Web Analytics Made Easy - Statcounter

درباره سختی‌هایی که این هفته تجربه کرده‌اید با همسرتان صحبت کنید. این مشکل می‌تواند مربوط به محل کارتان باشد یا بحثی که با خواهرتان داشتید و یا یک تمرین سخت ورزشی. از او بخواهید که او هم مشکلاتش را با شما در میان بگذارد.به گزارش بلاغ، بیشتر زوج‌ها تنها سوالی که وقتی به هم میرسند میپرسند نهایتا این سوال است: چه خبر؟ امروز چطور بود؟ این سوال‌ها هیچوقت به برقراری رابطه گرم‌تر و صمیمی‌تر با همسرتان کمکی نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس بهتر است کمی نوع سوالاتتان را تغییر دهید و پیچیده‌تر و سخت ترشان کنید تا بتوانید ارتباطی عمیق‌تر با هم برقرار کنید و، اما چگونه بدون این که احساس کنید در یک جلسه مشاوره شرکت کرده اید با همسرتان یک گفتگوی سازنده و پرمفهوم داشته باشید؟ در زیر موضوعاتی آورده ام که می‌توانید درباره آن‌ها سر میز نهار با همسرتان صحبت کنید تا بتوانید بیشتر با همسرتان ارتباط برقرار کنید. در ادامه این مطلب را به نقل از بدونیم بخوانید. 

اهداف

از نظر حرفه ای، شخصیتی، احساسی، و ذهنی روی چه چیز‌هایی کار می‌کنید؟ آیا تصمیم دارید شغلتان را تغییر دهید؟ یا یک پروژه را به اتمام رسانده اید؟ می‌خواهید امسال یک باغ داشته باشید؟ شاید هم اهداف کوچک تری دارید. مثلا می‌خواهید به کلاس یوگا بروید. اهداف تان را چه کوچک چه بزرگ با او به اشتراک بگذارید. صحبت کردن درباره آن‌ها باعث می‌شود هم جدی‌تر دنبالشان کنید و هم همسرتان شما را پشتیبانی کند.
مشکلات

درباره سختی‌هایی که این هفته تجربه کرده‌اید با همسرتان صحبت کنید. این مشکل می‌تواند مربوط به محل کارتان باشد یا بحثی که با خواهرتان داشتید و یا یک تمرین سخت ورزشی. از او بخواهید که او هم مشکلاتش را با شما در میان بگذارد. وقتی درگیری‌های روزانه یکدیگر را بدانید بیشتر احساس نزدیکی و صمیمیت می‌کنید. هر چقدر این درگیری‌ها ناچیز و بی اهمیت باشند.
سلامتی

اخیرا خواب کافی نداشته ای؟ از کمر درد رنج می‌برید؟ ممکن است همسرتان بداند مشکل سلامتی شما چیست و راه حل‌های خوبی برای رفع آن ارائه بدهد. با صحبت کردن درباره مسائل و مشکلات سلامتی از حال و احوال هم بیشتر آگاه بوده و غمخوار هم می‌شوید.
لحظات شاد

یادآوری کردن لحظات شادی که در گذشته داشته اید احساس صمیمیت بین شما و همسرتان را بیشتر می‌کند. برای این که یک بحث دوست داشتنی و گرم داشته باشید سر صحبت را با “یادت میاد اونوقت که…” باز کنید. این صحبت‌ها حس خوبی در شما بوجود می‌آورد. زمانی که برای اولین بار با هم آشنا شدید. زمانی که ازدواج کردید. زمانی که خانه خریدید. زمانی که بچه دار شدید. یادآوری کردن تاریخچه‌ای که با هم داشتید بهترین راه برای پیشرفت در رابطه هاست.
آینده

درباره آینده با هم حرف بزنید. درباره برنامه‌هایی که خودتان دارید و برنامه‌های مشترکی که با هم دارید. مثل سفری که تصمیم گرفته اید در تعطیلات با هم بروید. می‌توانید در این زمینه کمی عمیق‌تر هم باشید. مثلا از همسرتان بپرسید ۱۰ سال آینده خودش را چگونه می‌بیند؟ یا وقتی در سن ۸۰ سالگی به گذشته می‌نگرد دوست دارد چه احساسی داشته باشد؟ وقتی یک دیدگاه مشترک به آینده بوجود بیاورید به عنوان یک زوج اتحاد بیشتری در زندگی خواهید داشت.
در زندگی قدردان چه چیز‌هایی هستید؟

در زندگی قدردان چه چیز‌هایی هستید؟ و چه چیز‌هایی در مورد همسرتان را بیشتر تحسین می‌کنید. این هفته همسرتان چه کاری انجام داده که بابت آن بسیار قدردان او هستید؟ تمرین قدردانی هم برای خودتان هم خوب است و هم برای بهتر شدن رابطه‌ای که با همسرتان دارید.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۰۴۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت در اسپیکینگ آیلتس!

پیشنهاد ما به شما این است که در کلاس آیلتس مرکز زبان گات شرکت کنید و بدون هیچ نگرانی و استرسی نمره بسیار خوب و قابل قبولی را در آزمون اسپیکینگ آیلتس کسب کنید.

امروز می خواهیم با چگونگی موفقیت در اسپیکینگ آیلتس آشنا شویم.

 

بخش های اسپیکینگ آیلتس

درباره چه چیزی باید صحبت کرد زمان بندی بخش

ممتحن از شما سوالات کلی و آشنایی می پرسد. مثلا وارد مورد علاقه و یا زندگی روزمره 1 تا 5 دقیقه

ممتحن برگه سالی را که مضوعی به همراه پیشنهاداتی است را به شما می دهد، از شما انتظار می رود که ۱-۲ دقیقه درمورد ان موضوع صحبت کنید.قبل از اینکه شروع به صحبت کنید یک دقیق زمان برای آمادگی خواهید داشت. ممکن است چندین سوال پیرو نیز شما بپرسند. 2 تا 4 دقیقه

ممتحن سوالات انتظاعی تر عمیق تری را در باره بخش دو از شما می پرسد 3 تا 5 دقیقه

 

در اسپیکینگ آیلتس رسمی صحبت کنید

آزمون آیلتس یک آزمون رسمی می باشد که مدرک آن بسیار کار آمد است. از همین رو بهتر است در حین مصاحبه کمی جدی باشید و با شخص روبرو شوخی نکنید. چرا که احتمال دارد نمره شما کم شود.

 

در اسپیکینگ آیلتس واضح وبا صدای بلند صحبت کنید

در هنگام مصاحبه لهجه شما اهمیتی ندارد. در واقع  چه امریکن صحبت کنید چه بریتیش و یا حتی مثل هندی ها صحبت کنید فرقی به حال شما ندارد. اما سعی کنید کلمات و عبارات را به صورت واضح بیان کنید تا فرد متوجه منظور شما شود. این را هم به یاد داشته باشید که تلفظ (Pronunciation) و لهجه (Accent) کاملا جدا از هم هستند که اولی برای موفقیت در بخش اسپیکینگ آیلتس خیلی مهم است.

 

در زمان اسپیکینگ آیلتس حرکات فیزیکی نداشته باشید

حرکات فیزیکی در حین صحبت بر روی اعتماد به نفس و صحبت کردنتان تأثیر منفی دارد و حتی امکان دارد ذهن فرد مقابل را هم مورد هدف قرار دهد و تأثیرات خوب یا بدی داشته باشد.

 

به سوالات اسپیکینگ آیلتس پاسخ کامل دهید

سعی کنید در این مدت زمان ۱۱ تا ۱۴ دقیقه ای هر سؤالی که از شما می شود را به صورت دقیق و کامل توضیح دهید.

برای مثال:

اولین سؤالی که از شما می شود احتمالا این است که اهل کجا هستید؟

می توانید بگویید tehran

برای آزمون گیرنده چندان مهم نیست که شما از کدام شهر یا محل هستید او می خواهد مخارت های صحبت کردن شما را بسنجد.

پس بهتر است بگویید:

I come from the capital of Iran, Tehran

 

 

 

در اسپیکینگ آیلتس از قبل جواب ها را حفظ نکنید

در کلاس های آیلتس قطعا به شما گفته شده است که چگونه پاسخ ها را بیان کنید و طرز صحبت و ساختار عبارات شما به چه صورت باشد. اما مسئله مهم این است که فرد آزمون گیرنده حس نکند شما پاسخ هایتان را حفظ کرده اید. باید کاملا روان و بداهه صحبت کنید.

 

دیگر خبرها

  • ۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید
  • کلوپ: بین دو نیمه کمی گرد و خاک کردم!‏
  • جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد
  • (ویدئو) دردسرهای فریدون زندی برای صحبت به زبان فارسی
  • موفقیت در اسپیکینگ آیلتس!
  • بررسی مسائل و مشکلات تولیدکنندگان شهرستان فیروزکوه
  • آخرین خبر از وضعیت مصدومیت یاسین سلمانی
  • پس از گذشت 13 سال؛ ریو فردیناند همچنان از جان تری کینه به دل دارد
  • مستند «آقای خاص» کشتی برای اولین بار از تلویزیون
  • صحبت‌های پدر حسن یزدانی درباره زمان بازگشت او