Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، محمدرضا محمودخانی معاون فنی کمیته ملی پارالمپیک گفت: کاروان ایران در رشته های پارا شنا، پارا دوومیدانی، پارا وزنه برداری، پارا تیراندازی، پارا تیراندازی با کمان، بوچیا، پارا بدمینتون، گلبال، جودو، پارا شمشیربازی، پارا تنیس روی میز، تنیس با ویلچر، والیبال نشسته و بسکتبال با ویلچر در بازی های پاراآسیایی شرکت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولویت بندی رشته ها به سه دسته

وی افزود: رشته های اعزامی را براساس ظرفیت عملکردی ورزشکاران و رکوردهایی که ثبت کرده و موفقیت هایی که در مسابقات مختلف به دست آورده اند براساس الویت به سه دسته تقسیم کرده ایم. هفت رشته پارا وزنه برداری، پارا دو و میدانی، پارا شنا، پارا تیراندازی با کمان، پارا تیراندازی، والیبال نشسته و جودو در دسته اول قرار دارند که شانس بیشتری برای کسب مدال های طلای کاروان ایران در این رشته ها وجود دارد.

معاون فنی کمیته ملی پارالمپیک در خصوص پارا تنیس روی میز اظهار داشت: در رشته های دیگر مثل پارا تنیس روی میز شانس کسب مدال وجود دارد، اما به دلیل اینکه کشورهای قدرتمند این رشته در جهان، در منطقه آسیا قرار دارند، در بازی های پارا آسیایی جاکارتا شانس کمتری داریم با این وجود در این رشته نیز ملی پوشان را اعزام خواهیم کرد.

وی بوچیا را رشته حمایتی کمیته ملی پارالمپیک دانست و افزود: در رشته بوچیا به دلیل شدت معلولیت ورزشکاران و از آنجایی که قصد داریم بتوانیم روح امید و نشاط و تلاش را در میان افراد دارای معلولیت گسترش دهیم و برای سایر مخاطبان الگوسازی کنیم، در این بخش ورزشکاران را اعزام خواهیم کرد. در این رشته اگرچه ورزشکاران بوچیا شانس کسب مدال دارند، اما نگاه ما کسب مدال نیست.

محمودخانی درباره رشته های بدمینتون و تنیس باویلچر گفت: این رشته ها از جمله رشته های درحال توسعه است که کشورهای آسیای جنوب شرقی بازیکنانی با سطح مهارتی بالا دارند. بنابراین شانس کسب مدال برای این رشته ها قائل نیستیم، اما به منظور حمایت از توسعه این رشته ها در دو رشته بدمینتون و تنیس باویلچر هم ورزشکار اعزام می کنیم.

شمشیربازی برای نخستین بار

وی از اعزام ورزشکاران رشته شمشیربازی برای نخستین بار خبر داد و ادامه داد: این رشته مدال های زیادی دارد و ورزشکاران ایرانی برای نخستین بار در آن برای رقابت در بازی های پاراآسیایی اعزام می شوند. امیدواریم  اعزام ورزشکاران این رشته شروعی برای توسعه همراه با موفقیت باشد. کارهای اجرایی این رشته نیز توسط فدراسیون شمشیربازی انجام می شود.

تقسیم بندی مبتنی بر کسب نتیجه

معاون فنی کمیته ملی پارالمپیک درباره الویت بندی رشته های اعزامی اظهار داشت: الویت بندی ما در رشته های اعزامی به بازی های پاراآسیایی جاکارتا اگرچه مبتنی بر کسب نتیجه است، اما در بخش حمایتی نیز مسئولیت خود را انجام می دهیم. در برخی رشته ها نیز از قدرت های آسیا و جهان به حساب می آییم و ورزشکاران نخبه زیادی داریم و در بسیاری از رشته ها ورزشکار شاخص داریم، این تقسیم بندی هم به ما کمک می کند تا مدیریت فنی بهتری داشته باشیم.

حضور سه مربی خارجی دوومیدانی

وی درباره حضور سه مربی خارجی در رشته پارا دو و میدانی اظهار داشت: از آنجایی که ورزشکار نخبه زیادی در رشته پارا دو و میدانی داریم و به مربیان سطح بالایی نیاز داریم باید فرصت یکسانی ایجاد کنیم تا ورزشکاران بتوانند از مربیان نخبه استفاده کنند. بنابراین سه مربی به کادر مربیان اضافه شده اند که دانش خوبی دارند و امیدواریم بتوانیم از این مربیان نه تنها در بازی های پاراآسیایی جاکارتا بلکه در بازی های پارالمپیک توکیو بهره گیریم.

اعزام کاروان بزرگ و با کیفیت به پاراآسیایی

معاون فنی کمیته ملی پارالمپیک از اعزام کاروان بزرگ و کیفی به بازی های پاراآسیایی جاکارتا خبر داد و افزود: کاروان ایران در بازی های پاراآسیایی جاکارتا در عین بزرگی به لحاظ کمیت، از سطح کیفی بالایی نیز برخوردار خواهد بود. با توجه به حضور در ۱۵ رشته ورزشی که کلاس های رقابتی متعددی دارند، ما حدود ۳۰۰ ورزشکار و کادر فنی به بازی های پاراآسیایی جاکارتا اعزام خواهیم کرد.  ستاد بازی های پاراآسیایی جاکارتا نیز از بهمن ماه ۹۵ تشکیل شده است و جلسات خود را به صورت منظم برگزار کرده است.

هدف ایران کسب عنوان سومی

وی اهدافی بزرگ اما قابل دستیبابی را در بازی های پاراآسیایی جاکارتا ترسیم کرد و ادامه داد: کمیته ملی پارالمپیک اهدافی بزرگ و سخت را برای حضور در بازی های پاراآسیایی جاکارتا ترسیم کرده است. هدف ما در این مسابقات این است که جایگاه سوم مسابقات را کسب کنیم. در این مسابقات رقابت سختی داریم و یکی از کارهایی که ستاد دنبال می کند سیاستگذاری های لازم در راستای تحقق هدف بزرگ است.

محمودخانی گفت: ستاد بازی های پاراآسیایی جاکارتا کارهای خوبی تاکنون انجام داده است از جمله تصمیم گیری در خصوص تخصیص منابع بر اساس الویت رشته ها و سهمی که می توانند در موفقیت کاروان داشته باشند و مدیریت صحیح منابع برای تحت پوشش قرار دادن ورزشکاران نخبه است. سرپرست کل کاروان نیز در فاصله حدود ۹ ماه به آغاز بازی های پاراآسیایی مشخص شده است که به پیشبرد سریع کارها در زمان مناسب کمک می کند. از طرفی ستاد برای تامین منابع و نیازهای ورزشکاران پاراآسیایی، از تجهیزات گرفته تا سایر نیازها تصمیماتی را اتخاذ کرده است که در حال اجرا است.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۶۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساعت بازی فوتسال تیم ملی ایران - تایلند در فینال جام ملت‌های آسیا

امروز فینال رقابت‌های جام ملت‌های آسیا که این روز‌ها به میزبانی تایلند در جریان است، برگزار می‌شود که طی آن تیم ملی فوتسال ایران، پرافتخارترین تیم آسیا، به مصاف کشور میزبان می‌رود. ایران در دیداری دشوار موفق شد در نیمه‌نهایی از سد ازبکستان در ضربات پنالتی بگذرد و برای پانزدهمین بار به فینال رقابت‌های آسیا برسد. در سوی دیگر و در سناریویی تقریبا مشابه، تایلند هم در دیداری دشوار و در ضربات پنالتی از سد تاجیکستان گذشته تا در مجموع برای سومین بار طعم حضور در فینال چنین تورنمنت مهمی را بچشد.

امروز شاگردان وحید شمسایی در شرایطی مقابل رقیبی غیر از ژاپن در فینال بازی می‌کنند که تایلندی‌ها میزبان هستند و امید دارند به لطف همین مورد، بتوانند ایران را در مسیر قهرمانی متوقف کنند. با وجود این، تایلند به خوبی می‌داند مقابل قدرت مطلق آسیا در رشته فوتسال، کار دشواری دارد. ایران و تایلند پیش از این ۹ بار با هم بازی کرد‌ه‌اند که تیم ملی ایران هفت بار برنده شده، یک بار باخته و یک بازی آن‌ها هم مساوی شده است. آمار می‌گوید بخت اصلی با تیم ملی فوتسال ایران است، ولی تایلندی‌ها در این دوره با روندی مشابه با تیم ملی فوتسال ایران، خودشان را به فینال رسانده و نشان داده‌اند تیم قابل احترامی هستند. این موضوعی است که وحید شمسایی، سرمربی تیم ملی فوتسال ایران هم در کنفرانس خبری پیش از این بازی به آن اشاره کرده است.

شمسایی درباره تقابل با تایلند در فینال می‌گوید: «ما برای رویارویی با تایلند با تمام تمرکز به زمین می‌رویم که با کمترین اشتباه نمایش خوبی از فوتسال ارائه کنیم. یکشنبه در تایلند تعطیل است و حتما تماشاگران زیادی برای دیدن این بازی می‌آیند که این موضوع ما را خوشحال می‌کند. هر تیمی که به این مرحله رسیده حتما شایستگی‌اش را داشته است. من و همکارانم در تمام کنفرانس‌های خبری همیشه با احترام به حریفان به‌خصوص مربیان کارمان را انجام داده‌ایم، این بخشی از فرهنگ ماست. اما باید تأثیر میگل رودریگو سرمربی اسپانیایی تایلند را بر رشد فوتبال این کشور با دقت دید. ما همکاریم، اما روبه‌روی هم قرار می‌گیریم و حق نداریم اشتباهات دو سال پیش در کویت را مرتکب شویم».

اشاره شمسایی به اشتباهات گذشته هدردادن عنوان قهرمانی در فینال است. در آخرین دوره این رقابت‌ها ایران در فینال بازی را به ژاپن واگذار کرد که شوک بزرگی به فوتسال ایران وارد شد. با این حال، بازیکنان تیم ملی پس از شوک خاصی که در نیمه‌نهایی متحمل شده و در آستانه از دست دادن فینال بودند، انگیزه ویژه‌ای دارند تا یک بار دیگر عنوان قهرمانی را به دست بیاورند. کاری که تا به الان ۱۲ بار ایرانی‌ها رقمش زده‌اند و این بار برای سیزدهمی که هرگز نمی‌تواند در این مورد عدد نحسی تلقی شود، بی‌تابی می‌کنند.

در این رقابت‌ها، امروز ابتدا افغانستان و قرقیزستان در رقابتی که از ۸:۳۰ صبح به وقت تهران برگزار می‌شود، برای سهمیه جهانی بازی می‌کنند؛ بعد در رده‌بندی، دو تیم تاجیکستان و ازبکستان از ساعت ۱۱:۳۰ به مصاف هم می‌روند و سرانجام هم در دیدار پایانی، از ساعت ۱۴:۳۰ تیم ملی فوتسال ایران با تایلند میزبان دیدار می‌کند. پیش از این هر چهار تیمی که به مرحله نیمه‌نهایی رسیده‌اند حضورشان در جام جهانی را که قرار است به میزبانی ازبکستان برگزار شود، قطعی کرده‌اند. با این حال از آنجا که خود ازبکستان هم به جمع چهار تیم پایانی رسید، سهمیه آخر قرار است بین یکی از دو تیم افغانستان و قرقیزستان توزیع شود.

دیگر خبرها

  • گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در اندونزی
  • امیدواریم در المپیک پاریس بیش از ۳۵ سهمیه کسب کنیم / خیلی سخت است المپیک لندن را تکرار کنیم + فیلم
  • هاشمی: درباره اسم و شعار کاروان هفته آینده تصمیم می‌گیریم/ بودجه کمیته المپیک در پایان اسفند ابلاغ نشد+ فیلم
  • نمی‌توانیم به قهرمانی آسیا برسیم اما رتبه خودمان را بالا می‌بریم
  • نمی‌توانیم به قهرمانی آسیا برسیم ولی رتبه خودمان را بالا می‌بریم
  • رییس‌جمهور قهرمانی فوتسال ایران در آسیا را تبریک گفت
  • گزارش‌زنده؛ ایران ۲ - تایلند ۰
  • ازبکستان به عنوان سومی جام ملت‌های فوتسال آسیا رسید
  • ازبکستان روی سکوی سومی جام ملت‌های فوتسال آسیا رسید
  • ساعت بازی فوتسال تیم ملی ایران - تایلند در فینال جام ملت‌های آسیا