Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالمحمد زاهدی روز چهارشنبه در جریان بازدید از مناطق بیابانی شهرستان بویین زهرا در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شهرستان های بوئین زهرا و آبیک در مسیر تونل بادی قرار داشته و از گذشته در معرض بیابانی و کویر شدن قرار داشتند.
وی همچنین گفت: در حال حاضر 50هزار هکتار طرح مقابله با بیابان زدایی در این مناطق در حال اجراست و امیدواریم در سالهای آینده نیز به تدریج به وسعت اجرای این طرح افزوده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار قزوین ادامه داد: اگر برای احیای دشت الله آباد در این 2 شهرستان به صورت جدی اقدام نشود انتشار ریزگردها استان های قزوین،البرز و تهران را در آینده ای نزدیک گسترش یافته و ما را با تهدید جدی مواجه خواهد ساخت.
زاهدی اضافه کرد: اداره کل منابع طبیعی قزوین توزیع رایگان نهال برای کاشت در مناطق مورد تهدید را در دستور کار دارد و امیدواریم کشاورزان این مناطق نیز در اراضی ملکی خود برای کاشت این نهال ها اقدام کنند.
وی ادامه داد: طرح استفاده از پسآب ها برای احیای مناطق بیابانی شده نیز در حال بررسی است و هنوز در خصوص به کارگیری آنها در احیای این مناطق تصمیم گیری نشده است.
مدیر کل منابع طبیعی استان قزوین نیز در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: 243 هزار هکتار از اراضی استان قزوین در معرض تهدید بیابانی شدن قرار دارند.
علی اکبر اسداللهی افزود: مدیریت واحد و یکپارچه نقش مهمی در احیای این مناطق دارد و امیدواریم با همکاری دستگاه ها و تاکید استاندار در احیا و جلوگیری از بیابان زایی در این مناطق اقدام کنیم.
وی افزود: حدود 26 هزار هکتار از اراضی غرب جاده قزوین به بویین زهرا که اراضی شخصی هستند به حال خود رها شده و امیدواریم با اهتمام کشاورزان برای احیای آنها اقدام شود.
وی افزود: 90 هزار هکتار کانون بحرانی در منطقه بوئین زهرا و آبیک شناسائی شده است که در صورت بی توجهی به جلوگیری از گسترش آنها با تهدید جدی مواجه خواهیم شد.
243 هزار هکتار از اراضی استان قزوین در معرض بیابانی شدن قرار دارند.
6101*3013
خبرنگار:هادی درزی رامندی**انتشار دهنده: رضا اولادی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۱۱۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، مهدی سرخوش اظهار داشت: میزان واگذاری اراضی ملی و دولتی به مساحت ۱۹ هزار و ۴۵ هکتار و به تعداد یک‌هزار و ۲۰۳ مورد به متقاضیان واگذاری زمین برای اجرای طرح‌های کشاورزی، وابسته و غیرکشاورزی در سطح کشور انجام شده است.

وی ادامه‌داد: از این میزان مساحت ۱۲ هزار و ۳۹۵ هکتار به تعداد ۹۱۷ مورد برای طرح‌های کشاورزی و وابسته به کشاورزی و تعداد ۲۸۶ مورد به مساحت ۶ هزار و ۶۵۰ هکتار برای طرح‌های تولیدی و صنعتی زمین واگذار شده است.

مدیرکل دفتر واگذاری و توسعه اراضی سازمان امور اراضی کشور افزود: سال گذشته در راستای نظارت بر اراضی واگذار شده، تعداد ۳۷ هزار و ۹۲۷ مورد بازدید توسط عوامل نظارتی انجام شده که نتیجه آن تشکیل ۲۷۸ جلسه هیأت‌های نظارت ماده ۳۳ استانی بود که سه هزار و ۱۸۹ پرونده در این جلسات مطرح و درباره تمدید قرارداد مربوطه، تعیین مهلت برای اجرای طرح، یا فسخ قرارداد و استرداد زمین و سایر تکالیف مقرر در قانون و مقررات حاکم تصمیم‌گیری شده است.

وی تصریح کرد: درباره موضوع واگذاری باتوجه به تکلیف ابلاغی سیاست‌های سازمان متبوع، برنامه تکلیفی برای استان‌ها با توجه به ظرفیت‌ها و شرایط و عملکرد استانی مشخص شده و ابلاغ خواهد شد.

سرخوش ادامه‌داد: مقرر شده استان‌ها با استفاده از ظرفیت تفاهم‌نامه منعقد شده با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در خصوص برون‌سپاری وظایف غیرحاکمیتی سازمان پیگیری لازم را انجام دهند.

وی خاطرنشان‌کرد: در راستای رفع نقایص موجود، اصلاح دستورالعمل نظارت بر طرح‌ها به انضمام فرم‌های مربوطه و ضوابط اجرایی لایحه قانونی واگذاری و احیای اراضی در دستور کار این دفتر قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • خطر ریزگرد های قم بیخ گوش تهران
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ