Web Analytics Made Easy - Statcounter

به طور کلی عواملی همچون سرعت بالا و قابلیت های بسیار زیاد نسبت به سایر اپلیکیشن های پیام رسان را می توان از دلایل اعتیاد ایرانیان به تلگرام دانست؛ اما آیا امنیت لازم و کافی را برای مخاطب خود هم محیا ساخته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کوثرخبر، زمان زیادی از تبدیل شدن تلگرام به محبوب ترین نرم افزار موبایلی و رایانه ای 40 میلیون ایرانی نمیگذرد، نرم افزاری متفاوت با نقش و نگاری متعدد که گاپ ایرانیان را دزدیه و ظاهراً به یک دوست بی بدیل تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید شنیده باشید که ما ایرانیان کمی ظاهر بین و زود باور هستیم، این امر در شبکه موبایلی تلگرام به وضوح دیده می شود، درحالی که تلگرام محبوبترین نرم افزار موبایلی 40 میلیون ایرانی است، در دیگر کشور های آمریکایی و اروپایی محبوبیت نداشته و در رده های 5 یا 6 قرار گرفته است.

افراط و تفریط ما ایرانیان در استفاده از شبکه های اجتماعی و موبایلی ثابت شده است در حالی که برخی ها از این راه پول در می آورند، برخی ها زندگی روز مره خود را می گذرانند، برخی ها دوست پیدا می کنند و برخی ها هم دوست خود را از دست می دهند!

اما از حق نگذریم به طور کلی عواملی همچون سرعت بالا و قابلیت های بسیار زیاد نسبت به سایر اپلیکیشن های پیام رسان، این نرم افزار را در بین ایرانیان محبوب ساخته است؛ اما آیا امنیت کافی را برای مخاطب خود محیا ساخته است؟!

اگر واقع بینانه به آن بنگریم خواهیم دانست که تلگرم یک شبکه آمریکایی - صهیونیستی است و اگر کمی بر آن تامل داشته باشیم پی خواهیم برد که جیب ایرانیان تنها بانکی است که مدیر تلگرام از آن استفاده بهینه می کند.

درواقع با این حساب باید دانست که تلگرام یک هواپیمای کاغذی سفید رنگ در آسمانی آبی نیست بلکه یک اپلیکیشن شناسایی مخفی کار است که می خواهد با نفوذ در عمق سخت افزار و نرم افزار کاربران اطلاعات آنان را رصد و تخلیه نماید.

اکنون با فیلترینگ تلگرام در پی اغتشاشات اخیر، فرصت مناسبی است تا این یار دیرینه و در عین حال جاسوس و مضر را ترک کنیم و در فضایی سالم، امن و بدون تهدید دشمن سیر کنیم؛ شبکه های موبایلی ایرانی؛ شاید این نرم افزار ها ظرفیت و کارایی تلگرام را نداشته باشد ولی امنیت و عِرق ملی ما ایرانی ها ما را بر این وا می دارد که به داشته هایمان توجه کنیم.

اپلیکیشن های متعدد داخلی در ایران نیز در حال فعالیت می باشند که علاوه بر سرعت و ایمنی بسیار بالا امکانات فراوانی را نیز دارا هستند؛ ۱- نرم افزار های گپ فارسی در بازار۲- ساینا ۳- بیسفون ۴- دیالوگ ۵- قاصدک ۶- انـار ۷- ایـ ـچت ۸- ندافون همراه 9-سلام ۱۰- فانوس ۱۱- نزدیکا ۱۲ - ابرک ۱۳- موبازی ۱۴- شمسه ۱۵- تی ان تی وپ ۱۶- گپ و گپ 17- سروش 18 آی گپ از جمله نرم افزار هایی هستند که بیشترین امنیت و کارایی را در برابر پیام رسان های خارجی و جاسوس دارند.

امید است با انسداد پیام رسان تلگرام در ایران شاهد ارتقا پیام رسان های موجود و یا ابداع پیام رسان با کیفیت بسیار بالا و بکارگیری در حجم وسیع ایرانیان باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۰۶۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی

در جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران بررسی شد.

به گزارش ایسنا، نخستین جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال جاری با حضور، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار فرجی پور جانشین و معاونین قرارگاه سایبری کشور، سعید رحیمی معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات این سازمان و معاونان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرکل حوزه وزارتی، روسای سازمان‌ها، شرکت‌های تابعه و اپراتورهای تلفن همراه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه سردار جلالی به تحلیل جامعی از عملیات وعده صادق در پاسخ به تحرکات رژیم صهیونیستی و نتایج و آثار راهبردی این عملیات در تغییر معادلات نظامی منطقه پرداخت.

وی در ادامه با توجه به ماهیت کارکردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به تبیین تهدیدات متصور در این حوزه و ضرورت انجام اقدامات برای افرایش پایداری و تاب آوری زیرساخت‌های این حوزه پرداخت.

در ادامه گزارشی از اقدامات پدافند غیرعامل در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی مسئولان وزارت ارتباطات ارائه شد.

بررسی آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران، اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقای امنیت و صیانت از مراکز، حوضچه‌ها و خطوط ارتباطی مهم، اجرای طرح نظارت هوشمند و تصویری و ضرورت انجام اقدامات فوری و اولویت‌دار برای ارتقا امنیت سکوها، خدمات‌رسان‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی و برگزاری مستمر رزمایش‌ها به ویژه رزمایش‌های شبکه ملی اطلاعات از دیگر مواردی بود که در این جلسه بررسی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دهه کرامت فرصتی مناسب برای تببین جایگاه اهل بیت علیهم السلام
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!
  • نمایشگاه ایران اکسپو فرصتی مناسب برای جذب سرمایه‌گذاران در چهارمحال و بختیاری است
  • فیلتر شکست خورد / حضور بیش از 40 میلیون ایرانی در اینستاگرام
  • مقاومت کسب و کارهای کوچک اینستاگرامی در مقابل فیلترینگ
  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید
  • پویش مجازی «خاطره ای از معلمم» در البرز اجرا می‌شود