Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@07:09:13 GMT

۳۱۳ هزار تن کالا از استان سمنان صادر شد

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۵۸۵۳۵

۳۱۳ هزار تن کالا از استان سمنان صادر شد

سمنان - مدیرکل گمرک استان سمنان گفت: در ۹ ماهه نخست سالجاری، ۳۱۳هزار و ۹۴۰تن کالا به ارزش ۱۳۴میلیون و ۹۹۶هزار دلار از این استان صادر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی سعدالدین  در نشست خبری ظهر یکشنبه به میزبانی گمرک سمنان، ضمن بیان اینکه در ۹ ماهه نخست سال جاری ۳۱۳هزار تن کالا از استان صادر شده است، بیان کرد: هیدرو کربن سبک، شمش سرب، پودر لباس شویی، سود پرک (کاستیک سودا)، کابل ، قاشق وچنگال یکبار مصرف، کاشی، کولر آبی،   سیمان، کرک بزی، لوله قابل انعطاف در زمره این کالاها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: صادرات استان سمنان به ۴۵ کشور جهان از جمله افغانستان، عراق، پاکستان، جمهوری کره،   هند،  ترکیه، امارات متحده عربی، ترکمنستان، ارمنستان، هنگ کنگ،  ویتنام  ، ایتالیا و ... بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی ۲۸ درصد و از نظر دلاری ۲۶درصد رشد داشته است.

مدیرکل گمرک استان سمنان درباره واردات موقت و قطعی نیزگفت: در ۹ماهه نخست سالجاری ۱۷هزار  و ۸۸۱ تن کالا به ارزش ۴۸ میلیون و ۲۱۴هزار دلار به استان سمنان وارد شده که عمده این موارد پنبه شانه نزده حلاجی نشده، محصولات تخت نورد شده ازفولاد سیلیسیم دار، ورق فولادی، الیاف سنتتیک، هادی های  برق، برق گیرمحدودکننده  ولتاژ و مسدودکننده  افزایش  ناگهانی  ولتاژ، ماشین های برداشت از سطح هرنوع مواد  توسط لیزر، کائوچوی  اتیلن   پروپیلن و ... بوده است.

سعدالدین تاکید کرد: اجزاءقطعات  ترانسفورماتور،   ماشین های شستن سفیدکردن یارنگ کردن، اکسترودرهابرای کارکردن روی، ماشین های نخ پیچی و... در زمره دیگر کالاهای وارد شده به استان از ۲۲ کشور جهان از قبیل کشورهای  ازبکستان، ترکیه، آلمان ، چین، ایتالیا،  ژاپن، سوئیس، جمهوری کره، انگلستان، امارات متحده عربی و... بوده است.

وی افزود: واردات کالا به استان سمنان نیز از نظر دلاری ۴۳درصد و از نظر وزنی ۲۰ درصد افزایش را نشان می دهد گفتنی است متوسط ارزش دلاری هر تن دو هزار و ۶۹۶  دلار بوده که نشان دهنده اهمیت کالاهای وارد شده دارد.

مدیرکل گمرک استان سمنان، گفت: در ۹ ماهه نخست سالجاری این گمرک با احتساب ضمانت نامه ها مبلغ ۱۹میلیارد و ۶۳۲میلیون و ۸۰۰هزار تومان درآمد شامل پنج میلیارد و ۸۷۸ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان مالیات بر ارزش افزوده و ۱۳میلیارد و ۷۵۴میلیون و ۲۰۰ هزار تومان حقوق ورودی و سایر درآمد ها داشت هکه نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۴۴ درصد افزایش را نشان می دهد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۸۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد

استاندار سمنان با بیان اینکه موضوع احتکار به‌هیچ‌عنوان پسندیده نیست و قاچاق کالا به‌نوعی عملاً روند تولید را مختل می‌سازد، گفت: با کسی در سطح استان در این زمینه تعارف نداریم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی عصر امروز در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان که در محل سالن جلسات غدیر استانداری برگزار شد، اظهار داشت: بازدید‌ها و نظارت بر انبارها در این بخش برای جلوگیری از احتکار با جدیت در دستور کار قرار داشته باشد.

وی درباره لزوم مقابله با قاچاق کالا و ارز گفت: قاچاق کالا به دلیل سودآوری بالا، زمینه و بستر ایجاد رقابت در بین تولیدات کالاهای داخلی برای ارتقاء کیفیت را از بین خواهد برد‌.

وی از برگزاری منظم جلسات کمیسیون مبارزه قاچاق کالا و ارز استان قدردانی کرد و گفت: تاکنون بالغ‌ بر 95 جلسه در سطح استان تشکیل و مصوبات نیز اجرایی شده است.

استاندار سمنان گفت: کالا و ارز قاچاق شده بدون پرداخت مالیات و عوارض در مدت‌زمان کوتاه در بازار عرضه‌شده و سودآوری بسیاری دارد، لذا این موارد افراد سودجو را به قاچاق سوق می‌دهد.

هاشمی گفت: اشباع کالاهای بی‌کیفیت قاچاق در سطح بازار، عرصه رقابت در بین تولیدات و کالاهای داخلی را از بین می‌برد.

وی با اشاره به آسیب‌های مهم قاچاق کالا گفت: قاچاق کالا به‌نوعی عملاً روند تولید را مختل می‌سازد.

استاندار سمنان از قاچاق سوخت به‌عنوان نوعی دیگر از قاچاق نام برد و گفت: این نوع قاچاق نیز به دلیل سودآوری مورد توجه است.

هاشمی گفت: جلسات قاچاق کالا و ارز برای کشف و جلوگیری از وقوع این مهم باید به‌صورت مستمر و پرقدرت برگزار شود.

انتهای پیام/361

دیگر خبرها

  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • رشد ۶۵ درصدی ترانزیت مبدأ در مرز باشماق
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا