Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:معاون سیاسی سپاه گفت: شعار‌هایی که در دو سه روز گذشته توسط آشوبگران بیان شد، به وضوح نشان می‌داد که پشت سر این ماجرا منافقین و سلطنت‌طلب‌ها قرار دارند. حتی در برخی از اجتماعات تهران، شعار‌های مارکسیستی و کمونیستی هم شنیده شد که یادآور فعالیت برخی گروهک‌ها در ابتدای انقلاب است.

به گزارش خرداد ،سردار رسول سنایی‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسیخبرگزاری میزان، با اشاره به پاره‌ای اغتشاشات در چند روز گذشته که سبب خسارت به اموال عمومی و سر دادن شعار‌هایی ساختارشکنانه و هتاکانه از سوی عده‌ای شد، اظهار کرد: امروز ما شاهد آن هستیم که ضدانقلاب، سلطنت‌طلب‌ها، منافقین، آمریکا، آل‌سعود و همچنین گروهکی با رهبری یک دلقک فراری بر اعتراضات اجتماعی و اقتصادی مردم کشورمان که اتفاقا آن اعتراضات جای شنیدن دارند، در حال موج‌سواری هستند و آن را به اغتشاش و خرابکاری تبدیل کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه اعتراضاتی مثل اعتراضات مالباختگان برخی موسسات مالی و اعتباری و مطالباتی مثل مطالبه جوانان برای ایجاد اشتغال، حقیقتا از سوی مسئولان جای شنیدن دارند، عنوان کرد: موج‌سواری ضدانقلاب بر اعتراضات اقتصادی و اجتماعی مردم به گونه‌ای بود که فضای اعتراضی به سمت فضایی غیراقتصادی و غیراجتماعی رفت و به تدریج شاهد شنیدن شعار‌هایی ساختارشکنانه و هتاکانه از سوی آشوب‌طلبان بودیم.
معاون سیاسی سپاه ادامه داد: تخریب و آتش زدن اموال عمومی، شکستن شیشه‌ها و درب‌های مساجد، حمله به برخی مراکز نظامی و تلاش برای تصرف آن‌ها و حمله به خانه یک امام جمعه، از جمله اقدامات آشکار براندازانه‌ای بودند که طی دو سه روز گذشته از سوی برخی افراد در کشور شاهد آن بودیم.
سردار سنایی‌راد همچنین با بیان اینکه یکی از عوامل زمینه‌ساز اتفاقات اخیر این بود که ضدانقلاب از پتانسیل برخی جوانان تحریک‌پذیر حاضر در تجمع‌های اعتراضی سوءاستفاده کرد و آن‌ها را سمت انجام اقدامات احساسی سوق داد، گفت: شعار‌هایی که در دو سه روز گذشته توسط آشوبگران بیان شد، به وضوح نشان می‌داد که پشت سر این ماجرا منافقین و سلطنت‌طلب‌ها قرار دارند. حتی در برخی از اجتماعات تهران، شعار‌های مارکسیستی و کمونیستی هم شنیده شد که یادآور فعالیت برخی گروهک‌ها در ابتدای انقلاب است.
وی با بیان اینکه اعزام افراد لیدر از شهری به شهر دیگر نشان می‌دهد که شعار‌های ساختارشکنانه و هتاکانه در تحرکات اخیر «اتفاقی» نبوده است، گفت: دلیل این حرف آن است که یک فرد بیکار پول خرید بلیط هواپیما را ندارد و نمی‌تواند هزینه سفر خود را بپردازد.
معاون سیاسی سپاه افزود: از سوی دیگر در ماجرای اخیر شاهد آموزش و تبلیغ دستورالعمل‌هایی از طریق فضای مجازی در رابطه با ایجاد اغتشاش و مقابله با نیرو‌های ضداغتشاش بودیم که این امر نشان‌دهنده آن است که یک یا چند مجموعه به صورت سازمان‌یافته در تحرکات اخیر نقش داشتند.
سردار سنایی‌راد با بیان اینکه نباید فریب این را بخوریم که امروز تنها با یک «اعتراض اجتماعی» روبرو هستیم، عنوان کرد: حساب معترض اجتماعی و اقتصادی با آشوبگر خرابکار جداست؛ حرف آن معترض را باید شنید، اما آشوبگر خرابکار را برای جلوگیری از ادامه تخریب‌هایش باید مهار کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه خرابکار‌هایی که در دو سه روز گذشته نه به اموال عمومی رحم کردند و نه به اموال خصوصی مردم، فضایی را برای بهره‌برداری دشمنان انقلاب اسلامی فراهم آوردند، گفت: منافقین از حدود ۲ سال گذشته از سوی آل‌سعود و برخی کشور‌های اروپایی مامور شدند که ناامنی‌ها را به داخل کشور ما بکشانند.
معاون سیاسی سپاه همچنین در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه برخی اشتباهات تاکتیکی بازیگران سیاسی داخلی نیز در شکل‌گیری ماجرای اخیر بی‌تاثیر نبوده است، تاکید کرد: «بزرگنمایی برخی از مشکلات داخلی» و «همراهی ضمنی با سیاه‌نمایی‌هایی که در مایوس‌سازی جامعه جوانان تحریک‌پذیر ما موثر است»، از جمله این اشتباهات تاکتیکی بازیگران سیاسی است.
سردار سنایی‌راد ادامه داد: با سپری شدن چند روز از شروع ماجرا‌های اخیر و روشن شدن ابعاد ضدانقلابی و براندازانه آن، الحمدلله مردم فهیم کشورمان با هوشیاری از اقدامات و شعار‌های ساختارشکنانه و هتاکانه برخی‌ها، برائت جستند ضمن آنکه در بخش میدانی فعالیت اغتشاش‌گران نیز، ریزش‌هایی ایجاد شده و تعداد بسیار معدود و اندکی از آن‌ها باقی مانده‌اند.
وی در ادامه با بیان اینکه جریان اخیر سعی دارد به صورت جزیره‌ای و البته پر شدت حرکت کند، عنوان کرد: نیاز است که در این زمینه، مجموعه مدافعان و مسئولان نظام، وحدت و انسجام خود را حفظ کرده و به هیچ وجه به سراغ تسویه‌حساب‌های سیاسی نروند.
معاون سیاسی سپاه در پایان با بیان اینکه مسئولان باید نسبت به مسائل معیشتی و اقتصادی مردم توجه ویژه‌ای داشته باشند و از اعمال هرگونه سیاستی که باعث ایجاد یاس و ناامیدی در جامعه می‌شود، جلوگیری کنند، گفت: اینکه ما بخواهیم بخشی از درون حاکمیت را به بهانه اینکه آن‌ها قصد همراهی با جریان معترض را داشتند متهم کنیم، سَمی مهلک است. چنین چیزی پذیرفتنی نبوده و نیست گرچه غفلت‌ها و بی‌توجهی‎‌هایی صورت می‌گیرد و به ایجاد هزینه‌هایی منتهی می‌شود.
سردار سنایی‌راد همچنین در خصوص محدودشدن فضای مجازی پس از اغتشاشات اخیر، عنوان کرد: امنیت کشور ما تعارف‌بردار نیست و نمی‌شود با گرفتن ژست روشنفکری در درون قدرت بود. در مسائل امنیتی باید اقدامات پیشگیرانه داشت تا از اعمال هزینه‌های بیشتر جلوگیری شود. برچسب ها: سردار سنایی راد ، اقدامات پیشگیرانه ، اغتشاشات اخیر ، جریان ضدانقلاب ، دلقک فراری

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۸۶۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینرینگ، از آنجایی که هوش مصنوعی با سرعتی طوفانی بر عصر دیجیتال تسلط یافته است، تعیین مزایا و معایب این فناوری چالش برانگیزتر شده است. این امر، تعیین استاندارد‌ها و سیاست‌های تنظیم فناوری را برای دولت‌های سراسر جهان دشوارتر کرده است.

اکنون، مطالعه جدیدی که توسط محققان دانشکده تحصیلات تکمیلی بازرگانی دانشگاه استنفورد انجام شده است به بررسی تأثیرات هوش مصنوعی بر تشخیص جهت‌گیری سیاسی افراد می‌پردازد. در این مطالعه نشان داده شده است که جهت‌گیری سیاسی می‌تواند توسط انسان یا هوش مصنوعی و با استفاده از تصاویر چهره افراد پیش‌بینی شود، حتی زمانی که عواملی مانند سن، جنسیت و نژاد در نظر گرفته شده باشند.

کشف ارتباط میان تمایلات سیاسی و ویژگی‌های چهره

پژوهشگران پاسخ‌های ۵۹۱ نفر از شرکت‌کنندگانی که پرسش‌نامه‌های سیاسی را پر کرده‌اند، مورد بررسی قرار دادند. آنها همچنین اسکن صورت افراد را توسط الگوریتم هوش مصنوعی و ارزیابی‌کننده‌های انسان بررسی و ارتباط بین مورفولوژی چهره و ایدئولوژی سیاسی را پیدا کردند.

این مطالعه همچنین ۳۴۰۱ سیاستمدار از ایالات متحده، بریتانیا و کانادا را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد.

به نظر می‌رسد هوش مصنوعی با ضریب همبستگی (r) برابر با ۰.۲۲ و انسان‌ها با ضریب همبستگی ۰.۲۱، می‌توانند به درستی جهت‌گیری سیاسی را پیش‌بینی کنند.

این دقت پیش‌بینی قابل توجه است، زیرا مقیاس جهت‌گیری سیاسی دارای سطح بالایی از همسانی داخلی (α کرونباخ = ۰.۹۴) بوده و با حذف همبستگی با متغیر‌های جمعیت‌شناختی مانند سن، جنسیت و نژاد تنظیم شده است.

نتایج نشان داد که توانایی فناوری تشخیص چهره برای پیش‌بینی جهت‌گیری سیاسی به طور مشابه با روش‌های پیش‌بینی موجود قابلیت پیش‌بینی را دارد.

نویسندگان تاکید کردند: این نشان دهنده ارتباط بین تمایلات سیاسی و ویژگی‌های ذاتی چهره است که تا حد زیادی خارج از کنترل فرد است.

بر اساس این مطالعه، دقت پیش‌بینی الگوریتم با ضریب همبستگی ۰.۳۱ بیشتر شد. این نشان داد که در نظر گرفتن متغیر‌های جمعیت شناختی با ویژگی‌های چهره می‌تواند به طور قابل توجهی توانایی‌های پیش بینی الگوریتم را بهبود بخشد.

در هنگام پیش‌بینی، این مطالعه ادعا کرده است که لیبرال‌ها دارای چهره‌های کوچک‌تر و ویژگی‌های متحرک به سمت پایین هستند، در حالی که محافظه‌کاران ویژگی‌های چهره متضادی را نشان می‌دهند.

قابلیت پیش بینی جهت گیری سیاسی از تصاویر استاندارد شده پیامد‌های مهمی برای حفظ حریم خصوصی، تنظیم فناوری تشخیص چهره و درک منشاء و پیامد‌های جهت گیری سیاسی دارد.

هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی را از تصاویر چهره خنثی تشخیص می‌دهد

اکنون، این فناوری می‌تواند جهت گیری سیاسی افراد را فقط از روی تصاویر چهره خنثی آن‌‌‌ها و علیرغم در نظر گرفتن عوامل جمعیتی مانند سن، جنسیت و قومیت تشخیص دهد.

این یافته‌ها منعکس‌کننده پیامد‌های سیاسی نظارت بیومتریک است که از الگوریتم‌های هوش مصنوعی استفاده می‌کند و تهدید جدیدی برای حریم خصوصی و استقلال سیاسی در عصر دیجیتال است.

محققان با تاکید بر نیاز فوری به مقابله با چالش‌های عصر دیجیتال، اظهار داشتند: یافته‌های ما بر ضرورت تشخیص و رسیدگی به خطرات احتمالی فناوری تشخیص چهره برای حریم خصوصی شخصی برای محققان، مردم و سیاست‌گذاران تاکید می‌کند.

این مطالعه در مجله امریکن سایکولوژیست منتشر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زمان برگزاری نشست مشارکت در بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی
  • تجاوز جنسی ۴ مرد افغان به نوجوان ایرانی در تهران | التماس کردم فایده نداشت! +فیلم
  • وزیر کار: جامعه کار و تولید مخاطب اصلی شعار سال
  • هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد
  • ضرورت قدم‌برداشتن در مسیر تولید برای تحقق شعار سال
  • نبرد آمریکا با شعارهای آمریکایی
  • مراسم رونمایی از فصلنامه «ماجرا» برگزار می‌شود
  • رئیس دانشگاه تهران: اندیشه امت‌سازی به سرعت در حال تحقق است
  • ‌مهم‌ترین ‌در تحقق شعارهای سال، توجه به حمایت از تولید ملی است
  • جریان گاز در مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی و کرمان پایدار است/ اعزام تیم‌های امداد برای خدمت‌رسانی