Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت به موازات واردات برخی کالاهای مورد نیاز این شرکت، در حال ترغیب سازندگان داخلی به ساخت نمونه‌های مشابه در داخل است.

شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت به موازات واردات برخی کالاهای مورد نیاز این شرکت، در حال ترغیب سازندگان داخلی به ساخت نمونه‌های مشابه در داخل است.

به گزارش انرژی امروز، ابوالقاسم زمانی، مدیر کالای شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت گفت: شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران همزمان با ورود برخی کالاهای مورد نیاز از شرکت‌های سازنده خارجی، سازندگان داخلی را به سرمایه گذاری و ساخت این کالاها ترغیب می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که این رویکرد شعار امسال و برنامه کلی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت است، ادامه داد: البته سازندگان داخلی باید مطمئن شوند که پس از سرمایه‌گذاری و ساخت یک کالا، سفارش گذاری از سوی شرکت‌ها ادامه داشته باشد تا روند ساخت به طور مستمر ادامه یابد.

مدیر کالای شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت بر این باور است که شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت برای بسیاری از سازندگان، این اطمینان را به وجود آورده است و هم اکنون همه لوله‌ها که از اساسی‌ترین کالاهای مورد نیاز این شرکت به شمار می‌آید، از طریق ساخت داخل تامین می‌شود؛ همچنین بخشی از شیرآلات مورد نیاز ما را سازندگان ایرانی می‌سازند.

به گفته وی، پیشنهاد ساخت بعضی شیرآلات جدید به سازندگان داخلی داده شده و قرار است نمونه‌هایی که از خارج وارد می‌شود، سازندگان داخلی روی آن‌ها مطالعات مهندسی و پژوهشی داشته باشند.

زمانی با بیان این‌که تعدادی از لوازم جانبی مربوط به شیرها همچون محرکه‌های شیر (ولو) وجود دارد که قیمت آن از خود شیرآلات گرانتر است، اظهار کرد: سفارش ساخت برخی الگوها را را به سازندگان داخلی دادیم.

وی توضیح داد: قرار بر این است که پس از طراحی و مهندسی اولیه، یک الگو از آن ساخته و آزمایش شود، اگر به اصلاح نیاز داشت انجام و نهایی شده آن را به تعداد مورد نیاز شرکت بسازند.

وی تصریح کرد: مهمترین مسئله این است که سازندگان داخلی بتوانند مهندسی و علم طراحی ساخت کالا را داشته باشند، در این صورت است که آنها می‌توانند ساخت را در ابعاد مختلف ادامه دهند.

زمانی تاکید کرد: یکی دیگر از رویکردهای شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران افزایش شمار سازندگان داخلی در فهرست شرکت‌های دارای توان ساخت کالاهای مورد نیاز است و به همین منظور تاکنون با چند شرکت نشست‌هایی را برگزار کرده‌ایم.

تسهیل ورود کالاهای مورد نیاز در پسابرجام

مدیر کالای شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت با بیان این‌که پس از برجام توانستیم کالاهای مورد نیاز چند سال گذشته را بسیار سریع‌تر وارد کنیم، اظهار کرد: هم اکنون این کالاها را سفارش داده و دریافت کردیم.

وی با بیان این‌که در هشت ماه نخست امسال تقاضاهایی که این واحد از کل قطعات مورد نیاز شرکت دریافت کرده، ۱۴۱ مورد بوده است، افزود: از این تعداد ۷۴ مورد خریدهای داخلی، ۵۱ مورد خریدهای خارجی و ۱۶ مورد برای ساخت یا تعمیرات بوده است.

زمانی گفت: برآورد ما برای قیمت تقاضای کالاهای داخلی، ۳۵۱ میلیارد ریال و برای تقاضاهای خرید خارجی ۷۸۸ میلیارد (به دلیل تقاضای توربین سولزر) است.

وی با بیان اینکه سفارش‌هایی که در سال ۹۶ برای خریدهای داخلی ثبت شده، ۸۵ مورد بوده است، تصریح کرد: بهای این سفارش‌ها با تعدادی که مربوط به تقاضای پارسال بوده، حدود ۵۰ میلیارد ریال است.

به گفته وی، سفارش‌هایی که برای خرید خارجی صادر شده، ۲۶ فقره به ارزش ۴۴ میلیارد ریال است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این‌که سال‌های پیش از تحریم، تعمیرات اساسی توربین‌ها در خارج از کشور انجام می شد، ادامه داد: در زمان تحریم، محدودیت‌ها به فرصت تبدیل و سبب شد که شرکت‌های داخلی روی این موضوع کار کنند و از عهده تعمیرات توربین‌ها به خوبی برآیند.

زمانی گفت: هم اکنون هیچ توربینی برای تعمیرات به خارج از کشور فرستاده نمی‌شود و حتی تعداد سفارش کالاهای مورد نیاز هم روز به روز کمتر می‌شود.

صرفه جویی ارزی ۱۳میلیون دلاری

مدیر کالای شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت به طور کلی تعداد تقاضای ساخت داخل پایان یافته از تاریخ ابتدای سال ۹۵ تا روز ۲۵ آذرماه امسال را ۱۱ فقره به ارزش ۴۵ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این میزان ساخت داخل ۲ میلیون دلار صرفه جویی ارزی و ۷۰ میلیون ریال صرفه جویی ریالی به همراه داشته است.

به گفته وی، در همین بازه زمانی همچنین ۱۲ فقره تعمیرات پایان یافته به مبلغ ۲۵۱ میلیارد ریال وجود دارد که ۱۱ میلیون دلار صرفه جویی ارزی و ۳۶۵ میلیارد ریال صرفه جویی داخلی داشته است.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۱۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران گفت: بیش از ۲۲ هزار بازدید کمّی و کیفی از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده از سوی بازرسان و کارشناسان منطقه در سال ۱۴۰۲ ثبت شد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران، فریدون یاسمی دراین‌باره بیان کرد: بیش از ۱۸ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع، به‌منظور کنترل کمّی و کیفی انواع فرآورده و بررسی روند سوخت‌رسانی مستمر و شبانه‌روزی در سال ۱۴۰۲ در منطقه تهران انجام شد.

وی افزود: در همین بازه زمانی، کارشناسان منطقه عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را با انجام بیش از ۴ هزار بازدید بررسی کردند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران تأکید کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۳ کارشناسان منطقه تهران همراه با بازرسان شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و حوزه مقاومت بسیج منطقه در قالب ۶ گروه عملیاتی، عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را راستی‌آزمایی کردند.

یاسمی با اشاره به اینکه منطقه تهران دارای ۳۴۸ جایگاه سوخت مایع فعال و بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ مصرف‌کننده عمده است، یادآور شد: سامانه پاسخگویی و ارتباط با مشتریان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران (۰۹۶۲۷) به‌صورت شبانه‌روزی آماده دریافت انتقادها، پیشنهادها و شکایت‌های شهروندان تهرانی است.

دیگر خبرها

  • ۲ تکنیک درخشان برای اتصال شلنگ به لوله آب بدون نیاز به آداپتور و چسب (فیلم)
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • متا راه‌اندازی برنامه‌ای تشویقی برای سازندگان در تردز را تایید کرد
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • ذخیره‌سازی ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد در لرستان
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان
  • مزایا و معایب استفاده از لوله مانیسمان و لوله اسپیرال به عنوان لوله گازی چیست ؟
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی