Web Analytics Made Easy - Statcounter

در راستای راه‌اندازی مرکز خلاقیت و فناوری‌های نوین شهری شهرداری مرکز استان، تفاهم نامه سه جانبه‌ای بین معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، شهرداری و پارک علم و فناوری یزد به امضاء رسید .

به گزارش ایسنا، تفاهم‌نامه سه جانبه بین معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، شهرداری و پارک علم و فناوری یزد برای راه‌اندازی مرکز خلاقیت و فناوری‌های نوین شهری یزد در شهرداری مرکزی این شهر امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این تفاهم نامه حمایت از بهره‌مندی و تسهیل دریافت کمک از رایزنان فناوری برای توسعه بکارگیری فناوری‌های نوین، تأمین تسهیلات مالی و مجوزهای قانونی برای توسعه فعالیت‌های دانش بنیان، تأمین حداقل 50 درصد منابع مالی اولیه مورد نیاز، راه‌اندازی مرکز در شروع و فعالیت‌های جاری و حمایتی مرکز در طول بهره‌برداری و نظارت عالیه بر پیشرفت این توافق نامه و راه‌اندازی مرکز و فعالیت‌های آن از مسئولیت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تعریف شده است .

همچنین تأمین بازار فناوری و مرتفع نمودن نیازهای فناوری بخش‌های مختلف شهرداری، ارجاع درخواست‌های تامین فناوری واحدها و سازمان‌های مختلف شهرداری، هزینه‌های مصرفی آب، برق، گاز و تلفن در ساختمان، درصورت نیاز به تعمیرات جزئی ساختمان موضوع قرارداد از قبیل لوله کشی آب، برق، تاسیسات و نوسازی، کمک به فروش تجاری سازی و انتقال فناوری به دیگر شهرداری‌های کشور، کمک به شکل گیری شبکه همکار از واحدها و نهادهای متقاضی فناوری و شرکت های دانش بنیان و فناور مستقر در پارک، ارائه امکانات و تجهیزات لازم برای اجرای شبکه همکار شکل گرفته در مرکز با معرفی پارک و موافقت شهرداری در چارچوب قوانین و مقررات خود برای دستیابی به اهداف موضوع توافق نامه، ارائه خدمات پشتیبانی به مرکز نظیر پرداخت حقوق و دستمزد پرسنل معرفی شده از طرف شهرداری و تدارک امکانات و وسایل مصرفی و غیرمصرفی اداری مورد نیاز محل مرکز در حد مقررات، تحویل، تخلیه و مسترد نمودن ساختمان و زیرساخت‌ها در پایان توافق به همان نحو که تحویل گرفته شده و به کارگیری سیستم های مدیریتی برای اداره مرکز از جمله مسئولیت‌های شهرداری یزد در این تفاهم نامه است.

علاوه بر این اخذ مجوز برای توسعه فعالیت‌های مرکز از مراجع ذیربط، جذب و پذیرش واحدهای فناور، آموزش و هدایت شرکت‌های پذیرفته شده برای ایجاد کسب و کار موفق، نظارت و ارزیابی مستمر از وضعیت شرکت‌ها، ارائه خدمات و پشتیبانی‌های عمومی و تخصصی مورد نیاز برای راه‌اندازی و تداوم فعالیت های کسب و کار مرتبط با حوزه فعالیت مرکز برابر مقررات مربوطه، تامین فضای فیزیکی مورد نیاز به میزان 300 مترمربع و ارائه مشاوره‌های تخصصی در زمینه توسعه، تولید و انتقال فناوری و دیگر جنبه‌های مدیریت فناوری در قالب آموزشی و مشاوره، تامین زیرساخت‌های مورد نیاز از قبیل: آب، برق، گاز، تلفن، اینترنت و کمک و مشاوره در راه‌اندازی مرکز مطالعات شهری و آینده پژوهی شهر یزد زیر نظر مرکز جز تعهدات پارک علم و فناوری در اجرای این تفاهم نامه است .

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۹۰۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی نخستین مرکز موتور آمبولانس شهرستانی در مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، رییس اورژانس و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی در مهاباد گفت: باتوجه به وضعیت ترافیکی و نیاز شهرستان مهاباد نسبت به راه اندازی دستگاه موتورآمبولانس اقدام شده است.

فرزین رضازاده اضافه کرد: تمام امکانات یک آمبولانس در این موتورآمبولانس برای مواقع ضروری پیش بینی شده است.

او با بیان اینکه مهاباد پس از مرکز استان دومین شهر استان بوده که به این دستگاه مجهز شده است، افزود: این موتور آمبولانس برای کاهش زمان رسیدن بر بالین بیماران، پوشش مناسب فوریت‌ها در معابر پرترافیک و مناطق شلوغ شهری و یاری رسانی سریع تر به سایر تیم‌های عملیاتی به ویژه در موارد فوریت های حیاتی راه اندازی شد است.

رضازاده گفت: همچنین با توجه به مناطق صعب العبور شهرستان مهاباد درخواست به اورژانس هوایی هم داده شده که اگر منطقه فرود آن آماده شود، این مهم هم محقق می شود.

در حاشیه این مراسم رییس سازمان اورژانس آذربایجان غربی همچنین با اشاره به لزوم استفاده از بالگرد برای انتقال مصدومان و حادثه دیدگان این شهرستان افزود: در صورتی که محل فرود و جایگاه و شرایط مورد نیاز تا سه ماه آینده مهیا شود در جاده ها و مسیرهای صعب العبور شهرستان مهاباد شاهد استفاده و انتقال مصدومان از طریق بالگرد هم خواهیم بود.

آریا مسول اورژانس بیمارستان امام خمینی مهاباد هم گفت: در سال 1402 بیش از هشت هزار مورد ماموریت اورژانسی داشتیم که با توجه به ترافیک سنگین سطح شهر از این به بعد امیدواریم با استفاده از این دستگاه در سریعترین زمان ممکن کار فوریت های پزشکی را در محل حادثه انجام دهیم.

حسن عباسی فرماندار مهاباد هم با اشاره به اهمیت راه اندازی این مرکز در نجات جان مصدومان گفت: بستر را برای استفاده از بالگرد هوایی به زودی فراهم خواهیم کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • خلاقیت و استفاده از روش‌های نوین آموزشی دلیل انتخاب معلم نمونه کیش
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • مرکز البرزپژوهی در کرج راه اندازی می شود
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • راه اندازی نخستین مرکز موتور آمبولانس شهرستانی در مهاباد
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه