Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، غلامرضا شریعتی در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران خوزستان که امروز (16 دی‌ماه) در اهواز برگزار شد، با اشاره به وضعیت چهار روستای در خطر رانش زمین در شهرستان‌های دزفول، مسجدسلیمان، ایذه و اندیمشک اظهار کرد: بنیاد مسکن با نظارت فرمانداران شهرستان‌های مربوطه برای چهار روستای در خطر طرح اجرایی آماده کند و گزارش ارائه دهد تا مصوبات مورد نیاز طرح‌ها را فراهم کنیم و سازمان برنامه و بودجه خوزستان نیز موظف است که این موضوع را جزو اولویت‌های اصلی قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شریعتی عنوان کرد: اگر بخواهیم با عدالت رفتار کنیم باید به مردمی که در روستاهای در معرض خطر هستند کمک کنیم و مسأله دیگر این است که در صورت بروز مشکل در این روستاها، تبعات اجتماعی برای نظام پیش می‌آید لذا دستگاه‌های اجرایی در خصوص روستاهای در معرض خطر نباید کوتاهی کنند.

استاندار خوزستان با تاکید بر لزوم توجه به مسائل مدیریت بحران اظهار کرد: بحث آب و برق در خوزستان در شرایط خوبی قرار ندارد ولی کشاورزان اقدام به کشت کرده‌اند و لازم است که فرمانداران، جهاد کشاورزی و سازمان آب و برق خوزستان کمیته‌های مشترکی تشکیل دهند و دستگاه‌های متولی را درگیر کنند تا به اهمیت کار پی ببرند.

 

وی بیان کرد: در حال حاضر در خصوص تامین آب کشاورزی بین مردم شهرستان‌ها اختلاف ایجاد شده است که باید فارغ از مسائل حاشیه‌ای و قومی دست به دست دهیم تا عدالت را برقرار کنیم و باید مناطق پایین‌دست در تخصیص آب لحاظ شوند.

 

شریعتی با تاکید بر لزوم اندیشیدن تمهیدات لازم برای تامین برق درتابستان آینده تصریح کرد: ممکن است شرایط آبی ما به نحوی شود که نیروگاه‌های برق‌آبی نتوانند در تابستان کار کنند و از مدار خارج شوند و به همین دلیل است که باید تولید برق مدیریت شود و از الان مشخص شود که در تابستان با قطعی برق مواجه خواهیم شد یا نه؟

 

شریعتی تصریح کرد: شرایط زمین‌شناسی و جغرافیایی کشور نشان می‌دهد که ما در منطقه‌ای قرار داریم که در معرض آسیب‌های طبیعی از جمله زلزله قرار دارد لذا باید آمادگی مقابله با حوادث داشته باشیم و کار را بر دوش یکدیگر قرار ندهیم.   

وی با بیان اینکه خوزستان به عنوان معین منطقه 18 شهرداری تهران جهت کمک در زمان وقوع بحران‌های احتمالی از جمله زلزله تهران تعیین شده است، خاطرنشان کرد: در این زمینه باید وظایف تقسیم‌بندی و مشخص شود. چرا دستگاه‌های مختلف نیروهای آموزش‌دیده ندارند؟ در حالی که باید از ظرفیت خدمت‌رسانی به همنوعان و هموطنان در خوزستان افزایش یابد.  

 

استاندار خوزستان با اشاره به لیست برآورد امکانات مورد نیاز خوزستان جهت کمک‌رسانی به منطقه 18 شهرداری تهران در زمان وقوع بحران و زلزله عنوان کرد: باید سهم هر دستگاه از نظر نیروی انسانی و امکانات مشخص شود و با تشکیل کمیته‌ای از سوی پدافند غیرعامل، بر آماده‌سازی سهم هر دستگاه نظارت شود.

 

وی گفت: گاه در زمان بروز بلایای طبیعی از کشورهای همجوار کمک‌رسانی می‌شود، درست است که خوزستان از تهران دور است ولی این کمک‌ها از عهده خوزستان برمی‌آید لذا باید استان تجهیز شود و به همین دلیل است که باید چابک باشیم تا در سریعترین زمان به محل حادثه برسیم.

   

استاندار خوزستان با اشاره به سالن‌های چند منظوره مدیریت بحران که در اختیار دستگاه‌های مختلف قرار دارند و تاکنون به مدیریت بحران برگردانده نشده‌اند، تصریح کرد: فرمانداران مسئول هستند که این سالن‌ها را به مدیریت بحران برگرداند یا سالن‌های جایگزین با امکانات لازم فراهم کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۵۶۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر توان صبح شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران، بر آمادگی تمام ادارات، نهادها، ارگان‌ها و سازمان‌ها برای هر نوع مخاطرات احتمالی تاکید کرد.

وی با اشاره به گزارش‌های اداره منابع طبیعی بر وقوع ۳۰ فقره آتش سوزی در سال گذشته در سطح مراتع شهرستان و بیان اینکه این حریق‌ها به همت مردم، اطفا شد خواستار تقویت این ظرفیت شد.

وی بر تشکیل اکیپ‌های مردمی در تمام روستاها، استفاده از ظرفیت انجمن‌های مردم نهاد و زیست محیطی و همیاران طبیعت، احساس مسئولیت بیشتر، عدم آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی بعد از برداشت، مدیریت به موقع چرای علف‌های هرز مراتع، مدیریت خاموشی‌ها، صرفه جویی حامل‌های انرژی و توجه به اخطارهای هواشناسی تاکید کرد.

رئیس ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان سقز در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به قطعی برق گسترده ناشی از بارش بی سابقه نزولات جوی و رانش زمین در سال گذشته از همکاری تمام ادارات و ارگان‌ها، مردم، نیروهای نظامی و انتظامی تشکر کرد.

تقویت زیرساخت‌های شهری برای هدایت آب‌های سطحی، تهیه تجهیزات پشتیبان برای جلوگیری از تداوم خدمات رسانی، ارتقای سطح هماهنگی، برگزاری مانورها و نگارش و تدوین سناریوهای احتمالی، تقویت آموزش‌ها، توزیع مناسب و استقرار تجهیزات و تکمیل شبکه جمع آوری آب‌های سطحی از دیگر مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.

کد خبر 6089497

دیگر خبرها

  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • روستای نظرلو در شهرستان شبستر به شهر تبدیل شد
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان