Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-07@22:38:45 GMT

کاهش اوراق تسهیلات مسکن به ۷۰هزار تومان

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۶۱۶۳۹

کاهش اوراق تسهیلات مسکن به ۷۰هزار تومان

  به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، علی رغم افزایش میزان معاملات مسکن، قیمت اوراق تسهیلات مسکن همچنان روند کاهشی دو هفته اخیر را حفظ کرده است.

در همین راستا قیمت اوراق گواهی حق تقدم تسهیلات مسکن منتشره در اردیبهشت امسال با نماد «تسه ۹۶۰۲» در بازار سرمایه که روز گذشته با نرخ ۷۱ هزار ۸۳۰ تومان به فروش رسیده بود، امروز به رقم ۷۱ هزار ۷۲۳ تومان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین اوراق تسهیلات مسکن منتشره در تاریخ خرداد ۹۶ (تسه ۹۶۰۳) در فرابورس با قیمت ۷۱ هزار و ۷۸۴ تومان خرید و فروش شد اما امروز همین نماد با اندکی کاهش و با نرخ ۷۱ هزار و ۷۰۰ تومان به فروش رسید.

بیشترین کاهش در قیمت اوراق تسهیلات صادره در ۹۶ مربوط به اوراق تسهیلات مسکن منتشره در تیر و مرداد امسال با نمادهای «تسه ۹۶۰۴» و «تسه ۹۶۰۵» با حدودا ۹۰۰ تومان کاهش بود که در روز گذشته به ترتیب ۷۲ هزار و ۷۰۰ و ۷۱ هزار و ۹۰۰ تومان خرید و فروش شدند اما امروز در بازار سرمایه با ارقام ۷۱ هزار و ۸۰۰ تومان در اختیار مشتریان قرار داده شدند.

در میان اوراق تسهیلات صادره در سال ۹۵ نیز بیشترین کاهش متعلق به تسه ۹۵۰۳ (خرداد ۹۵) با ۲ هزار تومان کاهش بود که در روز قبل با نرخ ۷۲ هزار تومان به فروش رسید اما امروز آخرین نرخ معامله این اوراق با قیمت ۷۰ هزار تومان ثبت شد.

بر اساس این گزارش، پس از آنکه در دیدار یک ماه قبل وزیر راه و شهرسازی با انبوه سازان و با حضور مسئولان بانک مسکن، انبوه سازان از گرانی اوراق تسهیلات مسکن که در قیمت نهایی ساخت و ساز مسکن اثرگذار است، اظهار گلایه مندی کردند و وزیر راه و شهرسازی نیز به مسئولان بانک مسکن دستور داد تا راهکاری برای این قضیه بیایند، به نظر می رسد روند کاهش قیمت اوراق تسه علی رغم افزایش معاملات مسکن و افزایش تقاضای خرید اوراق، آغاز شده است.

به گفته برخی کارشناسان اقتصاد مسکن، با آنکه با افزایش تقاضا، همواره شاهد افزایش قیمت اوراق تسهیلات بر اساس بازار عرضه و تقاضا هستیم، اما بانک مسکن با تهیه سازوکاری توانسته نرخ اوراق تسهیلات را به صورت کنترل شده تا حدودی کاهش دهد.

البته این اظهار نظرها به دامنه ابهامات می افزاید چرا که این قیمت ها، مربوط به قیمت بازار غیررسمی(ازاد) این اوراق است؛ یعنی بازاری که قیمت در آن توسط فروشنده و خریدار عادی مشخص می شود؛ نه بانک عامل حوزه مسکن یا وزارت راه و شهرسازی؛ بنابراین سوال این است که بانک عامل حوزه مسکن با چه ساز و کاری توانسته قیمت بازار آزاد این اوراق را تحت تاثیر قرار دهد. آیا این کاهش قیمت بخاطر افزایش توزیع اوراق تسه توسط بانک مسکن اتفاق افتاده است یا سازوکار دیگری  این کاهش قیمت را رقم زده است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۶۱۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه مقاوم‌سازی اماکن روستایی، مؤثرترین اقدام در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرهاست، گفت: سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در سال‌جاری، ۱۱هزار و ۵۰۰ فقره است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، رضا خواجه‌ای، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سهمیه استان زنجان در زمینه تسهیلات مسکن روستایی در سال‌جاری ۱۱۵۰۰ فقره با اعتباری بالغ بر ۴,۰۲۵ میلیارد تومان اعتبار است.

وی افزود: در حال حاضر میزان مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در سابقه بنیاد مسکن کم‌نظیر است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه، متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

خواجه‌ای از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت‌وساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم‌سازی اماکن روستایی تصریح کرد: اهالی روستاهای استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کنند و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان تاکید کرد: سعی ما بر این است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستاها و ارائه تعریف جدید از روستاها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کنیم و بنیاد مسکن نیز بر اساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

کد خبر 751045

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • آخرین وضعیت متقاضیان تسهیلات مسکن در این بانک مشخص شد
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن اعلام شد+ جزییات
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد