Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اشتغال و مشارکت های مردمی بهزیستی آذربایجان غربی طی 9 ماه سال  برای 870 نفر از افراد تحت حمایت بهزیستی استان شغل ایجاد شد.

به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان غربی، سیامک نبی زاده در نشست با اصحاب رسانه از انجام 92 درصدی تعهدات این سازمان در حوزه اشتغال زایی خبر داد و افزود: اعتبارات حوزه اشتغال اداره کل بهزیستی استان نسبت به سال گذشته از افزایش 3 برابری برخوردار بوده است و در سال جاری 26 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار به بخش اشتغال سازمان بهزیستی در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اما متاسفانه براساس منابع قرض الحسنه بانک های عامل تنها 17 میلیارد تومان در سال جاری به بخش اشتغال استان تخصیص یافت که از این میزان نیز 8 میلیارد جذب شده است.

نبی زاده سازمان بهزیستی را یک نهاد حمایتی تخصصی دانست و افزود: براساس قانون بیش از 150 وظیفه بر عهده سازمان بهزیستی است و برای انجام این وظایف نیاز به هزینه های هنگفتی است.

وی جامعه هدف سازمان بهزیستی را جامعه ای مصرف کننده و فاقد توانایی های لازم خواند و خاطرنشان کرد: 80 درصد اعتبارات مورد نیاز به صورت درون سازمانی تامین می شود اما با اعتبارات کنونی نمی توان پاسخ شایسته ای به نیازهای جامعه هدف بهزیستی داد و نیازمند مشارکت اجتماعی بیشتری هستیم.

معاون اشتغال و مشارکت های مردمی بهزیستی آذربایجان غربی وضعیت استان را از نظر مشارکت های اجتماعی خوب ارزیابی و تصریح کرد: روحیه نوع دوستی  و کمک به هم نوع همواره منجر به بالا بودن میزان مشارکت های اجتماعی در استان شده است. اما آنچه اهیمت دارد سازماندهی، مدیریت  و هدف دار کردن این مشارکت ها به منطور تاثیر و ایجاد ارزش افزوده بیشتر است.

نبی زاده هدفدار کردن مشارکت اجتماعی را از عمده اهداف همایش خیرین کارساز عنوان و تصریح کرد: برای ایجاد کانون مدیریتی صحیح به منظور موفقیت در موضوع مشارکت اجتماعی، هماهنگی و همکاری دستتگاه های اجرایی و بویژه دستگاه های ذی ربط و نیز همکاری اصحاب رسانه از مولفه های اساسی است.

وی ادامه داد: خیرین کارساز می توانند با ورود به موضوعاتی همچون حمایت های شغلی، حمایت از صندوق های مسکن مددجویی و صندوق حمایت از رفاه جامعه هدف، یاری رسان سازمان بهزیستی باشند.


انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۶۳۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط

علی حسینی می‌گوید: جنگل‌های بلوط لرستان در حکم ذخایر انرژی خاورمیانه و به‌عنوان میراثی گران‌بها نه تنها می‌توانند در کاهش آلاینده‌ها، حفظ آب، تولید اکسیژن و ممانعت از فرسایش و رسوب نقش اساسی ایفا کنند بلکه با مشارکت مردم از طریق تولید فرآورده‌های مختلف می‌تواند اشتغال‌زایی به دنبال داشته باشد.
کارشناس منابع طبیعی و آبخیزداری روغن مستخرج از میوه درخت بلوط با اهداف دارویی (درمان زخم‌ها، کنترل دیابت، بهبود هضم و گوارش، جلوگیری از آسم، بهبود سلامت قلب، جلوگیری از آلزایمر و ضدعفونی کننده)، صنعتی (در صنایع شامپوسازی و صابون‌سازی) و تغذیه‌ای (اسید اولئیک و اسید لینولئیک) را از جمله فرآورده‌های درخت و میوه بلوط عنوان می‌کند.
به گفته کارشناس منابع طبیعی و آبخیزداری اسانس‌گیری از میوه درخت بلوط برای تولید شیرینی، کیک، دمنوش، پماد و کرم‌های که در سلامت پوست و مو موثر هستند، همچنین تولید عصاره از برگ درخت بلوط به منظور افزایش تولید مرکبات از طریق مبارزه با باکتری گرینینگ جهشی در تولیدات کشور و بهبود وضعیت مردم به ویژه جوامع محلی ایجاد کند.
حسینی معتقد است: حفظ ذخایر ارزشمند جنگل‌های بلوط استان بدون مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.
منبع:فارس

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • آموزش‌های مهارتی مهمترین نیاز توانمندسازی نیروی کار است
  • جهش تولید با مشارکت مردم باعث توسعه اشتغال می‌شود
  • ابلاغ و اجرای طرح جامع نقش اساسی در رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه دارد
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • دستگاه‌های فرهنگی برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری تعیین کنند
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان