Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول واحد جمعیت و خانواده مرکز بهداشت بجنورد گفت: بر اساس مطالعات انجام شده در مادر دیابتیک احتمال بروز ناهنجاری های جنینی 3 برابر افزایش می یابد و شایع ترین آنومالی ها ،آنومالی های قلبی عروقی و عصبی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از راه ساجده تکتم یزدانی، مسئول واحد سلامت جمعیت و خانواده مرکز بهداشت بجنورد در گفتگو با خبرنگار ما  اظهار کرد: دیابت یکی از رایج ترین مشکلات دوران بارداری است که بعضی از زنان باردار را درگیر می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد:این بیماری در میان زنان چاق بیشتر رخ می دهد و میزان ابتلا به دیابت بارداری در ایران هم زمان با افزایش چاقی زنان بیشتر می شود.

 

یزدانی با اشاره به عواقب دیابت بارداری اضافه کرد: اگر کنترل نشود بسیار جدی و خطر ناک می شود، البته این عوارض وقتی که سن مادر زیر 25سال باشد ناچیز خواهد بود،  اما این شرایط به سادگی قابل کنترل است و تا زمانی که این موضوع سریع تشخیص داده شود به خوبی قابل کنترل کردن است و برای مادر و جنین آسیبی نخواهد داشت.

 

وی بیان داشت: دیابت بارداری معمولا بین هفته های  24تا28 بارداری شروع می شود، زمانی که بدن نمی تواند به اندازه کافی انسولین تولید کند، تا با گلوکزی که در جریان خون برای رشد جنین افزایش یافته مقابله کند.

 

یزدانی به عوامل به وجود آوردنده ی دیابت بارداری اشاره کرد و گفت: در برخی از بانوان هورمون های جفت و شرایط حاملگی با متابولیسم تداخل دارد و در بعضی از افراد خصوصا افراد چاق با سابقه خانوادگی دیابت و یا  کسانی که مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک هستند ممکن است منجر به دیابت حاملگی شود.

 

مسئول واحد جمعیت و خانواده مرکز بهداشت بجنورد افزود: اغلب زنانی که دچار دیابت بارداری می شوند هیچ علامتی ندارند به همین دلیل با نظرپزشک در دوران بارداری آزمایش قند خون و تست تحمل گلوکز برای شان درخواست می شود و در صورتی که دیابت بارداری تشخیص داده شود  به متخصص داخلی و یا متخصص غدد ارجاع می شود.

 

وی عنوان داشت: تحقیقات نشان داده است که تعدادی از زنان مبتلا به دیابت بارداری شانس ابتلا به دیابت نوع 2 را دارند به همین دلیل اهمیت دارد این افراد پس از بارداری هم مراقب سلامتی خود باشند .

 

یزدانی با اشاره به روش هایی برای حفظ سلامتی بعد از بارداری ادامه داد: پس از زایمان و 6هفته پس از زایمان و بعد از آن بطور سالانه ویزیت شوید، برای داشتن یک رژیم غذایی صحیح می توانید با کارشناس تغذیه ارتباط بگیرد تا میزان قند شما در سطح مناسبی باقی بماند .

 

وی تغذیه نوزاد با شیر مادر و حفظ تناسب اندام را یکی دیگر از عوامل پیشگیری از خطر ابتلا به دیابت نوع 2را برای مادر و کودک دانست.

 

یزدانی یادآور شد: : اگرچه ورزش کردن بعد از زایمان سختی های خود را دارد، اما تلاش کنید تناسب اندام خود را حفظ کنید و تمرین های ورزشی که با تایید پزشک باشد را تاحدی انجام دهید چون در کنار شیردادن به کاهش وزن پس از زایمان کمک می کند .

 

وی با اشاره به دو عارضه ی جدی دیابت بارداری برای جنین و مادر گفت: خطر عمده ای که برای جنین ایجاد می شود ماکروزومی یا نوزاد درشت جثه( با وزن بالای 4000گرم ) و در مادر  احتمال ابتلا مادر به دیابت نوع 2پس از زایمان افزایش می یابد.

 

مسئول واحد جمعیت و خانواده مرکز بهداشت بجنورد عنوان کرد: بر اساس مطالعات انجام شده در مادر دیابتیک احتمال بروز ناهنجاری های جنینی 3برابر افزایش می یابد و شایع ترین آنومالی ها ،آنومالی های قلبی عروقی و عصبیاست، لذا تشکیل پرونده بارداری در اولین فرصت و انجام آزمایشات می تواند از بروز مشکلات بعدی پیشگیری کند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۹۲۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای زنجان این هفته ناپایدار خواهد بود

ایسنا/زنجان مدیرکل هواشناسی استان زنجان گفت: وزش باد نسبتاً شدید از بعدازظهر امروز مناطق مختلف استان را فرا می‌گیرد.

محمدرضا رحمن‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه پوشش ابرها در استان امروز افزایش می‌یابد، ادامه داد: بارش پراکنده باران در برخی ساعت‌ها محتمل است.

وی بیان کرد: دوشنبه و سه‌شنبه این هفته، موج جدید بارشی از جو استان عبور می‌کند که فعالیت آن موجب رگبار باران در نواحی مختلف استان می‌شود و برای ساعت‌های بعدازظهر بارش‌های نسبتاً شدیدی پیش‌بینی شده است.

او با بیان اینکه چهارشنبه نیز بارش‌های پراکنده‌ای خواهیم داشت، افزود: پنجشنبه و جمعه شرایط جوی نسبتاً پایداری را در استان شاهد خواهیم بود.

رحمن‌نیا افزود:‌ با ورود سامانه بارشی به جو استان، دمای هوا کاهش خواهد یافت و اواخر هفته دوباره افزایش می‌یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دمای هوای کرمانشاه افزایش می‌یابد
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • دمای هوا افزایش می‌یابد
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • هوای زنجان این هفته ناپایدار خواهد بود
  • پیش بینی وزش باد نسبتا شدید در استان زنجان
  • اشتباه قند خونی درباره دیابت
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • عکس| جشن قهرمانی ستاره رئال مادرید در آغوش مادر
  • ناپایداری‌های جوی در بوشهر افزایش می‌یابد