Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@10:32:42 GMT

شکلک‌ها تئاتر فجر را تسخیر کردند!

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۷۶۰۱۵

شکلک‌ها تئاتر فجر را تسخیر کردند!

پس از اقدام عجیب تهیه کنندگان کاتالوگ جشنواره سی و ششم تئاتر فجر مبنی بر گرفتن عکس هنرمندان با الهام از ایموجی های فضاهای مجازی، حال نوبت شکلکی شدن تبلیغات جشنواره است.

خبرگزاری مهر: پس از اقدام عجیب تهیه کنندگان کاتالوگ جشنواره سی و ششم تئاتر فجر مبنی بر گرفتن عکس هنرمندان با الهام از ایموجی های فضاهای مجازی، حال نوبت شکلکی شدن تبلیغات جشنواره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هر دوره ای از برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر فجر دست اندرکاران برگزاری این رویداد هنری گاهی به دلیل ناآگاهی و گاهی به دلیل نداشتن نگاه تخصصی و کارشناسانه در حوزه های تبلیغات و اقلام تبلیغاتی، اقداماتی را انجام می دهند که باعث طرح نقدهای جدی توسط جامعه مخاطب و اهالی هنر می شود. این اتفاق در دوره هایی با طراحی و چاپ پوستر رخ داده و امسال در دوره سی و ششم در برخی از اقلام تبلیغات دیده می‌شود.

سی و ششمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر که سعی دارد حال و هوای متفاوتی در شکل و شیوه اجرا تجربه کند و برای توجیه حضور کارگردان ها و هنرمندان مختلف در بخش های به ظاهر کم شده و ساده جشنواره، شاخ و برگ های مختلفی را ایجاد کرده است، تجربه ای عجیب را در زمینه تبلیغات معتبرترین رویداد تئاتری ایران پیش رو گرفته است.

گویا علاوه بر اینکه ایموجی ها در فضای مجازی گریبان کاربران را گرفته اند و هر گونه احساسی را به سردترین شکل ممکن منتقل می کنند سی و ششمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر نیز به واسطه دست اندرکاران برگزاریش، گریبان خود را به دست این شکلک ها داده است.

چندی پیش شاهد این بودیم که کارگردان های حاضر در جشنواره سی و ششم اعلام کردند که تهیه کنندگان کاتالوگ از آنها خواسته اند تا عکس هایی از خود در حالت ایموجی های فضای مجازی بگیرند و ارائه دهند(امری که بعدا مهدی رضاخانی مدیر هنری در گفتگو با مهر آن را غیرحرفه ای دانست) و حال این شکلک ها وارد فضای تبلیغاتی جشنواره هم شده اند.

این شکلک ها به صورت برچسب در مکان های تئاتری در حال توزیع هستند و مخاطب در اولین برخورد با این شکلک ها با تبلیغاتی به سطحی ترین شکل ممکن مواجه می شود که هیچ المانی از تئاتر و جشنواره ای تئاتری ندارد. اگر مخاطب با اصرار شما بپذیرد که این تبلیغات متعلق به یک جشنواره هنری است، در پاسخ به این پرسش که متعلق به کدام جشنواره است، نام بردن از جشنواره بازی های رایانه ای یا جشنواره ای مختص کودکان بیشتر محتمل است.

اگر قصد بر این است که تبلیغات به شکلی ارایه شود که اقشار مختلف و طیف گسترده ای را تحت تأثیر و پوشش قرار دهد بحثی نیست ولی اینکه بدون هیچ المانی از تئاتر و هنر و تنها صرف متفاوت بودن بخواهیم هر تبلیغی را با تصمیم گیری های فردی یا همراه با گروهی موافق آرای خود، انجام دهیم تأثیرگذار نخواهد بود.

اینکه بخواهیم در هر بخش از برگزاری یک رویداد معتبر، نوآوری به خرج بدهیم موضوعی است که کسی آن را کتمان نمی کند ولی هر ترشح ذهنی که با تراوش ذهنی فاصله دارد، نمی تواند مصداق خلاقیت و نوآوری باشد و بسیاری از ایده ها تنها نشانه ای از سطحی نگاه کردن به این جشنواره تئاتری می شود.

جا دارد دست اندرکاران برگزاری سی و ششمین دوره جشنواره بین المللی تئاتر فجر ضمن حفظ نگاه خود در برگزاری این دوره از جشنواره، از بسط و گسترش نگاه های سطحی سلیقه ای در بخش های مختلف جشنواره از جمله بخش تبلیغات خودداری کنند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۷۶۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهرهای استان گلستان

به گزارش خبرگزاری مهر، جمال اسدی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان و رییس ستاد اجرایی استانی هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار، درباره میزبانی استان از جشنواره گفت: یکی از پایه‌های مهم در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، حوزه تئاتر ایثار است که هشتمین دوره جشنواره ملی تئاتر ایثار از تاریخ ۲۵ لغایت ۲۸ اردیبهشت در استان گلستان برگزار می‌شود. همه موضوعات طرح‌شده در نمایش‌های این جشنواره، در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین تکریم شهدا و خانواده‌های محترم شهدا و ایثارگران است.

وی یادآور شد: در هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار شاهد تلفیقی از حضور هنرمندان ایثارگر و غیرایثارگر هستیم. در این دوره از جشنواره ۸ گروه نمایش صحنه‌ای و ۱۰ گروه نمایش خیابانی از سراسر کشور در استان گلستان حضور دارند.

اسدی تاکید کرد: برای نخستین بار، این دوره جشنواره علاوه بر میزبانی شهر گرگان، به صورت غیرمتمرکز در دیگر شهرستان‌های استان گلستان نیز برگزار و نمایش‌ها در آن شهرستان‌ها از جمله گنبد، رامیان و بندر گز نیز اجرا می‌شوند. این امر موجب بهره‌مندی و اثرگذاری فرهنگی بیشتر در دیگر نقاط استان می‌شود. ضمنا تدابیری اندیشیده شده که گروه‌های نمایشی در مساجد نیز اجرا داشته باشند.

وی ادامه داد: در حوزه آموزش نیز در جدول اجرایی جشنواره کارگاه‌های آموزشی در سراسر استان برای علاقمندان برگزار خواهد شد.

مدیرکل بنیاد شهید استان گلستان درباره همراهی سایر نهادهای استان در برگزاری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار، گفت: با عنایت و همراهی استاندار محترم استان جناب آقای دکتر زنگانه، تمامی دستگاه‌های اجرایی و نظامی استان در جهت برگزاری هرچه باشکوه‌تر و بالابردن کیفیت اجرایی جشنواره همراهی و همکاری دارند.

هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با دبیری محمد کرم‌الهی، از ۲۵ الی ۲۸ اردیبهشت امسال در استان گلستان برگزار می‌شود.

کد خبر 6089723 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • پرهام خاکزاد با «بیرون پشت در» به تئاترشهر می‌آید
  • «بیرون پشت در» را در تئاتر شهر ببینید!
  • زمانبندی تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهرهای استان گلستان
  • تبلیغات داوطلبان مرحله دوم انتخابات؛ یک هفته قبل از زمان رای‌گیری
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره‌سراسری گیلاس در اشنویه
  • راهیابی دو اثر نمایشی به جشنواره ملی تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس اواخر خرداد در اشنویه
  • این خبرها را از دست ندهید