Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-01@13:27:35 GMT

منع تدریس زبان خارجی در دوره ابتدایی

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۶۴۷۷۵

به گزارش خبرگزاری بسیج،  مهدی نویدادهم، دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش با بیان این مطلب  گفته است: «متاسفانه دیده می‌شود در برخی دبستان‌ها کلاس‌های آموزش زبان انگلیسی به عنوان کلاس‌های فوق‌برنامه دایر می‌کنند و برای تشکیل این کلاس‌ها از اولیای دانش‌آموزان شهریه می‌گیرند که این تخلف است».

وی افزود: برنامه آموزش‌وپرورش در دوره ابتدایی تقویت زبان فارسی و فرهنگ ایرانی- اسلامی دانش‌آموزان است و آموزش زبان‌های خارجی در دوره ابتدایی به هیچ عنوان توصیه نشده و آموزش این زبان از دوره اول دبیرستان قابل اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ممنوعیت تأسیس مدارس نمونه دولتی


علاوه بر این نویدادهم به تأسیس مدارس نمونه دولتی و هیات امنایی اشاره کرد و گفت: تأسیس مدارس نمونه دولتی در شهر‌ها بر اساس مصوبه شورای عالی آموزش‌وپرورش ممنوع است و فعالیت این مدارس در شهر‌ها و مناطق برخوردار خلاف قانون است.

وی افزود: مدارس نمونه دولتی طبق قانون باید در مناطق محروم و روستایی و برای افزایش کیفیت خدمات آموزشی و برابری تحصیلی دانش‌آموزان روستایی با مناطق شهری و برخوردار تشکیل شود.

نویدادهم تأکید کرد: متأسفانه در سال‌های اخیر برخی مدارس نمونه دولتی در شهر‌های بزرگ تأسیس‌شده و دانش‌آموز پذیرفته‌اند که این خلاف مصوبه شورای عالی آموزش‌وپرورش است.

دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش همچنین به فعالیت مدارس هیات امنایی اشاره کرد و گفت: تنها اختلاف مدارس هیات امنایی با مدارس عادی نحوه مدیریت مدرسه به ‌صورت هیات امنا و برای افزایش کیفیت آموزشی است و دریافت هرگونه وجه در این مدارس در صورت ارائه نکردن کلاس‌های فوق‌برنامه در ساعات غیردرسی ممنوع است.

وی افزود: متأسفانه مدیران برخی مدارس هیات امنایی بدون تشکیل هیچ کلاس فوق‌برنامه و تنها به بهانه هیات امنایی بودن مدرسه از اولیا شهریه می‌گیرند که این خلاف مقررات آموزش‌وپرورش است.


اصلاح تقویم آموزشی کشور


همچنین دبیر کل شورای عالی آموزش‌وپرورش در ادامه با بیان اینکه درباره تعطیلات یک‌ماهه زمستانی مدارس هنوز نظری نداده‌ایم، گفت: سازمان محیط‌زیست طرحی را از منظر «کاهش آلودگی هوا» برای ایجاد تعطیلات زمستانی آماده کرده است.

مهدی نویدادهم در این باره اظهار داشت: آموزش‌وپرورش به مساله تعطیلات زمستانی از منظر تعلیم و تربیت نگاه می‌کند؛ ما به تعطیلات زمستانی تنها برای کاهش آلودگی هوا نمی‌اندیشیم، بلکه به تمام یک سال تحصیلی برای مدیریت بهینه آموزشی و تربیتی نگاه می‌کنیم.

وی افزود: آموزش‌وپرورش خواهان اصلاح تقویم آموزشی کشور است و ما با تعطیلات زمستانی به شرطی موافقیم که مصوبه مجلس برای آغاز سال تحصیلی در مهرماه و پایان آن در اردیبهشت‌ماه اصلاح‌شده و اختیار اعمال تغییر در تقویم آموزشی به شورای عالی آموزش‌وپرورش واگذار شود تا بتواند زمان آغاز سال تحصیلی را تغییر دهد.

نویدادهم اضافه کرد: طرحی که تعطیلات یک‌ماهه زمستانی را مطرح می‌کند مربوط به سازمان محیط‌زیست است اما قطعاً از آموزش‌وپرورش هم ‌نظر خواهند خواست کما اینکه سال گذشته هم این اتفاق افتاد و طرحی به مجلس فرستاده شد که البته رد شد.


تشکیل کارگروه مشترک دولت و مجلس


 دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش با بیان اینکه شورای عالی آموزش‌وپرورش درباره تعطیلات یک‌ماهه زمستانی مدارس هنوز نظری نداده است، گفت: ما هم قبول داریم که تغییر تقویم آموزشی در کلان کشور تأثیرگذار است و راه‌حل‌های گوناگونی می‌توان برای آن پیش‌بینی کرد اما پیش‌شرط آن، این است که مجلس بپذیرد مصوبه‌اش برای زمان آغاز سال تحصیلی اصلاح شود.

وی بیان داشت:‌ اگر کارگروه مشترکی با حضور نمایندگانی از دولت و مجلس برای بررسی مساله اصلاح تقویم آموزشی تشکیل شود، می‌تواند کار را بهتر پیش ببرد.

نویدادهم درباره نقل‌قولی از وی مبنی بر اعلام موافقت آموزش‌وپرورش با تعطیلات زمستانی گفت: موافقت با تعطیلات زمستانی مشروط به بازنگری در تقویم آموزشی و مصوبه مجلس است و بیان موافقت کلی بدون این شرط درست نیست.

گفتنی است، عیسی کلانتری، رئیس سازمان محیط‌زیست روز چهارشنبه 13 دی‌ماه در حاشیه جلسه هیات دولت با اشاره به تصمیم کمیسیون زیربنایی دولت درباره آلودگی هوا و کنترل آن عنوان کرده بود: در این کمیسیون پیشنهاد کرده‌ایم مدارس در نیمه شمالی کشور و مناطق سردسیر از جمله تهران یک ماه زودتر آغاز شود و از 15 آذر تا 15 دی مدارس این مناطق تعطیل شود تا دانش‌آموزان با هوای آلوده مواجه نشوند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۴۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان گفت: استان زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل رتبه اول کشوری را دارد.

علی اسماعیلی امروز (سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه) در نشست خبری به مناسبت روز معلم با اشاره به اینکه بیش از ۱۴ هزار همکار در حوزه تعلیم و تربیت آموزش‌وپرورش استان زنجان فعال هستند، اظهار کرد: در سال‌تحصیلی جاری بیش از ۲۲۷ هزار دانش‌آموز از پیش‌دبستانی تا پایه دوازدهم در استان زنجان مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه وقتی به معلمان به عنوان یک گروه مرجع نگاه شود به جایگاه تعلیم و تربیت نیز احترام گذاشته می‌شود، افزود: معلمان مسئولیت خطیر و سنگین انسان‌سازی را برعهده دارند و دانش‌آموزان به مثابه امانت در نزد آنان هستند.

او با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۱۸ کلاس درس را اداره نوسازی در استان تحویل داده است که آمار بی‌سابقه‌ای طی سالیان متمادی است، ادامه داد: برخی مدارس قدیمی و نیازمند به تخریب و بازسازی در استان وجود دارد که این موضوع دلایل خاص خود را دارد، درحالی‌که در سال‌های گذشته اعتبارات خوبی برای تخریب مدارس نامناسب و بازسازی و بهینه‌سازی فضای آنها اختصاص یافت اما در عمل این اعتبارات محقق نشد.

اسماعیلی با اشاره به جذب ۱۴۰ نفر در رشته‌های فنی و حرفه‌ای برای سال‌جاری، ابراز کرد: با قانون رتبه‌بندی تعداد مقاضیان برای ورود به آموزش‌وپرورش از دستگاه‌های دیگر افزایش یافته است. در این راستا ۱۰۰ نفر تقاضای خود را در این زمینه ثبت کرده‌اند که البته بر اساس مدرک تحصیلی و جدول شغلی موارد بررسی می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه هم اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر در استان وجود ندارد، تاکید کرد: هیچ مدرسه‌ای را به حال خود رها نکرده‌ایم و ۸ ملک شهری برای مولدسازی در قالب تهاتر و فروش و ‌... معرفی شده و منتظر ابلاغ از طرف تهران هستیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان با بیان اینکه تعداد ورودی و خروجی نیروهای آموزش‌وپرورش به طور مدوام در حال تغییر است، افزود: امسال ردیف اختصاص داده برای استان زنجان مطابق خروج و بازنشستگی و احصای نیاز ۱۴۰۰ نفر است که از این تعداد اصولا ۷۶ درصد ردیف‌ها پر می‌شود.

اسماعیلی با بیان اینکه در اوایل سال ورود مدارس شبانه‌روزی ۷۰ درصدی شهری و ۳۰ درصد روستایی بود، تصریح کرد: اینجا مسئله عدالت آموزشی مطرح است، امسال در نظر داریم ۶۰ درصد دانش‌آموزان مدارس نمونه دولتی شبانه‌روزی از قشر روستایی باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره ملی تدریس خلاق در دانشگاه کردستان
  • تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند / ۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان دو برابر می شود/ ۶۷ هزار فرهنگی در آستانه بازنشستگی
  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • مدرک تی تی سی چقدر هزینه دارد؟
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج