Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: به گزارش راه دانا؛ باگذشت یک هفته از ناآرامی‌های شهرهای مختلف ایران که با هدایت برخی سرویس‌های اطلاعاتی عبری،عربی و غربی و ایفای نقش اپوزیسیون خارج نشین از اعتراض مردم به گرانی و اقتصاد به یک پروژه براندازی و اغتشاشات مبدل گشت ابعاد جدیدی از فعالیت شبکه تلگرامی آمدنیوز و تشکل‌های همراه و همکار افشا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش راه دانا و به گفته یک منبع آگاه پس از شکست اقدامات اولیه و عملیات روانی گسترده این کانال تلگرامی که باهدف تحریک اقشار مختلف مردم و به‌خصوص قشر آسیب‌دیده اقتصادی صورت گرفت سران اپوزیسیون و سرویس‌های اطلاعاتی هادی فاز دیگری از پروژه براندازی را کلید زدند.

این منبع آگاه با اشاره به آغاز مرحله جدیدی از کلاهبرداری گسترده این کانال تلگرامی که در پی شکست پروژه براندازی اجراشده، خبر از سرقت اطلاعات شخصی برخی کاربران و انتقال این اطلاعات به سرورهایی در خارج از کشور داد. به گفته این منبع آگاه این اقدام از 48 ساعت گذشته با فیلترینگ برخی نرم‌افزارهای پیام‌رسان در دستور کار آمدنیوز قرار گرفت.

 

کانال مذکور اقدام به انتشار بدافزاری تحت عنوان فیلترشکن اختصاصی آمدنیوز کرده است که کاربر به‌محض نصب فیلترشکن آلوده به بدافزار فوق گشته و در ادامه تمامی شماره تلفن‌های ذخیره‌شده در تلفن همراه قربانی حذف و به سرورهایی در خارج از مرزها ارسال می‌شود سپس بدون اطلاع کاربر برای تمامی مخاطبین گوشی یک پیامک حاوی لینک نصب بدافزار ارسال می‌شود و در انتها تصویری با لوگوی آمدنیوز با محتوای ارسال کمک مالی به یک درگاه بانکی همراه با ویبره ممتد بر روی صفحه تلفن همراه قربانی ظاهر می‌شود.

این منبع آگاه در آخر با تأکید بر اینکه در شرایط کنونی نمودار عرضه این قبیل نرم‌افزارها، سیر صعودی را دنبال می‌کند و باگذشت هر ساعت از فیلترینگ، برخی نرم‌افزارهای پیام‌رسان، برنامه‌های هک با عناوین مختلف عرضه می‌شود گفت: برای جلوگیری از هرگونه کلاهبرداری، سرقت اطلاعات و سو استفاده از اطلاعات کاربران ایرانی، کاربران اینترنت از نصب هرگونه نرم‌افزار با عنوان‌های مختلف ازجمله: فیلترشکن و پیام‌رسان به‌روزرسانی شده خودداری کنند. عمل به این قبیل هشدارها می‌تواند آمار قربانیان سایبری را در چنین شرایطی کاهش دهد.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۲۹۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترفند جدید کلاهبرداری/ یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو

رییس پلیس فتا پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد.

به گزارش مهر، سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد و گفت: مجرمین با این شگرد بیش از پنج میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند که شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در تشریح این خبر اظهار داشت" یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی اظهار داشته فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده‌ی صد میلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری کرده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مجرمین با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می‌کرده است در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود می‌شود.
سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمین شناسایی و پس از تشریفات قضائی هر ۴ عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمین افزود: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌کنند قطعاً کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه، شرکت مخابرات، سازمان حج و زیارت و … با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه‌های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تأیید منشأ این تماس‌ها نمی‌باشد همچنین شهروندان می‌توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir اطلاع رسانی کنند.

کد خبر 6097969

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مت دیمون و کارگردان «بورن» در یک کمدی دزدی همراه شدند
  • ترفند جدید کلاهبرداری/ یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • دستگیری کلاه‌بردار اینترنتی خریدار احشام در کرمانشاه
  • فال حافظ امروز یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • مظلومیت حقوق بشر نزد افکار عمومی جهان مشخص شد
  • دانشجویان در آمریکا و اروپا بیداری افکار عمومی را رقم زدند
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند