Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، گریگور چیفتچیان  با تاکید بر جایگاه مهم و بی بدیل رهبر جمهوری اسلامی ایران در عرصه های داخلی و ابعاد بین المللی، افزود: رکن اصلی جمهوری اسلامی بر پایه رهبری استوار است که این هدایت و رهبری در زمان کنونی در مدیریت الهی آیت الله خامنه ای تعریف می شود.
وی به تولد حضرت عیسی (ع) در سرزمین فلسطین اشاره و بیان کرد: شیطان بزرگ و استکبار جهانی می ‌خواهند خاک فلسطین را جدا کنند، در حالی که فلسطین، اورشلیم و بیت‌المقدس برای همه ادیان بوده و متعلق به فرد و افراد خاصی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


چیفتچیان یادآور شد: باید توجه داشت که تمام توطئه ها و دسیسه های شیطانی علیه سرزمین مقدس فلسطین محکوم است و ما آن را متعلق به تمام ادیان الهی می دانیم.
خلیفه کل ارامنه آذربایجان، صلابت، قدرت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی را در اتحاد بین ادیان مختلف الهی دانست و ادامه داد: این وحدت و انسجام به صورت واضح در داخل کشور مشاهده می شود، اما دشمنان هرگز این موضوع را بر نمی تابند.
چیفتچیان افزود: هر نقشه ای که قدرت های بزرگ برای منطقه غرب آسیا ترسیم می کنند، با اتحاد اقشار مختلف مردم و ادیان الهی خنثی خواهد شد.
 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۷۹۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارامنه معترض به مرزبندی جدید ارمنستان و آذربایجان، بزرگراهی را مسدود کردند

به گزارش صدای ایران از خبرگزاری تاس، معترضان خودرو‌های خود را در سراسر بزرگراهی که به گرجستان منتهی می‌شود، قرار دادند، چادر‌ها را برپا و از عبور وسایل نقلیه جلوگیری کردند.

طبق این گزارش، پلیس برای زیر نظر گرفتن اوضاع در محل اعتراضات مستقر است، اما به دلیل اینکه وضعیت تاکنون آرام بوده، مداخله نمی‌کند.

هیات‌هایی از سوی ارمنستان و جمهوری آذربایجان پیشتر برای تعیین مرزبندی جدید میان دو کشور نشستی برگزار کرده بودند.

در بیانیه مطبوعاتی مشترکی که پس از برگزاری این نشست از سوی هیات‌های دو کشور در روز ۱۹ آوریل (۳۱ فروردین) منتشر شد، اعلام شده بود که در مرزبندی جدید میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان، چهار روستا که از دهه ۱۹۹۰ میلادی تاکنون تحت کنترل ارمنستان قرار داشتند، به جمهوری آذربایجان واگذار شده است.

خبرگزاری تاس خاطرنشان کرد که این چهار روستا در زمان شوروی جزو آذربایجان بوده است. باکو بر بازپس‌گیری کنترل روستا‌ها پافشاری و «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان موافقت کرد که روند تعیین مرز‌ها از این بخش آغاز شود.

بر اساس این گزارش، با آغاز مرزبندی جدید میان ارمنستان و آذربایجان، تظاهرات در نزدیکی این روستا‌ها و در شهر ایروان پایتخت ارمنستان بالا گرفت.

نخست وزیر ارمنستان پس از موافقت با واگذاری چندین منطقه مرزی به جمهوری آذربایجان به عنوان بخشی از توافق صلح بین دو کشور، با انتقادات داخلی مواجه شده است.

دیگر خبرها

  • ارامنه معترض به مرزبندی جدید ارمنستان و آذربایجان، بزرگراهی را مسدود کردند
  • دهه کرامت فرصت مغتنمی برای بصیرت‌افزایی است
  • مذاکرات دوجانبه صلح جمهوری آذربایجان و ارمنستان در آلماتی
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مسئله غزه برگزار می شود
  • خیر انسان در حرکت در مسیر الهی است
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • بلینکن با سران جمهوری آذربایجان و ارمنستان گفت‌وگو کرد
  • باکو، میزبان ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها
  • جمهوری آذربایجان قصد دارد املاک دولتی ایران در باکو را مصادره کند
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان