Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان آلمان در سخنانی با تشکیل مجدد ائتلاف بزرگ در کشورش مخالفت کرده و خواستار تشکیل دولت اقلیتی شد. ۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۶ بین الملل اروپا آسیای غربی نظرات

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، "نوربرت روتگن"، رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان آلمان و از سیاستمداران بلند پایه حزب دموکرات مسیحی در این کشور در گفت و گو با روزنامه "ژنرال آنسایگر" آلمان با تشکیل مجدد ائتلاف بزرگ در کشورش مخالفت کرده وتشکیل دولت اقلیتی را مناسب تر دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد که مزیت بزرگ تشکیل دولت اقلیتی در آلمان این است که سیستم سیاسی در کشور ما تهویه می شود. در این صورت یک رقابت سیاسی جدید شکل خواهد گرفت و احزاب باید در آن اهداف خود را تعریف کنند.

روتگن به این ترتیب با تلاش های "آنگلا مرکل" برای تشکیل مجدد ائتلاف بزرگ در آلمان با سوسیال دموکرات ها مخالفت کرد.

روتگن همچنین از حزب خود درخواست کرد که در چهار سال آینده جانشینی برای آنگلا مرکل مقرر کنند.  وی در این باره گفت: یافتن جانشینی برای مرکل قطعا وظیفه ای است که در این دوره قانونگذاری محقق خواهد شد.

بعد از شکست مذاکرات جهت تشکیل ائتلاف جامائیکا (ائتلاف احزاب متحد مسیحی، سبزها و لیبرال دموکرات ها) در آلمان حزب سوسیال دموکرات که قبلا اعلام کرده بود می خواهد به اپوزیسیون بپیوندد با میانجی گری های رئیس جمهور آلمان قبول کرده وارد مذاکره با اتحادیه احزاب متحد مسیحی شود و مذاکراتی باز جهت تشکیل ائتلاف بزرگ را آغاز کند.

البته رسانه های آلمانی از وجود اختلافات اساسی بین این احزاب سخن می گویند.

بر اساس توافقات انجام شده بین احزاب متحد مسیحی و سوسیال دموکرات قرار است مذاکرات مقدماتی جهت تشکیل ائتلاف بزرگ در آلمان از 7 ژانویه سال آینده ( 17 دی ماه) آغاز شده و تا 12 همان ماه (22 دی ماه) نهایی شود. قرار است در 21 ژانویه (اول بهمن ماه) حزب سوسیال دموکرات در کنگره حزب خود درباره امکان پذیر بودن مذاکرات رسمی جهت تشکیل ائتلاف بزرگ تصمیم گیری کند. سوسیال دموکرات ها شروع مجدد مذاکرات جهت تشکیل ائتلاف بزرگ را با شک و تردید می نگرند.

"وولفگانگ شایبله"، رئیس پارلمان آلمان نیز اخیرا احزاب متحد مسیحی و سوسیال دموکرات را به ساختن سریع دولت ائتلافی فراخواند.

وی که در دولت قبلی وزیر دارایی آلمان بود تاکید کرد که تشکیل زودتر دولت بهتر از دیرتر است و این مسئله کاملا مشخص است. تا زمانی که دولت جدید ساخته نشده است پارلمان آلمان هم کاملا شایسته عمل نیست.

شایبله درخواست رئیس جمهور آلمان از احزاب برای دستیابی سریع به نتیجه ای در مذاکرات را بجا دانسته و از آن حمایت کرد.

رئیس پارلمان آلمان همچنین تشکیل یک دولت اقلیتی در کشورش را هم رد نکرده و در عین حال اولویت را تشکیل یک ائتلاف پایدار دانست.

به اعتقاد "هوست زیهوفر"، رئیس حزب سوسیال مسیحی آلمان نیزتشکیل دولت جدید باید تا عید پاک نهایی شود.

انتهای پیام/

R31356/P36446/S8,89,90/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۸۵۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند

گروه اقتصاد و درآمد: در لایحه بودجه 1403، 3 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه ای به عنوان یارانه احزاب اختصاص یافته است.

 

به گزارش جماران، مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به اختصاص 3 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه ای به عنوان یارانه احزاب، در گزارشی نوشت: در این خصوص، مسئله مهم استفاده از سازوکاری مناسب برای توزیع کمکهای مالی بین احزاب است، توزیع یارانه بین احزاب سیاسی توسط وزارت کشور، بدون تعیین ضابطه و چارچوب از سوی قانونگذار، مغایر اصل 85 قانون اساسی است. بنابراین ضروری است ضوابط و مقرراتی برای توزیع عادلانه این یارانه در قانون توسط مجلس شورای اسلامی تنظیم و تصویب شود؛ در غیر این صورت، دادن اختیار به وزارت کشور در این زمینه بدون ضابطه محل اشکال است.

 

بند 8 ماده 11 قانون احزاب نیز رافع ایراد نیست و تاکنون قانونگذار ضوابط و مقرراتی در این خصوص تصویب نکرده است.

 

یکی از راهبردهای معمول برای تقویت و توانمندسازی احزاب و تشکل های سیاسی معاضدت حقوقی و حمایت مالی دولت از احزاب سیاسی است. براساس بند ز ماده 105 قانون برنامه ششم توسعه کشور، دولت موظف است برنامه ریزی های لازم جهت توسعه سیاسی را به گونه ای طراحی کند که تا پایان اجرای قانون برنامه ششم، احزاب و تشکلهای سیاسی مطابق ضوابط قانونی مصوب مجلس شورای اسلامی، مورد حمایت قرار گیرند.

 

یکی از راههای حمایت از احزاب سیاسی، اختصاص کمک ها و یارانه های دولتی برای آنهاست تا به کمک آن بتوانند سازمان اداری خود را تجهیز و مقداری از هزینه های تبلیغات انتخاباتی خود را تأمین کنند. اما درخصوص تخصیص یارانه به احزاب به منظور حمایت از آنها چند نکته قابل توجه است: اول؛ اعتبار اختصاص یافته به این منظور به قدری اندک و ناچیز است که کمک مؤثری به وضع مالی احزاب سیاسی نخواهد کرد، دوم اینکه صرف پیش بینی کمک مالی به احزاب در بودجه سالیانه، موجب تقویت و توانمندی احزاب و تشکلهای سیاسی نخواهد شد، بلکه مسئله مهم استفاده از سازوکاری مناسب برای توزیع کمک های مالی بین احزاب است.

 

مرکز پژوهش های مجلس تاکید دارد: ضروری است که قانون انتخابات در راستای تقویت نقش احزاب اصلاح شود. با توجه به اینکه سال جاری، به نوعی سال پایان برنامه ششم توسعه و آغاز برنامه هفتم است، شایسته است که وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب طی برنامه ششم توسعه و میزان دستیابی به توانمندسازی احزاب و نتایج کمک های مالی داده شده، به کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها ارائه کند.

         

دیگر خبرها

  • درگیری پلیس با معترضان به قانون ماموران خارجی در تفلیس
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • ۱۰ شکاف بزرگ در روابط رژیم‌صهیونیستی با غرب طی جنگ طوفان الاقصی
  • عربستان برای حمایت از اسرائیل ائتلاف عربی تشکیل می‌دهد
  • بحران سیاسی در اسکاتلند با کناره گیری وزیر اول
  • درخواست پارلمان عربی برای تحقیقات در مورد کشف گور‌های جمعی در غزه
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • گام عملی برای جهش تولید
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد