Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر قناد باشی کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌ و گو با خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به خط دهی رسانه‌های بیگانه در اغتشاشات اخیر بیان کرد: رسانه‌های غربی از راهبرد مشخصی تحت عنوان ایجاد تفرقه و اختلاف در ایران تبعیت می‌کنند و آن برجسته سازی اخبار اغتشاشات مردمی در ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناس مسائل بین‌الملل ادامه داد: رسانه‌های غربی می‌خواهند این تصور را در مخاطبان خود ایجاد کنند که ایران از پایگاه مردمی برخوردار نیست و نظام جمهوری اسلامی ایران به پایان کار خود رسیده است به همین منظور طی ۴ دهه اخیر تمام تلاش خود را در این راستا به کار بسته‌اند.

قناد باشی با بیان اینکه رسانه‌های غربی بیشتر توجه خود را متمرکز اغلب مردم کرده‌اند، افزود: از آنجایی که تنها عده‌ای از مردم در این اغتشاشات حضور داشته‌اند، رسانه‌های غربی به برجسته‌سازی اقدامات آنان پرداخته‌ و سعی کردند از این مسئله به عنوان نبود مقبولیت و مشروعیت جمهوری اسلامی ایران یاد کنند.

وی تصریح کرد: برخی گروه‌های اپوزیسیون ایرانی در خارج از کشور به دنبال تحریک و تهییج معترضان ایرانی هستند و اکنون به مثابه سال‌های ۷۸ و ۸۸ به بهم ریختن آرامش در ایران اقدام می‌کنند.

کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: محل درآمد رسانه‌های بیگانه، کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس هستند که به لحاظ اخلاق حرفه‌ای کارنامه نامناسبی از خود ارائه داده‌اند چرا که با دریافت پول از کشورهای مرتجع علیه یک نظام مردم سالار دینی خبر منتشر می‌کنند.

قنادباشی در پایان بیان کرد: رسانه‌های مزدور تا کنون تنها اخبار حرکت‌های اقلیت مردم را منتشر کرده‌اند و با این حربه به دنبال بر هم ریختن جو داخلی ایران هستند.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۹۳۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان، اما ما برای آفریقا می‌خواهیم

رئیس دولت سیزدهم گفت: همکاری با آفریقا مورد تاکید امام خمینی و همچنین مورد تاکید رهبر انقلاب بوده است. غربی‌ها آفریقا را برای خودشان می‌خواهند، اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم.

 

به گزارش ایرنا، ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم در دومین همایش بین المللی ایران و آفریقا اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا را اراده دو کشور در توسعه روابط دانست و گفت: ضرورت دارد که برنامه دقیقی هم نسبت به کل قاره آفریقا و هم نسبت به یک یک کشور‌های آفریقایی با زمانبدی مشخص شود. اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا اراده است، به حمدالله این اراده وجود دارد و این نشست نمادی از اراده کشور‌های آفریقایی و ایران است برای گسترش روابط اقتصادی است.

رئیسی دومین گام را شناخت ظرفیت‌های قاره آفریقا و جمهوری اسلامی ایران برشمرد و بیان کرد: بعضا برخی فعالان اقتصادی آشنایی کامل با ظرفیت‌های فی مابین ندارند و برگزاری این همایش به شناخت بهتر ظرفیت‌های متقابل کمک شایانی خواهد کرد.

رئیس دولت سیزدهم خاطر نشان کرد: به رغم تهدید‌ها و تحریم‌ها جمهوری اسلامی ایران پیشرفت‌های خوبی داشته و می‌توان ایران اسلامی را کشوری پیشرفته و فناور نامید. شناخت پیشرفت‌ها و دستیابی جمهوری اسلامی ایران به فناوری‌های نوین اهمیت بسیاری دارد.

وی با اشاره به تفاوت نگاه ایران به آفریقا به نسبت کشور‌های غربی اظهار کرد: همکاری با آفریقا مورد تاکید امام خمینی و همچنین مورد تاکید رهبر انقلاب بوده است. غربی‌ها آفریقا را برای خودشان می‌خواهند، اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم. این تفاوت دیدگاه حائز اهمیت است. تاریخ آفریقا نشان دهنده این است که بسیاری از کشور‌های غربی چگونه ذخایر آفریقا را چپاول کرده‌اند.

رئیسی با اشاره به اینکه نیروی انسانی کارآمدی در آفریقا وجود دارد، بیان کرد: این باور ماست اگرچه غربی‌ها تبلیغ می‌کنند که خودشان می‌توانند دستیابی به فناوری نوین و خلاقیت دارند، اما ما باور داریم که استعداد، دانش و توانایی آفریقا از مغرب زمین چیزی کم ندارد و توان دستیابی به بسیاری از عرصه‌ها را دارد.

دیگر خبرها

  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از خبرگزاری های ایران
  • باقری: عملیات وعده صادق انگیزه دانشجویان آمریکا علیه صهیونیست‌ها را افزایش داد
  • قرائت معکوس رسانه‌های غربی از اعتراضات اصیل دانشجویی
  • طوفانی که پرده از چهره غرب کنار زد
  • جمیله علم‌الهدی: از رسانه‌های غربی می‌خواهم که به ایران بیایند و وضعیت را ببینند
  • رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان، اما ما برای آفریقا می‌خواهیم
  • رسانه های انساندوست صدای رسای مظلومیت مردم فلسطین
  • جنایات رژیم صهیونیستی به مساله اول رسانه‌های جهانی تبدیل شده است
  • روایت برگزیدگان جشنواره «قهرمان ایران» از عملکرد رسانه ملی