Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی خلخال گفت: در سال زراعی جاری حوادث طبیعی در شهرستان خلخال بیش از ۱۲ میلیارد تومان به کشاورزی خلخال خسارت وارد کرد. ۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۹ استانها اردیبل نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بهبود علیزاده پیش از ظهر امروز در جلسه کارگروه مخاطرات کشاورزی خلخال اظهار داشت: بیش از 21 درصد از مراتع حاصلخیز استان اردبیل در شهرستان خلخال واقع شده است که این شهرستان یکی از شهرهای با تولید محصولات بالاست که متاسفانه در سال زارعی جاری به دلیل حوادث طبیعی از جمله سیل، خشکسالی و بارش برف بیش از 12 میلیارد تومان خسارت به این باغات وارد آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه کشت ارقام کشاورزی مقاوم به سرما و خشکسالی می‌تواند تا حد قابل قبولی خسارات وارد آمده را کاهش دهد، افزود: اصلاح الگوی کشت و برگزاری دوره‌های آموزشی مختلف برای پیشگیری و مقابله با حوادث طبیعی از جمله اقدامات مهم برای کاهش میزان خسارات وارده است.

مدیر جهاد کشاورزی خلخال تصریح کرد: اجرای عملیات مبارزه با آفات و بیماری‌های گیاهی و جانوری در سطح وسیعی از اراضی کشاورزی و باغی شهرستان از سایر اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی خلخال در راستای کاهش خسارت وارده از جانب آفات به کشاورزان و باغداران منطقه می‌باشد.

علیزاده با بیان اینکه درختان باغات خلخال به صورت مرتب آفت‌کشی و سم‌پاشی می‌شوند، تصریح کرد: با توجه به شیوع آفت پروانه دم قهوه‌ای آمریکایی در جنگل های چند منطقه خلخال از جمله مبارزه مکانیکی در شهرستان خلخال در دستور کار قرار گرفته است.

وی از پاکسازی 72 هکتار از جنگلهای آلوده به آفت در شهرستان خلخال خبر داد و گفت: باتوجه به اینکه شهرستان خلخال یکی از شهرهای استان با سهم بیشتری از جنگل ها ومراتع است، باید در راستای پاکسازی و سم‌پاشی مداوم باغات اقدام کرد.

مدیر جهاد کشاورزی خلخال اظهار کرد: 85 درصد جنگل های استان اردبیل نیز در شهر خلخال واقع شده است که نیاز است تا کشاورزان در کنار توجه به باغات خود و پاکسازی دوره‌ای باغات از آفات در راستای آفت‌کشی جنگل ها نیز اقدامات لازم را انجام دهند.

انتهای پیام/

R41374/P1494/S6,49/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۷۴۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: از ابتدای امسال سطحی بالغ بر ۴۰ هزار هکتار مبارزه کنترلی و پیشگیری بر علیه زنگ زرد و ۱۴۸ هزار هکتار مبارزه بر علیه آفت سن و ۲۶۱ هزار هکتار نیز مبارزه بر علیه علف‌های هرز در مزارع گندم انجام شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، جاوید عباسی اظهار داشت: با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی، بارندگی و پیش بینی‌های قبلی مبنی بر شیوع بیماری‌های برگی خصوصاً زنگ زرد و افزایش تراکم آفت سن غلات، از ابتدای بهمن ماه سال گذشته عملیات پایش و مبارزه با عوامل خسارت زا به صورت شبانه روزی توسط کارشناسان شبکه مراقبت در سطح مزارع گندم استان فارس انجام شده است.

وی اضافه کرد: عملیات پایش و مبارزه با عوامل خسارت زا در سطح مزارع گندم تا پایان خرداد ماه در فارس ادامه دارد. خوشبختانه با اقدامات به موقع تاکنون خساراتی ناشی از بیماری زنگ زرد در مناطق مستعد و شمالی استان فارس گزارش نشده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس، صدور اطلاعیه‌ها و ارائه دستورالعمل‌های فنی به کشاورزان، انجام مبارزه به موقع به صورت پیشگیری و کنترلی و همچنین همکاری کشاورزان خصوصاً در مناطق مستعد را از جمله اقدامات به موقع این سازمان برای کنترل بیماری زنگ زرد گندم و آفت سن غلات در فارس برشمرد. 

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس توصیه کرد: کشاورزان استان فارسی می توانند با نظر کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی و مدیران پهنه نسبت به سمپاشی مزارع خود بر علیه بیماری زنگ یا سن غلات اقدام کنند.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • باران سیل‌آسای زواره خشت‌های شهر را با خود برد
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید  
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به کشاورزی خراسان جنوبی
  • فعالیت ۴۰دستگاه انواع پهپاد در عرصه‌های کشاورزی استان قزوین
  • خسارت ۶۸۰ میلیارد تومانی بارندگی درخراسان جنوبی