Web Analytics Made Easy - Statcounter

در راستای راه‌اندازی مرکز خلاقیت و فناوری‌های نوین شهری شهرداری مرکز استان، تفاهم نامه سه جانبه‌ای بین معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، شهرداری و پارک علم و فناوری یزد به امضاء رسید.

ایران آنلاین / تفاهم‌نامه سه جانبه بین معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، شهرداری و پارک علم و فناوری یزد برای راه‌اندازی مرکز خلاقیت و فناوری‌های نوین شهری یزد در شهرداری مرکزی این شهر امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این تفاهم نامه حمایت از بهره‌مندی و تسهیل دریافت کمک از رایزنان فناوری برای توسعه بکارگیری فناوری‌های نوین، تأمین تسهیلات مالی و مجوزهای قانونی برای توسعه فعالیت‌های دانش بنیان، تأمین حداقل 50 درصد منابع مالی اولیه مورد نیاز، راه‌اندازی مرکز در شروع و فعالیت‌های جاری و حمایتی مرکز در طول بهره‌برداری و نظارت عالیه بر پیشرفت این توافق نامه و راه‌اندازی مرکز و فعالیت‌های آن از مسئولیت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تعریف شده است .

همچنین تأمین بازار فناوری و مرتفع نمودن نیازهای فناوری بخش‌های مختلف شهرداری، ارجاع درخواست‌های تامین فناوری واحدها و سازمان‌های مختلف شهرداری، هزینه‌های مصرفی آب، برق، گاز و تلفن در ساختمان، درصورت نیاز به تعمیرات جزئی ساختمان موضوع قرارداد از قبیل لوله کشی آب، برق، تاسیسات و نوسازی، کمک به فروش تجاری سازی و انتقال فناوری به دیگر شهرداری‌های کشور، کمک به شکل گیری شبکه همکار از واحدها و نهادهای متقاضی فناوری و شرکت های دانش بنیان و فناور مستقر در پارک، ارائه امکانات و تجهیزات لازم برای اجرای شبکه همکار شکل گرفته در مرکز با معرفی پارک و موافقت شهرداری در چارچوب قوانین و مقررات خود برای دستیابی به اهداف موضوع توافق نامه، ارائه خدمات پشتیبانی به مرکز نظیر پرداخت حقوق و دستمزد پرسنل معرفی شده از طرف شهرداری و تدارک امکانات و وسایل مصرفی و غیرمصرفی اداری مورد نیاز محل مرکز در حد مقررات، تحویل، تخلیه و مسترد نمودن ساختمان و زیرساخت‌ها در پایان توافق به همان نحو که تحویل گرفته شده و به کارگیری سیستم های مدیریتی برای اداره مرکز از جمله مسئولیت‌های شهرداری یزد در این تفاهم نامه است.

علاوه بر این اخذ مجوز برای توسعه فعالیت‌های مرکز از مراجع ذیربط، جذب و پذیرش واحدهای فناور، آموزش و هدایت شرکت‌های پذیرفته شده برای ایجاد کسب و کار موفق، نظارت و ارزیابی مستمر از وضعیت شرکت‌ها، ارائه خدمات و پشتیبانی‌های عمومی و تخصصی مورد نیاز برای راه‌اندازی و تداوم فعالیت های کسب و کار مرتبط با حوزه فعالیت مرکز برابر مقررات مربوطه، تامین فضای فیزیکی مورد نیاز به میزان 300 مترمربع و ارائه مشاوره‌های تخصصی در زمینه توسعه، تولید و انتقال فناوری و دیگر جنبه‌های مدیریت فناوری در قالب آموزشی و مشاوره، تامین زیرساخت‌های مورد نیاز از قبیل: آب، برق، گاز، تلفن، اینترنت و کمک و مشاوره در راه‌اندازی مرکز مطالعات شهری و آینده پژوهی شهر یزد زیر نظر مرکز جز تعهدات پارک علم و فناوری در اجرای این تفاهم نامه است./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۹۱۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی شهر اصفهان راه‌اندازی می‌شود

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار شهرداری اصفهان گفت: برای نخستین‌بار مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی مکانیزه را در شهر اصفهان راه‌اندازی می‌کنیم.

سیدعلی عبدالهی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در جلسه‌ای که میزبان مدیران عامل سازمان‌های حمل‌ونقل بار کلان‌شهرها هستیم، کارگروه ویژه بار را برگزار می‌کنیم که در آن دغدغه کلان‌شهرها و رانندگان در حوزه حمل‌ونقل بار درون شهری مطرح می‌شود.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین دغدغه اختصاص سوخت به این ناوگان است، افزود: به‌تازگی با کاهش سهمیه سوخت ناوگان باری دچار چالش‌هایی در حوزه حمل‌ونقل بار درون شهری شدیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار شهرداری اصفهان تصریح کرد: یکی از مصوبات اصلی که امروز به تصویب خواهد رسید و به جد پیگیر آن هستیم و خبر بسیار خوشی برای رانندگان است، تثبیت اختصاص سوخت گازوئیل برای ناوگان دیزلی درون‌شهری است، همینطور در حوزه هوشمندسازی امروز اولین سامانه متحرک ثبت تخلف هوشمند ناوگان درون‌شهری (خودروهای پژو ۲۰۶) را با حضور فرمانده راهور فراجا افتتاح کردیم.

عبدالهی با بیان اینکه در حوزه کنترل ناوگان بار به‌صورت هوشمند، ساماندهی و مدیریت و روان‌سازی ترافیک انجام می‌شود، گفت: خودروهای باری با مقیاس بزرگ است و تردد آن‌ها در شهر ترافیک ایجاد می‌کند که با راه‌اندازی این سامانه به روان‌سازی ترافیک در معابر شهری کمک شایانی می‌کنیم.

وی با اشاره به اقدام جدید در روند معاینه فنی خاطرنشان کرد: برای نخستین‌بار مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی مکانیزه را در شهر اصفهان راه‌اندازی می‌کنیم که امیدوارم در آینده نزدیک سایر کلان‌شهرها نیز از آن استفاده کنند.

کد خبر 749693

دیگر خبرها

  • اختصاص هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت به متروی قم
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • نخستین مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی شهر اصفهان راه‌اندازی می‌شود
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • خلاقیت و استفاده از روش‌های نوین آموزشی دلیل انتخاب معلم نمونه کیش
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • مرکز البرزپژوهی در کرج راه اندازی می شود
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد