Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشورهایی مانند آلمان و فرانسه راه سختی برای حفظ توافق با ترکیه بر سر پناهجویان خواهند داشت، خصوصا اگر آنکارا تصمیم بگیرد تحت تاثیر بدعهدی های اروپا از این توافق خارج شود. ۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۸ بین الملل اروپا حقوق بشر نظرات

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، یکی از مسائلی که اروپای واحد همچنان با آن دست و پنجه نرم می کند، بحران  مهاجرت در این مجموعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان بین المللی مهاجرت اخیرا  اعلام کرده است که در سال 2017 میلادی در مجموع 171835 آواره و پناهجو از طریق مدیترانه وارد اروپا شده‌اند، این در حالی است که تعداد آوارگانی که در سال 2016 میلادی وارد اروپا شده بودند، به بیش از 363504 نفر رسیده است. به عبارت بهتر، این تعداد به نصف کاهش یافته است. یکی از اصلی ترین دلایلی که در این خصوص می توان عنوان کرد، توافقی است که میان ترکیه و اتحادیه اروپا بر سر کنترل مهاجرین و بحران پناهجویان صورت گرفته است. بر اساس این توافق، دولت ترکیه نقش مهم و پررنگی در کنترل جمعیت مهاجرین و ممانعت از ورود آنها به خاک اروپا ایفا می کند. کاهش تعداد مهاجرین به ایتالیا و یونان به میزان نصف جمعیت سال 2016 میلادی نشان دهنده همین مسئله است. با این حال به نظر می رسد برخی کشورهای اروپایی همچنان مخالف ادامه قرار داد مشترک "بروکسل-آنکارا" بر سر کنترل بحران پناهجویان هستند.

یکی از این کشورها اتریش می باشد. "سباستین کورتس" صدر اعظم جوان و جدید اتریش که از اصلی ترین مخالفان عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا محسوب می شود، بارها خواستار لغو توافق مشترک آنکارا و بروکسل بر سر بحران پناهجویان شده است. او معتقد است که در این خصوص باید طرح های جایگزینی مورد بحث قرار گیرد تا آنکارا با استناد به نقش آفرینی در بحران مهاجرین، از اروپای واحد امتیاز نگیرد! این مواضع مقامات اتریشی بارها با مخالفت سخت و اعتراض مقامات ترکیه ای مواجه شده است. از سوی دیگر، آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان با استناد به آمارهای منتشر شده در خصوص کاهش تعداد پناجویانی که در سال 2017 به اروپا سفر کرده اند، خواستار ادامه این توافق با ترکیه می باشد. در مقابل، ترکیه معتقد است که اروپای واحد به تعهدات خود در خصوص لغو ویزا برای شهروندان ترکیه‌ای و برخی موارد دیگر، عمل نکرده و همین موضوع در آینده ای نزدیک می تواند منجر به لغو توافق صورت گرفته شود.

واقعیت امر این است که در سال 2018 میلادی نیز منازعه ترکیه و اتحادیه اروپا بر سر بحران پناهجویان تشدید خواهد شد. این منازعه در نیمه دوم سال 2018 میلادی به نقطه اوج خود خواهد رسید. در نیمه دوم سال جدید میلادی قرار است اتریش ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا را بر عهده بگیرد. حزب "آزادی" که به جریان راست افراطی تعلق دارد، هم اکنون در دولت ائتلافی اتریش حضوری فعال دارد. بدون شک حضور این حزب در راس معادلات اروپا بدترین خبر ممکن برای ترکیه محسوب می شود. بدون شک دولت اتریش در دوره شش ماهه ریاست خود بر اتحادیه اروپا نهایت تلاش ممکن را برای لغو توافق با ترکیه بر سر پناهجویان صورت خواهد داد. با این حال صدر اعظم آلمان و رئیس جمهور فرانسه معتقدند که فعلا جایگزینی برای این توافق وجود ندارد و بهتر است مقامات اتریشی با این موضوع به صورتی واقع بینانه برخورد نمایند.

در نهایت اینکه دور نمای بحران مهاجرت در اروپا در سال 2018 چندان روشن نیست. به نظر می رسد بحرانی که اتفاقا اروپای واحد خود در خلق آن موثر بوده است، همچنان دامنگیر سران این مجموعه خواهد شد. در این میان، کشورهایی مانند آلمان و فرانسه راه سختی برای حفظ توافق با ترکیه بر سر پناهجویان خواهند داشت، خصوصا اگر آنکارا تصمیم بگیرد تحت تاثیر بدعهدی های اروپا از این توافق خارج شود. از سوی دیگر، جریانهای راست افراطی در اروپا نیز سعی در جلوگیری از استمرار توافق با ترکیه و در نهایت توقف مذاکرات عضویت این کشور در اتحادیه اروپا خواهند داشت.

انتهای پیام/

R7891/P36446/S8,89,92/CT4

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۲۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دقیقی: دورنمای شمس‌آذر در این فصل گرفتن سهمیه آسیایی بود

ایسنا/قزوین سرمربی شمس‌آذر گفت: ما به اهدافی که این فصل داشتیم رسیده‌ایم هرچند اگر بازیکن نمی‌فروختیم دورنمای ذهنی من گرفتن سهمیه آسیایی بود، خیلی از بازی‌ها از لحاظ ظرفیت‌هایی که رقیبمان داشت و ما نداشتیم، مانند جنگ نابرابر بود، اما با این همه ما تلاش کردیم و در ادامه هم همین روند را در پیش خواهیم گرفت.

به گزارش ایسنا، سعید دقیقی سه‌شنبه شب، ۱۱ اردیبهشت در نشست خبری پس از بازی شمس‌آذر و پیکان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خدا را سپاسگزاریم که توانستیم در روزی که هواداران در ورزشگاه نبودند با تلاش جای خالی آنان را پر کنیم و پیروز از زمین خارج شویم.

وی ادامه داد: تیمی پیکان هم با حضور آقای عنایتی در نیم‌فصل دوم عملکرد بهتری دارد، اما امروز ما شایسته پیروزی بودیم و می‌توانستیم با گل‌های بیشتر بازی را پیروز شویم و اگر تماشاگران در ورزشگاه حضور داشتند به طور قطع عملکرد بهتری از خودمان نشان می‌دادیم.

سرمربی شمس‌آذر بیان کرد: ای کاش فوتبال ایران شمس‌آذر را ویژه می‌دید و این تیم را مورد بررسی قرار می‌داد، ما هیچ وقت در فوتبال به دنبال تلف کردن وقت و کند کردن جریان بازی نبودیم، در مباحث تاکتیکی هم با همه کاستی‌هایی که داشتیم به اعتقاد بنده بچه‌های ما فوق‌العاده کار می‌کنند و جای تقدیر و تشکر از بازیکنان دارد چون به یقین کار سختی است.

وی گفت: ما به اهدافی که این فصل داشتیم رسیده‌ایم هرچند اگر بازیکن نمی‌فروختیم دورنمای ذهنی من گرفتن سهمیه آسیایی بود، خیلی از بازی‌ها از لحاظ ظرفیت‌هایی که رقیبمان داشت و ما نداشتیم، مانند جنگ نابرابر بود، اما با این همه ما تلاش کردیم و در ادامه هم همین روند را در پیش خواهیم گرفت تا بازی زیبا از خودمان به نمایش بگذاریم.

این مربی فوتبال ادامه داد: شعار ما تلاش، تلاش و تلاش است و همواره در همه مباحث استمرار خواهیم داشت، ما همه با هم در کنار هم تلاش کردیم، ظرفیت ساختیم و خدا هم کمکمان کرد تا به نقطه‌ای که اکنون ایستاده‌ایم برسیم‌.

دقیقی درخصوص موضوع مربوط به حمایت مالی از شمس‌آذر گفت: این تیم در ابعاد مختلف برای استان قزوین موقعیت ساخته و قطع به یقین اگر حمایت مالی از شمس‌آذر اتفاق نیفتد دیگر نمی‌شود تیم‌داری کرد اما می‌شود با کمک شورای شهر و شهرداری شرایط را برای این تیم بهتر کرد، این مطالبه من به عنوان یک شهروند قزوینی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار مدیریت بحران کرمانشاه در پی تشدید سامانه بارشی
  • بحران آوارگان در لبنان به اروپا کشیده خواهد شد
  • هشدار مدیرکل مدیریت بحران استانداری در پی تشدید بارش‌ها در کرمانشاه
  • اروپایی‌ها چقدر برای بازنشستگی خود پس‌انداز می‌کنند؟
  • صعود رئال مادرید به فینال لیگ قهرمانان اروپا در شب تساوی 2-2 مقابل بایرن مونیخ (2018/5/1) / فیلم
  • مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است
  • سودای هلند برای ریاست بر ناتو و نقش ترکیه
  • دقیقی: دورنمای شمس‌آذر در این فصل گرفتن سهمیه آسیایی بود
  • کابینه نتانیاهو هزینه زیادی را به ما تحمیل کرد/ طبقه متوسط در حال نابودی
  • کمرنگ شدن محافظه کاری و شتاب تحولات اجتماعی در استانبول