Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از روابط عمومی اداره کل زندان های استان کردستان، از آنجا که آموزش حرفه و مهارت آموزی به زندانیان گامی مهم در اصلاح آنان و اشتغالزایی خواهد داشت، اداره کل زندان ها هر سال با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای، اقدام به برگزاری دوره های فنی و حرفه ای در زندان های استان می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل زندان های کردستان در دیدار مدیرکل مرکز فنی و حرفه ای استان ضمن تقدیر از همکاری های موثر این اداره کل با زندان ها، گفت: رسالت سازمان زندان ها کمک به اصلاح رفتار و شخصیت افراد بزهکار جامعه است.
اسحاق ابراهیمی افزود: از آنجاییکه بیکاری و عدم مهارت یکی از مهمترین دلایل وقوع جرم در جامعه است بنابراین در این راستا توسعه بیش از پیش فعالیت های حرفه آموزی و اشتغالزایی در زندان ها ضروری به نظر می رسد.
مدیرکل زندان های کردستان، رسالت سازمان زندان ها را دشوار و در عین حال خداپسندانه دانست و اظهار کرد: اصلاح رفتار و شخصیت زندانیان و باز اجتماعی کردن آنان، کاهش بسیاری از آسیب های اجتماعی را در پی دارد که مراکز فنی و حرفه ای با کمک به توسعه برنامه های حرفه آموزی در زندان ها، توانسته اند گام های ارزشمندی را در این راستا بردارند.
ابراهیمی تعداد زندانیان شرکت کننده در آزمون های فنی و حرفه ای در 9 ماه گذشته از سال جاری را یک هزار و 65 نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد، بیش از نیمی موفق به دریافت گواهینامه مهارت شدند.
مدیرکل زندان های کردستان خواستار آموزش رشته های فنی و حرفه ای جدید و کاربردی در زندان های استان شد و تاکید کرد: در زندان ها باید آن دسته از رشته های فنی و حرفه ای که بازار کار آنها در جامعه فراهم است به مددجویان آموزش داده شود.
ابراهیمی با اشاره به موفقیت های بدست آمده زندان های کردستان در سال گذشته در حوزه اشتغال و حرفه آموزی یادآور شد: در سال 95 زندان های کردستان در سطح مراکز اصلاحی و تربیتی کشور در حوزه حرفه آموزی و اشتغال، جایگاه برتر کشوری را به خود اختصاص داد که این موفقیت ها در سایه همکاری و حمایت های مجموعه فنی و حرفه ای در استان فراهم شده است.
مدیرکل مرکز فنی و حرفه ای کردستان نیز با بیان اینکه سال گذشته بیش از تعهدات پیش بینی شده، برنامه ها و کلاس های حرفه آموزی در زندان های استان برگزار شد، گفت: امسال بیش از 360 هزار نفر ساعت آموزش فنی و حرفه ای در زندان های کردستان برگزار شده که این میزان تا پایان سال به 470 هزار نفر ساعت می رسد.
سیدجمیل احمدی از برگزاری 139 دوره فنی و حرفه ای در زندان های استان طی 9 ماه منتهی به آذر سال 96 خبر داد و اضافه کرد: بیش از یک هزار و 700 نفر از مددجویان زندان های استان در این دوره ها شرکت کردند.
وی با بیان این اینکه برنامه ریزی های لازم برای شرکت 200 نفر از زندانیان استان در دوره های کارآفرینی صورت گرفته است، ادامه داد: یکی از مشکلات مددجویانی که با شرکت در کلاس های فنی و حرفه ای دارای مهارت می شوند این است که نمی توانند از مهارت خود در راستای ایجاد کسب و کار استفاده کنند که با برگزاری دوره های کارآفرینی، این مشکل نیز برطرف خواهد شد.
احمدی مهارت آموزی در محیط کار را یکی از دیگر از برنامه های خود در جهت توسعه اشتغال در میان مددجویان زندان های استان دانست و یادآور شد: در این طرح، زندانیان می توانند ضمن کسب مهارت در محیط کار واقعی، برای خود و خانواده هایشان روزی حلال به دست آورند.
6 زندان، 2 بازداشتگاه، یک کانون اصلاح و تربیت و یک اردوگاه کار درمانی در استان کردستان وجود دارد.
دریافت و تنظیم: وریا کرمی ** انتشار: مجید سلیمانی
7355/9102

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۳۲۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟