Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست امور منابع آب شهرستانهای قاینات وزیرکوه گفت:وضعیت دبی آب منطقه رو به کاهش واکثر قنوات شهرستان با کاهش شدیدآب دهی مواجه شده است .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازنسیم قائن ، هاونگی سرپرست امور منابع آب شهرستانهای قاینات و زیرکوه در هشتمین جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان قاین گفت: شهرستان قاینات  با 1900منبع آبی ،یکی از شهرستانهایی است که بیشترین منابع آبی را با تخلیه 215میلیمتر مکعب در ثانیه دارد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خشکسالی های اخیر تاثیرات  فراوانی بروضعیت دبی منابع آبی داشته است ودبی منابع آبی رو به کاهش بوده است واکثر قنوات شهرستان قاینات با کاهش شدید آب دهی مواجه شده اند .

هاونگی با بیان اینکه با اجرای طرح احیا وتعادل بخشی، مقداری از کسری مخزن منابع آبی جبران شده است گفت: اما در عین حال در کل دشت های تحت پوشش  امور آب منطقه ای حدود(25/8) بیست وپنج  وهشت میلیون متر مکعب کسری مخزن آب داریم  . .

وی ادامه داد:با اجرای  طرح  احیا وتعادل بخشی که شامل بررسی کنتور بیشتر چاهای آب شرب ونصب کنتور هوشمند و اطلاع رسانی  به صورت پایلوت در دشت خضری توانسته ایم 4میلیون متر مکعب از کسری مخزن را جبران کنیم .

سرپرست امور منابع  آب شهرستان های قاینات وزیرکوه  درادامه گفت: در سال 94 ،سیصد و 11میلیون مترمکعب کسری مخزن ودر سال گذشته نیز290میلیون متر مکعب کسری مخزن داشته ایم که با صرفه جویی های انجام شده توانسته ایم در طی این دوسال بیست میلیون متر مکعب حجم آب صرفه جویی داشته باشیم .

وی در پایان با بیان این که برای اجرای دقیق طرح نیازمند همکاری کلیه ارگانها هستیم گفت: یکی از راهکارهای از بین بردن کسری مخزن،طرح نصب کنتور های هوشمند است که باید جدی گرفته شود .

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۰۰۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند

معاون مرکز هماهنگی امور اقتصادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: ۲۵ هزار نیروی جدید در دور دوم استخدامی‌ها که به زودی اعلام خواهد شد، جذب این وزارت می‌شوند.

بهرام بنده یزدانی روز شنبه در آیین آغاز کار ساخت مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیای شهرستان شیروان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: متاسفانه در دوره های پیش سهمیه مناسبی برای استخدامی نیروهای بهداشت و درمان در نظر گرفته نشد و این بخش با مشکل مواجه بود.

وی افزود: رایزنی‌ها برای استخدام جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال انجام است تا سهمیه مناسبی برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی باشد.

معاون مرکز هماهنگی امور اقتصادی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی بیان کرد: مسیر قانونی تبدیل وضعیت ایثارگران، ۹۰۰ نفر در سال گذشته را شامل شد و این خود کمک بزرگی به امنیت شغلی کارکنان و وضعیت کیفی شاخص های استخدامی منابع انسانی کرد.

وی اضافه کرد: رایزنی های لازم برای استفاده از این ظرفیت جدید استخدامی که به زودی اعلام رسمی می شود در مدیریت منابع انسانی وزارتخانه در حال انجام است.

بنده یزدانی در ادامه اضافه کرد: هزینه های کلانی در بحث خرید تجهیزات و اقلام بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم انجام شده که اختصاص هفت میلیون و ۳۰۰ هزار یورو تجهیزات به خراسان شمالی از این موارد است.

وی افزود: اعتبارهای بیشتری برای بخش درمان خراسان شمالی در دور سوم سفرهای مسئولان وزارتخانه به این استان اختصاص می‌یابد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • سه میلیون متر مکعب روان آب در سدهای خراسان جنوبی ذخیره‌ شد
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • قزوین قعرنشین جدول تامین بارش استان‌ها
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار
  • آبگیری ۳ میلیون و ۹۵۰هزار متر مکعب در حوزه‌های منابع آبخیزداری طبس
  • کاهش منابع آب زیرزمینی و آبدهی رودخانه‌های لرستان