Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان گفت: پرونده‌های متقاضی دریافت تسهیلات رونق تولید که در شعبات بانک‌ها انباشت شده ۱۸۵ پرونده بوده که ۱۴۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار آن است و متأسفانه بانک‌ها هنوز اقدام به پرداخت تسهیلات نکرده‌اند. ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۳ استانها لرستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، محمدرضا صفی خانی ظهر امروز در جلسه کارگروه اقتصادی استان لرستان که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، با اشاره به اهمیت بازسازی و نوسازی واحدهای صنعتی و معدنی استان اظهار داشت: امسال باید 260 میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای صنعتی و معدنی پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در این حوزه هنوز تسهیلاتی در کل کشور پرداخت‌ نشده است، افزود: بازسازی و نوسازی واحدهای تولیدی امروزه یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که باید انجام شود چراکه فرسودگی و قدیمی بودن آن‌ها سبب ایجاد مشکلاتی در حوزه تولید می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان بابیان اینکه لازم است شرایط در راستای پرداخت تسهیلات بازسازی و نوسازی مهیا شود عنوان کرد: با این کار می‌توان رقابت‌پذیری را بین واحدها ایجاد کرد و حضور آن‌ها در حوزه تولید و صادرات بهتر و بیشتر خواهد شد.

وی بیان کرد: درزمینهٔ پرداخت تسهیلات رونق تولید 545 پرونده با مبلغی بالغ‌بر 697 میلیارد و 523 میلیون تومان به بانک‌های لرستان واردشده است.

مسعود رضا معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان نیز در این جلسه اظهار داشت: همچنین پرونده‌های متقاضی دریافت تسهیلات رونق تولید که در شعبات بانک‌ها انباشت شده است 185 پرونده بوده که 140 میلیارد و 800 میلیون تومان اعتبار آن بوده است.

وی با اشاره به اینکه 73 پروژه با مبلغ 320 میلیارد تومان در حوزه بازسازی و نوسازی سرمایه ثابت داریم افزود: متأسفانه بانک‌ها هنوز اقدام به پرداخت تسهیلات نکرده‌اند.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان عنوان کرد: همچنین سال گذشته دو هزار و 800 طرح در دو بخش صنعت و کشاورزی در سامانه بهین‌یاب ثبت‌شد و امسال نیز در این زمینه هزار و 218 پرونده ثبت‌شده است.

انتهای پیام/

R41450/P4001/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۷۷۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی عصر یکشنبه در جریان سفر به شهرستان فسا با بیان اینکه با ورود ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان فارس و تعامل با دیگر دستگاه‌ها مشکل این واحد تولیدی حل شده است گفت: واحد کشتارگاه صنعتی جهان‌زرین فسا چهار سال تعطیل بود و این مساله باعث بیکاری عده زیادی شده بود.

رئیس کل دادگستری استان فارس افزود: ستاد اقتصاد مقاومتی با هدف تحقق شعار سال و عمل به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت از تولید و در راستای حمایت حقوقی و قضائی از واحدهای تولیدی و صنعتی پیگیری رفع تعطیلی این واحد صنعتی را در دستور کار قرار داد.

رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: فعالیت ستاد اقتصاد مقاومت دادگستری استان فارس در پیگیری مشکلات ۸۰ واحد دارای مشکل ادامه دارد و با مدیریت و نظارت مستقیم معاون قضائی دادگستری استان فارس در هر هفته با تشکیل دو جلسه در اتاق بازرگانی استان فارس و شهرک صنعتی شیراز مشکلات واحدهای صنعتی پیگیری و گره‌ها و موانع موجود در مسیر فعالیت اقتصادی آنان شناسایی و با کمک مسئولان رفع می‌شود.

وی گفت: بررسی کمبود مواد اولیه، عدم وصول مطالبات، کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش و مشکلات بانکی و دریافت تسهیلات بانکی و همچنین هماهنگی با ادارات آب و برق و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله مواردی است که در بازدیدهای میدانی و هدفمند از واحدهای صنعتی و تولیدی در سراسر استان فارس توسط ستاد اقتصاد مقاومت دادگستری استان فارس پیگیری می‌شود.

موسوی در پایان گفت: حل و فصل مشکلات واحد تولیدی کشتارگاه صنعتی طیور «جهان زرین» فسا سبب می‌شود که علاوه بر اشتغال ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم، زمینه فعالیت اقتصادی ۳۰۰ نفر دیگر به صورت غیر مستقیم فراهم شود.

کد خبر 6097673

دیگر خبرها

  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!