Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بیرجند ؛حمیدرضا سلطان‌دوست سرپرست مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان‌جنوبی صبح امروز در جمع خبرنگاران از وجود ۳۴ سامانه ثبت تخلف فعال در استان خبر داد و گفت:با افزایش این تعداد به ۶۸ سامانه ۸۰ درصد راه‌های اصلی استان تحت نظارت دوربین‌های ثبت تخلف قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود:بیش از 49 هزار تخلف سرعت در 9 ماهه امسال در محورهای خراسان‌ جنوبی ثبت شده است.
سلطان‌دوست گفت:با توجه به اینکه سال‌های گذشته سرعت لحظه‌ای در دوربین‌های فوق فعال بوده است،گفت:از ابتدای آذرماه امسال تمام سیستم‌های ثبت سرعت متوسط در استان فعال و راه‌اندازی شده است.
سرپرست مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان‌جنوبی افزود:ایمنی یک مفهوم بسیار وسیع و چند وجهی است که با توجه به تأمین اعتبارات می‌توانیم ایمنی راه‌ها را ارتقاء دهیم.
وی گفت:هدف ما توسعه ایمنی است و نباید از ایمنی خودرو به ویژه کاربران راه‌ها و ضرورت پرهیز از رانندگی پر خطر غفلت کرد.
سلطان دوست با اشاره به اینکه هوشمندی رانندگان در راه‌ها بسیار ضروری است،افزود:افزایش تصادفات فوتی از نوع واژگونی، نشان دهنده عدم توجه رانندگان به استراحت مناسب در طول راه‌ها است.
سرپرست مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان‌جنوبی اظهار کرد:با توجه به اینکه حدود 34 سامانه ثبت تخلف فعال با قابلیت ثبت سرعت در استان وجود دارد روزانه به طور میانگین 250 ت 300 مورد قبض جریمه توسط این دوربین‌ها صادر می‌شود.
انتهای پیام/غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۷۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیرهای خراسان جنوبی مسدود نیست

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: با توجه به بارندگی‌های صورت گرفته و در پی وقوع سیلاب در برخی از مناطق خسارات بسیاری وارد شده که برخی از جاده‌های استان مسدود بوده که با بازسازی‌ها صورت گرفته مسیرها باز شده است و در حال حاضر هیچ راهی مسدود نیست.

محمدعلی آخوندی، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: از بعد سیلاب و انسداد جاده تقریبا مشکل رفع شده و شرایط به پایداری نسبی را پیدا کرده است اما دلیل بر امن بودن راه‌ها و بازسازی شدن آن‌ها نیست.

وی افزود: مشغول عملیات بازسازی جاده‌ها بوده و برای تردد در راه‌ها نیز باید ملاحظه صورت گیرد چرا که برخی از جاده‌ها بررسی نشده و ممکن است زیر جاده‌ خالی شده باشد و تأکید برا ین است که ترددها به حداقل برسد و با احتیاط کامل و از سینه راه نیز فاصله گرفته شود.

آخوندی با بیان اینکه جاده‌های استان مسدود نیست، گفت: در محورهای روستای از جمله؛ معصوم آباد زیرکوه و بخش‌هایی از شهداد به نهبندان و مسیرراه نیز ممکن است شرایطی باشد که نیاز به احتیاط کامل دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: در شهرستان خوسف بسیاری از آبنماها  تخریب شده که نیاز است رعایت شود.

وی تصریح کرد: ایمن سازی اولیه مسیرها در دستور کار است و با امکانات و دستگاه‌های متولی انجام می‌شود و لازم است رعایت شود چرا که بازسازی کامل نیازمند برآورد خسارات است.

آخوندی تصریح کرد: علاوه بر راه‌ها و محورهای شهری و روستایی که خسارات بسیاری در شهرستان زیرکوه، طبس، خوسف و خور و برخی از محورهای داخلی سرایان به دلیل سیل داشتیم اما در مناطق حساس و مسکونی نداشتیم، این روند بارندگی به صورت نقطه‌ای و رگباری و در برخی نقاط احتمال جریان آب نیز وجود دارد به ویژه در سمت نهبندان، سربیشه و خوسف بیشتر خواهد بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: در حوزه انتقال آب و شبکه‌های آبرسانی روستایی و قنوات و در دام و کانال‌های انتقال آب و در برق‌رسانی دچار مشکل شدیم که باید برآورد خسارات انجام شود.

وی بیان کرد: در حوزه‌های واحد مسکونی خسارات قابل توجه نبوده است و با کمک خود مردم باید تلاش شود که مناطق مقاوم‌تری داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • چتر باران بر سر خراسان جنوبی
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • رقابت ۱۵هزار داوطلب کنکور سراسری در خراسان جنوبی
  • مسیرهای خراسان جنوبی مسدود نیست
  • بیشترین خسارت سیل به راه‌های مواصلاتی خراسان جنوبی
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است