Web Analytics Made Easy - Statcounter

گنبدکاووس - ایرنا - رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گنبدکاووس با اشاره به آغاز طرح رجیستری گوشی های تلفن همراه در کشور، از مردم این شهرستان نیز خواست موقع خرید گوشی نسبت به رجیستری کردن آن اقدام نمایند.

خلیل رجبلی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: طرح رجیستری تلفن همراه از مهر امسال با هدف حمایت از واردات قانونی تلفن همراه و حمایت از کاربران تلفن همراه در کشور پیاده سازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در این طرح با استفاده از شماره شناسه گوشی تلفن همراه (IMEI)، گوشی قانونی و استاندارد مطابق با مشخصات ایمنی، سلامت و مورد تایید اتحادیه های بین المللی با مجوز قانونی وارد کشور شده و از فروش تلفن های همراه غیرقانونی با مخاطرات سلامتی و گارانتی های جعلی جلوگیری می شود.
رجبلی اضافه کرد: IMEI شماره شناسه گوشی تلفن همراه است که برای هر گوشی یک عدد 15 رقمی منحصر بفرد می باشد و با شماره گیری #06#* قابل اطلاع و نمایش بر روی صفحه نمایشگر گوشی است.
وی، اطمینان از اصالت کالا، جلوگیری از تضییع حقوق مصرف کنندگان، جلوگیری از عرضه گوشی های غیر استاندارد که تاثیر منفی بر ایمنی و سلامت مردم دارد، تشخیص گوشی های مستعمل، معنا پیدا کردن خدمات پس از فروش گوشی همراه ، امکان ردیابی آسانتر گوشی در صورت مفقودی یا سرقت آن و تحقق درآمدهای دولت با پرداخت عوارض گمرکی مرتبط را از مهمترین فواید اجرای طرح رجیستری گوشی های تلفن همراه برشمرد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گنبدکاووس یادآور شد: نظارت بر اجرای طرح رجیستری گوشی تلفن همراه دراین شهرستان نیز با هماهنگی اتاق اصناف و فروشندگان گوشی تلفن همراه و دیگر تجهیزات سیم کارت خور درحال انجام بوده و از نیمه دوم آذر نیز تشدید شده است.
رجبلی گفت: براساس مصوبات کمیته راهبری طرح رجیستری کشور، در صورتی که مصرف کننده پس از خرید گوشی یا تجهیزات سیم کارت خور دیگر، پیامی مبنی بر عدم ثبت و غیرقانونی بودن آن از طرف سامانه ذیربط دریافت نماید، واحد صنفی فروشنده موظف است بر اساس فاکتور فروش و IMEI درج شده در آن، بلافاصله دستگاه مذکور را از مشتری دریافت و عین مبلغ را مسترد نماید.
وی اضافه کرد: تعلل در این اقدام به هر دلیلی تخلف محسوب شده و با فروشنده به اتهام فروش کالای قاچاق برخورد قانونی صورت می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: در مدت نظارت اجرای این طرح در گنبدکاووس، سه واحد متخلف شناسایی و با تشکیل پرونده به تعزیرات حکومتی شهرستان معرفی شدند.
رجبلی از شهروندان گنبدی خواست هنگام خرید گوشی تلفن همراه درهمان واحد صنفی نسبت به استعلام اصالت گوشی و فعال سازی آن ارسال شناسه IMEI گوشی که یک عدد 15 رقمی است، به کد دستوری #7777* اقدام نمایند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: برای رجیستری کردن گوشی تلفن همراه خریداری شده، فروشنده حق ندارد هیچ مبلغی از خریدار دریافت نماید و علاوه بر آن باید فاکتور مهر شده فروشگاه با درج شماره IMEI گوشی روی آن را به خریدار تحویل دهد.
به گفته رجبلی، هم اکنون 170 واحد صنفی دارای پروانه کسب فروش گوشی تلفن همراه و ملزومات آن در شهرستان گنبدکاووس فعال است.
شهرستان گنبدکاووس با 350 هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان واقع است.
1860/3039/
خبرنگار : علی لکزانوری ** انتشار دهنده: تاج محمد شیری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۷۰۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی

به گزارش خبرگزاری مهر، قاسمی، با تاکید بر لزوم توجه به پروانه ساخت حشره کش‌ها در هنگام خرید، گفت: استعلام مجوزهای بهداشتی حشره کش‌ها از طریق زیرسامانه‌های سازمان غذا و دارو امکان پذیر است.

وی اظهار کرد: به منظور اطمینان از اصالت حشره کش‌ها و جلوگیری از خطرات ناشی از مصرف محصولات تقلبی، مصرف کننده ها حتماً باید موقع خرید به پروانه ساخت بهداشتی درج شده روی آن توجه کنند.

قاسمی با تاکید بر لزوم توجه به نحوه نگهداری و مصرف حشره کش‌ها، اظهار کرد: حتماً هنگام خرید علاوه بر پروانه ساخت باید به مندرجات روی محصول در مورد نحوه نگهداری و مصرف توجه شده و همواره دور از دسترس کودکان، نور، حرارت، رطوبت، مواد غذایی و مواد شوینده نگهداری شود.

کارشناس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: حشره کش‌های خانگی به صورت پودر و اسپری هستند که در هنگام مصرف حتماً باید از دستکش، ماسک و عینک استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: در صورت بروز حساسیت پس از مصرف حشره کش‌ها فرد باید به سرعت به همراه محصول یا برچسب اطلاعات آن به مراکز درمانی مراجعه کند تا کادر درمان بر اساس اطلاعات فرآورده اقدامات درمانی متناسب را انجام دهند.

کد خبر 6088887 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • نکات مهم در خرید و استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی