Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز؛ به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمدرضا آی رییس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز اظهار کرد: این آزمایشگاه ملی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی به منظور بهره گیری از دانش و شیوه های پیشرفته بین المللی، با امضای یادداشت تفاهم با دانشگاه وین، در مسیر توسعه و گسترش دامنه فعالیت ها و یافته های علمی در ارتباط با نقشه برداری مغز و حوزه های علوم شناختی مغز قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آی ادامه داد: با تبادل این یادداشت تفاهم همکاری میان آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و دانشگاه وین ، امکان استفاده از تجهیزات و امکانات این مرکز علمی و آموزشی و نیز تبادل تجارب و انتقال یافته ها میان محققان و اساتید ایران و اتریش فراهم شده است.
وی همچنین بیان کرد: درچارچوب همکاری با دانشگاه وین، اجرای یک پروژه مشترک در ارتباط با بیماری صرع نیز آغاز شده تا براساس آن، آخرین روش های آنالیز تصاویر مغزی در بیماران مبتلا ، راهکارهای مناسب برای تسهیل در درمان بیماری ارائه شود.
رییس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز برقراری ارتباط علمی و تحقیقاتی با اساتید و محققان مشهور ایرانی مقیم خارج از کشور را یکی دیگر از اقدامات و فعالیت های این مرکز در راستای بهره مندی از آخرین دستاوردهای علمی در سطوح بین المللی در نقشه برداری مغز و حوزه علم شناختی مغز دانست و ابراز کرد: آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز به همین منظور تلاش می کند تا با دعوت از اساتید معروف ایرانی مقیم خارج از کشور، یافته های علمی آنان درحوزه های علوم شناختی مغز و نقشه برداری مغز با برگزاری نشست های تخصصی و کارگاه های آموزشی ، در اختیار محققان ایرانی قرار گیرد.
آی با اشاره به اینکه گسترش همکاری و برقراری ارتباط با مراکز تحقیقاتی داخل کشور از دیگر اقدامات آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز است، عنوان کرد: به دنبال توسعه فعالیت های آموزشی و ترویجی، حدود 120 پروژه در نتیجه برگزاری کارگاه های آموزشی در حیطه علوم شناختی مغز و نقشه برداری مغز در سطح کشور به اجرا در آمده و علاوه برآن برای 18 استان کشور کارگاه های آموزشی جهت علاقه مندان ، محققان و دست اندرکاران علوم مغز نیز برگزار شده است.
به گفته وی تا پایان امسال نیز کارگاه های آموزشی برای استان های کرمان، خوزستان ، ایلام وکردستان برای محققان برگزارمی شود.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران درباره این کارگاه های گفت: دراین باره کارگاههای آموزشی چهل نفر از هر یک از استان ها به مدت دو روز در آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز تحت آموزش های لازم قرار می گیرد تا با استفاده از امکانات و تجهیزات آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز ، پروژه های تحقیقاتی به اجرا در آید.
آی همکاری و ارتباط با گرو ه های پزشکی و نشست های مشترک با انجمن رادیولوژی و نورولوژی را یکی دیگر از گام های آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز برای بهبود راههای مقابله و درمان با بیماری های مغزی یاد کرد و گفت: اولین سمپوزیوم نقشه برداری مغز مهرماه امسال با شرکت 400 نفر در داخل کشور برگزار و بیست کارگاه آموزشی وتخصصی نیز برای ارتقای دانش مرتبط با علوم مغز برای محققان و دانش پژوهان رشته های مغز در کشور برپا شد.
رییس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز تقویت و توسعه دانش علمی مغز را یک امر ضروری در فضای علمی کشور دانست و بیان کرد: این مرکز در راستای فعالیت های ملی، همچنین 10 تفاهم نامه همکاری مشترک با مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی کشور به امضا رسانده و با همکاری استاتید دانشگاهی پروژه های علمی گسترده ای در زمینه های نقشه برداری مغز و علوم شناختی مغز در دست اجرا است.

202

توسعه فعالیت آموزشی نقشه برداری مغز دانشگاه تهران آزمایشگاه

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۱۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ قاسم عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رأس هیئتی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان بازدید کرد.

وی در حاشیه این بازدید در نشستی با هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان اظهار کرد: موفقیت‌های دانشگاهی با قدمت این واحد دانشگاهی از حیث علمی پژوهشی و فرهنگی چشمگیر بوده و با بهره‌گیری از هیئت علمی مجرب و تربیت بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموخته، منشأ خیرات فراوان برای شهرستان، استان و کشور است.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد:‌ حقیقتاً دانشگاه آزاد اسلامی در طول عمر پربرکت خود موفقیت‌های عظیمی را کسب کرده به نحوی که اکنون با مراجعه به هر یک از واحد‌های استانی این دانشگاه با حجم انبوهی از فعالیت‌های عظیم علمی، فرهنگی و آموزشی مواجه می‌شویم که حقیقتاً مایه مباهات است.

عموعابدینی بیان کرد: با توجه به تأکیدات مسئولان عالی‌رتبه نظام جمهوری اسلامی، آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار مسئولان وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است.

خدمات واحد کاشان به مجموعه علمی و اداری کشور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان نیز با ارائه گزارشی از عملکرد ۴۰ ساله این واحد دانشگاهی گفت: هیئت علمی مجرب واحد کاشان که عمدتاً از دانش‌آموختگان دانشگاه‌های معتبر کشور هستند به همراه کارکنان اداری به لطف الهی توانستند خدمات شایان توجهی را به مجموعه علمی و اداری کشور داشته باشد.

میثم عرب‌زاده اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان اکنون با بیش از ۱۰۰رشته تحصیلی و حدود ۶ هزار دانشجو به‌عنوان قطب آموزش عالی در نگین مرکزی ایران به توفیقات خوبی دست یافته و مجتمع مدارس سما با ۹ مدرسه از پیش‌دبستانی، متوسطه دوره اول و دوم، هنرستان تخصصی تربیت‌بدنی دختران، و هنرستان فنی و حرفه‌ای پسران با حدود ۲ هزار دانش‌آموز، و بیش از ۲۰۰ معلم و کادر اداری با ایجاد فضای رقابتی در شهرستان موجب کیفیت‌بخشی مراکز آموزشی از دبستان تا متوسطه شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • انجام ۵۰ درصد از نقشه برداری امامزاده ابراهیم(ع) شفت تا فردا
  • آغاز نقشه برداری واحدهای آسیب دیده از حریق امامزاده ابراهیم
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور