Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت به موازات واردات برخی کالاهای مورد نیاز این شرکت، در حال ترغیب سازندگان داخلی به ساخت نمونه‌های مشابه در داخل است.

شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت به موازات واردات برخی کالاهای مورد نیاز این شرکت، در حال ترغیب سازندگان داخلی به ساخت نمونه‌های مشابه در داخل است.

به گزارش انرژی امروز، ابوالقاسم زمانی، مدیر کالای شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت گفت: شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران همزمان با ورود برخی کالاهای مورد نیاز از شرکت‌های سازنده خارجی، سازندگان داخلی را به سرمایه گذاری و ساخت این کالاها ترغیب می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که این رویکرد شعار امسال و برنامه کلی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت است، ادامه داد: البته سازندگان داخلی باید مطمئن شوند که پس از سرمایه‌گذاری و ساخت یک کالا، سفارش گذاری از سوی شرکت‌ها ادامه داشته باشد تا روند ساخت به طور مستمر ادامه یابد.

مدیر کالای شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت بر این باور است که شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت برای بسیاری از سازندگان، این اطمینان را به وجود آورده است و هم اکنون همه لوله‌ها که از اساسی‌ترین کالاهای مورد نیاز این شرکت به شمار می‌آید، از طریق ساخت داخل تامین می‌شود؛ همچنین بخشی از شیرآلات مورد نیاز ما را سازندگان ایرانی می‌سازند.

به گفته وی، پیشنهاد ساخت بعضی شیرآلات جدید به سازندگان داخلی داده شده و قرار است نمونه‌هایی که از خارج وارد می‌شود، سازندگان داخلی روی آن‌ها مطالعات مهندسی و پژوهشی داشته باشند.

زمانی با بیان این‌که تعدادی از لوازم جانبی مربوط به شیرها همچون محرکه‌های شیر (ولو) وجود دارد که قیمت آن از خود شیرآلات گرانتر است، اظهار کرد: سفارش ساخت برخی الگوها را را به سازندگان داخلی دادیم.

وی توضیح داد: قرار بر این است که پس از طراحی و مهندسی اولیه، یک الگو از آن ساخته و آزمایش شود، اگر به اصلاح نیاز داشت انجام و نهایی شده آن را به تعداد مورد نیاز شرکت بسازند.

وی تصریح کرد: مهمترین مسئله این است که سازندگان داخلی بتوانند مهندسی و علم طراحی ساخت کالا را داشته باشند، در این صورت است که آنها می‌توانند ساخت را در ابعاد مختلف ادامه دهند.

زمانی تاکید کرد: یکی دیگر از رویکردهای شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران افزایش شمار سازندگان داخلی در فهرست شرکت‌های دارای توان ساخت کالاهای مورد نیاز است و به همین منظور تاکنون با چند شرکت نشست‌هایی را برگزار کرده‌ایم.

تسهیل ورود کالاهای مورد نیاز در پسابرجام

مدیر کالای شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت با بیان این‌که پس از برجام توانستیم کالاهای مورد نیاز چند سال گذشته را بسیار سریع‌تر وارد کنیم، اظهار کرد: هم اکنون این کالاها را سفارش داده و دریافت کردیم.

وی با بیان این‌که در هشت ماه نخست امسال تقاضاهایی که این واحد از کل قطعات مورد نیاز شرکت دریافت کرده، ۱۴۱ مورد بوده است، افزود: از این تعداد ۷۴ مورد خریدهای داخلی، ۵۱ مورد خریدهای خارجی و ۱۶ مورد برای ساخت یا تعمیرات بوده است.

زمانی گفت: برآورد ما برای قیمت تقاضای کالاهای داخلی، ۳۵۱ میلیارد ریال و برای تقاضاهای خرید خارجی ۷۸۸ میلیارد (به دلیل تقاضای توربین سولزر) است.

وی با بیان اینکه سفارش‌هایی که در سال ۹۶ برای خریدهای داخلی ثبت شده، ۸۵ مورد بوده است، تصریح کرد: بهای این سفارش‌ها با تعدادی که مربوط به تقاضای پارسال بوده، حدود ۵۰ میلیارد ریال است.

به گفته وی، سفارش‌هایی که برای خرید خارجی صادر شده، ۲۶ فقره به ارزش ۴۴ میلیارد ریال است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این‌که سال‌های پیش از تحریم، تعمیرات اساسی توربین‌ها در خارج از کشور انجام می شد، ادامه داد: در زمان تحریم، محدودیت‌ها به فرصت تبدیل و سبب شد که شرکت‌های داخلی روی این موضوع کار کنند و از عهده تعمیرات توربین‌ها به خوبی برآیند.

زمانی گفت: هم اکنون هیچ توربینی برای تعمیرات به خارج از کشور فرستاده نمی‌شود و حتی تعداد سفارش کالاهای مورد نیاز هم روز به روز کمتر می‌شود.

صرفه جویی ارزی ۱۳میلیون دلاری

مدیر کالای شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت به طور کلی تعداد تقاضای ساخت داخل پایان یافته از تاریخ ابتدای سال ۹۵ تا روز ۲۵ آذرماه امسال را ۱۱ فقره به ارزش ۴۵ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این میزان ساخت داخل ۲ میلیون دلار صرفه جویی ارزی و ۷۰ میلیون ریال صرفه جویی ریالی به همراه داشته است.

به گفته وی، در همین بازه زمانی همچنین ۱۲ فقره تعمیرات پایان یافته به مبلغ ۲۵۱ میلیارد ریال وجود دارد که ۱۱ میلیون دلار صرفه جویی ارزی و ۳۶۵ میلیارد ریال صرفه جویی داخلی داشته است.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۱۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید

آیت‌الله رسول فلاحتی در ستاد گرامیداشت هفته کار و کارگر استان گیلان با اشاره به جایگاه رفیع کار و کارگر اظهار داشت: عمده اقلام و لوازم زندگی مردمان جامعه محصول کار و تلاش کارگر است و زندگی همه‌ مردم به‌ کار و کارگر آمیخته است به همین‌خاطر باید به این بخش توجه ویژه شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با اشاره به بوسه پیامبر(ص) بر دست کارگر تصریح کرد: همه انبیاء الهی به نوعی‌ کارگر و تولیدکننده و مولد بودند

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب درباره جهش تولید افزود: تقویت و رشد تولید با تولیدِ ثروت، رفاه، آسایش روحی و روانی برای مردم، تقویت صادرات و اشتغال و رفع تنگناها همراه خواهد بود.

امام جمعه رشت با بیان اینکه امروز میدان تقاضای زیادی برای تولیدات ایرانی وجود دارد که باید از این فرصت استفاده کرد تصریح کرد: اکثر کشورهای آمریکای لاتین امروز طالب تولیدات ایرانی در عرصه‌های گوناگون هستند از سوی دیگر، کشورهایی نظیر ترکیه، سوریه و عراق نیز بهترین میدان برای عرضه تولیدات فنی و مهندسی ایرانی هستند.

وی با اشاره به اینکه ایران در خدمات مهندسی و عرصه سدسازی حرف برای‌ گفتن دارد خاطرنشان کرد: با افزایش میزان تقاضا در داخل و خارج، تولیدکننده هم روحیه می‌گیرد چراکه تولیدکنندگان ما به بازارِ خوب نیاز دارند و این توان را دارند که ضمن تامین نیاز داخلی، تقاضاهای خارج را هم اقناع کنند البته هنوز واردات بعضی کالاهای خارجی مشابه تولید داخلی بلای جان تولیدکنندگان شده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با تاکید بر ضرورت برآورد‌ میزان نیاز داخلی در عرصه‌های مختلف عنوان‌ کرد: الان ۲۸۷ هزار هکتار شالیزار داریم اما هنوز برآورد دقیقی درباره اینکه چقدر پاسخگوی نیاز داخلی است، انجام نشده است؛ تولیدکنندگان ما هم اگر میزان نیاز داخل را بدانند و‌ از سوی مسئولان حمایت شوند، تلاش بیشتری در راستای جهش تولید خواهند کرد.

آیت‌الله فلاحتی احیای شرکت‌ها و صنایع خرد و کلان تعطیل و نیمه‌تعطیل کشور را از اقدامات خوب دولت سیزدهم برشمرد و بیان کرد: با احیای این شرکت‌ها، کارگران و تولیدکنندگانی که براثر مشکلات خانه‌نشین شدند می‌توانند به عرصه تولید بازگردند و آثار مثبت احیای این شرکت‌ها بیش از سرمایه‌گذاری‌های جدید است و با ایجاد ایمنی و امنیت و امید نیز همراه خواهد بود.

امام جمعه رشت با تاکید بر لزوم ایجاد توازن میان افزایش حقوق کارگری و کالاهای مصرفی خاطرنشان کرد: باید توازن‌ میان عرضه کالاهای مصرفی و دستمزد ایجاد شود از طرفی بخش اعظم کسانی که از تولیدات ما استفاده می‌کنند واسطه‌گران و دلالان و..‌. هستند که باید جلوگیری کرد.

وی یکی دیگر از بلاهای اجتماعی را عدم نظارت در ایجاد توازن عرضه و تقاضا دانست و بیان کرد: رهبری مسئله امنیت شغلی را مطرح کردند؛ امنیت شغلی به معنای پشت میزنشینی و... نیست البته در این عرصه، کارفرما و مدیران هم قدری تقصیر دارند؛ کسانی‌که کارگر جذب می‌کنند اما ۸۹ روزه؛ معنایش چیست؟ این اقدام، نا آرامی فکری برای کارگر به‌دنبال دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با بیان اینکه امنیت شغلی یعنی کارگر احساس کند کارفرما به او توجه دارد افزود: متولیان باید پای درد و دل کارگر بنشینند و‌ میزان رضایتمدی آنان از شرکتی که در حال کار هستند را جویا شوند.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به تاکیدات رهبری درباره ارتباط صنعت با مدارس و دانشگاه خاطرنشان کرد:  دانش‌آموز پس از دیپلم باید مهارت لازم در رشته تحصیلی خود را داشته باشد.

امام جمعه رشت با تاکید بر لزوم جدی گرفتن نظارت بر همه بخش‌ها، آثار منفی بی‌نظارتی را متذکر شد و بیان کرد: بعضی از مدیران از بین کسانی انتخاب شوند که فضای کارگری، تلخی و شیرینی‌ها و سختی‌های این حوزه را تجربه کرده‌اند.

وی با اشاره به ضرورت تقویت و پشتیبانی مدیران از سوی حاکمیت عنوان کرد: مدیر اگر دارای قدرت اراده و خلاقیت و‌ پشتیبانی از بیرون نباشد نمی‌تواند ایده‌ها و خلاقیت خود را جامه عمل بپوشاند؛ مدیر باید هدایت و‌ حمایت شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن استان پرداخت شد
  • پرداخت بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به ‌سازندگان نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان
  • کشف بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در میناب/ جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت+عکس
  • کشف بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در میناب/ جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت
  • کشف بیش از ۳ میلیون لیتر گازوئیل قاچاق و ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت!
  • شناسایی شکستگی و ترمیم لوله انتقال آب در بندر امام خمینی
  • جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق
  • شرکت عمران شهر جدید پردیس از سازندگان متعهد حمایت می‌کند