Web Analytics Made Easy - Statcounter

بجنورد- ایرنا- مدیرکل زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی منطقه شمال شرق گفت: پنج گروه برداشت اطلاعات ژئوشیمیایی و زمین شناسی و هم چنین گروه های برداشت و پشتیبانی عملیات پروازی ژئوفیزیک هوایی در شهرستان های این استان فعال شدند.

به گزارش ایرنا دکتر جعفر طاهری یکشنبه در بازدید از فعالیت های فنی و اجرایی اداره کل زمین شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق اظهار کرد: هم اکنون 3 اکیپ برداشت اطلاعات ژئوشیمیایی در منطقه مانه سملقان و راز و جرگلان و 2 اکیپ زمین شناسی در منطقه بجنورد و آشخانه و اکیپ های برداشت و پشتیبانی عملیات پروازی ژئوفیزیک هوایی در منطقه شیروان استان خراسان شمالی حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: با هماهنگی های صورت پذیرفته بین مقامات استان و کشور حجم قابل توجهی اقدامات فنی در حوزه زمین شناسی و اکتشاف در استان خراسان شمالی در دست انجام است که در آینده توسعه و تحقق بیشتری پیدا خواهد کرد.
وی اظهار کرد: بزودی شرکت های پیمانکاری حفاری مغزه گیری در مناطق امید بخش عملیات حفاری مغزه گیری در راستای شناخت ذخایر تحت الارضی فعالیت خود را زیر نظر کارشناسان سازمان زمین شناسی آغاز خواهند کرد.
طاهری لزوم توجه به مطالعات مخصوصا مباحث مخاطرات زمین شناسی در استان خراسان شمالی اشاره کرد و افزود: مباحث مختلف اکتشافی در این استان را با توجه به جذب اعتبارات تخصیص یافته بسیار موثر دانست.
طرح برداشت اطلاعات ژئوفیزیک هوایی به روش الکترومغناطیسی که به همت سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی اجرا می شود ذخایر عمقی معدنی کشور و همچنین پتانسیل آب های کارستی مورد اکتشاف و بررسی قرار می گیرد.
عملیات ژئوفیزیک هوایی و سایر عملیات اکتشافی اخیر از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری به استان خراسان شمالی در سال های گذشته تامین اعتبار گردیده است.
هشت هزار کیلومتر مربع گستره این استان که 34 هزار کیلومتر خطی پرواز خواهد شد در مدت 3 تا 4 ماه زیر پوشش کامل این اکتشافات قرار خواهد گرفت که البته شرایط جوی نامساعد ممکن است در بعضی مواقع این عملیات را با کندی مواجه سازد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی نیز بازدید از فعالیت های فنی و اجرایی این اداره کل را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و اهمیت شناخت زمین و گنج های پنهان آن را در راستای تولید ثروت در مناطق محروم مهم توصیف کرد.
محمد حسین علی نیا آمادگی مجموعه استانداری و دستگاه های اجرایی استان را جهت رونق فعالیت های زمین شناسی و اکتشافی استان اعلام کرد.
مسئول نمایندگی این اداره کل در استان خراسان شمالی هم گفت: به دنبال گسترش فعالیت های اکتشاقی و زمین شناسی در استان لزوم آشنایی بیشتر با فعالیت های فنی سازمان احساس می شد.
حسین زاده اظهار کرد: با دعوت قبلی تعدادی از مدیران دستگاه های اجرایی این استان از اداره کل زمین شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق بازدید شده و با فعالیت های فنی و اجرایی آشنا شدند.
یحیی نیکدل رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی به لزوم اکتشافات ناحیه ای در مناطق مختلف استان اشاره کرد و خواستار تسریع در تکمیل اکتشافات استان در راستای اعتبارات سفر مقام معظم رهبری به استان گردید.
7186/6042 خبرنگار: فاطمه مقدسی باجگیران** انتشار دهنده: سید حسین قدسی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۲۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی برداشت ۸۸۱ تن گل محمدی در خراسان جنوبی

به گزارش خبرنگار مهر، امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه در خراسان جنوبی، در شهرستان سربیشه همزمان با روز ملی گل و گلاب مراسم جشن شکرگذاری برداشت گل محمدی برگزار شد تا بار دیگر ذهن‌ها متوجه این ظرفیت کشاورزی و گردشگری خراسان جنوبی شود.

منوچهر شایسته، مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی صبح سه شنبه در جشن شکر گذاری برداشت گل محمدی که همزمان با روز ملی گل و گلاب برگزار شد، اظهارکرد: سطح زیرکشت گل محمدی در خراسان جنوبی ۴۵۱ هکتار است که پیش بینی می‌شود امسال ۸۸۱ تن گل از مزارع برداشت شود.

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: این میزان برداشت گل محمدی در خراسان جنوبی در مقایسه با سال گذشته بین ۱۰ تا ۱۲ درصد افزایش خواهد داشت.

شایسته ادامه داد: بیشترین سطح زیرکشت گل محمدی در خراسان جنوبی مربوط به شهرستان سربیشه با ۲۱۵ هکتار است و بعد از آن قاین با ۵۵ هکتار و زیر کوه با ۵۰ هکتار است.

وی با اشاره به اینکه کارگاه‌های فعال برای گل محمدی و گلاب گیری بسیار محدود است، گفت: تلاش ما بر این است که در این راستا زنجیره ارزش تولید گل محمدی را با راه اندازی کارخانه اسانس گیری در سربیشه طی ماه‌های آینده تکمیل کنیم.

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار کرد: با پیگیری‌هایی که با وزارت جهاد کشاورزی انجام داده‌ایم قرار شد برای کلیه محصولات زیر شاخه باغبانی از جمله گل محمدی مجوز احداث سالن و خشک کردن آن داده شود که مقدمات این کار در حال فراهم شدن است.

شایسته بیان کرد: مجموعه‌ای که امسال در آن جشن شکرگذاری گل محمدی را برگزار کردیم (گلستان کلنگی خواه در سربیشه) ۱۰۰ هکتار است و با استفاده از آبیاری قطری مجموعه باغ خود را آبیاری می‌کنند.

کد خبر 6099291

دیگر خبرها

  • پیش بینی برداشت ۸۸۱ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • آغاز برداشت گُل گاوزبان در گلستان
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • هشدار زرد هواشناسی در پی فعالیت سامانه بارشی در کشور
  • رگبار باران و رعدوبرق در ۶ استان کشور طی امروز / بارش‌ها در کدام مناطق تشدید می‌شود؟
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • هواشناسی ایران / هشدار زرد در پی فعالیت سامانه بارشی در کشور
  • ضرورت معرفت‌شناسی دقیق از سیره سیاسی امام صادق (ع)
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • (تصاویر) تشییع پیکر عیسی قلی‌پور، آخرین بخشی خراسان شمالی