Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@09:27:15 GMT

اعضای جدید غیر دائم شورای امنیت معرفی شدند

تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۰۵۸۱۱

اعضای جدید غیر دائم شورای امنیت معرفی شدند

مجمع عمومی سازمان ملل کویت، ساحل عاج، گینه، هلند، لهستان و پرو را به عنوان اعضای غیردائم جدید شورای امنیت برای مدت دو سال انتخاب کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری The News،‌ لیست جدید شامل کویت است که به عنوان نماینده آسیا و اقیانوس آرام جانشین ژاپن شد، ساحل عاج و گینه جانشین مصر و سنگال از قاره آفریقا شدند، هلند و لهستان هم از اروپا جای ایتالیا و اوکراین را گرفتند و پرو نیز از آمریکای لاتین به جای اروگوئه انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشورهای مذکور از سال ۲۰۱۸ برای دو سال عضو غیردائم شورای امنیت خواهند بود.

خیرت عمروف،‌ نماینده قزاقستان که کشورش ریاست دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل را در ژانویه 2018 برعهده دارد، در یک مراسم ویژه گفت: دستیابی به صلح و امنیت بسیار سخت و دشوار است. شما این فرصت را دارید تا متفاوت عمل کند.

سفرای کشورهای تازه عضو شده در شورای امنیت سازمان ملل شامل پنج مرد و یک زن، پرچم‌های کشورهای خود را در کنار 9 عضو دیگر این شورا قرار دادند.

شورای امنیت سازمان ملل 15 عضو دارد که شامل پنج عضو دائم است که حق وتو دارند.

سایر اعضای غیر دائم شورای امنیت شامل قزاقستان، بولیوی، سوئد و اتیوپی هستند که از ۲۰۱۷ عضو این شورا هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۰۵۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست

وحید جلال زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جریان این بازدید ضمن تشکر از مجاهدت‌های خاموش متخصصین و تلاشگران وزارت دفاع و خداقوت به نیرو‌های مسلح به جهت پاسخ دندان شکن به رژیم صهیونیستی در عملیات وعده صادق گفت: در بازدیدی که امروز توسط اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع صورت گرفت پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی بارز و نمایان بود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: طی جلسه‌ای که با مسئولان وزارت دفاع در حوزه اینده و نیاز‌های صنعت دفاعی برگزار شد، تصمیماتی اتخاذ شد که برای تقویت نیرو‌های مسلح و حمایت مجلس از صنعت دفاعی اجرایی خواهد شد.

اعضای کمیسیون امنیت ملی بر لزوم حمایت از برنامه فضایی و موشکی وزارت دفاع و ارزش افزوده قابل توجه این فناوری‌ها هم در بعد علمی و فناورانه و هم در بعد بازدارندگی و اقتدار دفاعی تاکید نمودند.

سردار طلایی نیک معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی راهبردی و امور مجلس وزارت دفاع در جریان این بازدید با اشاره به تعامل بسیار نزدیک و حمایت‌های بسیار موثر نمایندگان مجلس به خصوص اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع گفت: این حمایت‌ها در جدیدترین مصوبه مجلس که قانون تشکیل سازمان پژوهش، علوم و نوآوری‌های دفاعی است مشخص است که یک ظرفیت جدید برای توسعه علوم دفاعی و پشتیبانی‌های دانش پایه و مرز شکنی دانش در حوزه فناوری‌های دفاعی را بیش از گذشته برای کشور فراهم می‌کند.

سازمان سپند از سال ۱۳۸۹ به پیشنهاد شهید فخری زاده تشکیل شده و در حال حاضر هم فعالیت دارد، اما زیرساخت قانونی برای فعالیت آن امر لازمی است که به تازگی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • ایروانی: شورای امنیت اسرائیل را مجبور به توقف فوری جنگ کند
  • هاشمی: با اصلاح قانون جدید ورزشکاران بیشتری شامل معافیت و قانون استخدامی می شوند/ تخصیص ۵٠٠ میلیارد برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل برای تحولات افغانستان
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس برای مصوبه تشکیل سازمان سپند
  • روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • روسیه:مخالف استفاده از تحریم جهت مداخله در کشورهای آفریقایی هستیم
  • سرپیچی رژیم صهیونیستی از قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل
  • پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  •  تأسف فرانسه از افزایش استفاده از حق وتو در شورای امنیت
  • احمدیان اهداف سفرش به روسیه را تشریح کرد