Web Analytics Made Easy - Statcounter

هرچند برخی از اهالی شهر گیوی از آب سد گیوی در مصارف شرب، کشاورزی و باغی استفاده می کنند، اما کاهش بارندگی های اخیر موجب شده دیگر اهالی روستا نشین این شهرستان با بحران جدی آب حتی در مصارف شرب و خانگی دچار مشکل شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوثرخبر، یکی از اندوخته های منابع آبی در بهار و تابستان، ذخیره باران و برف پاییزی و زمستانی است که در حال حاضر در اکثر نقاط کشور خصوصاً در استان اردبیل ذخیره برف و باران به نسبت سالهای گذشته کاهش چشمگیری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش بارندگی به ویژه برف در کشور دامن استان اردبیل و به تبع شهرستان کوثر را نیز گرفته است؛ هرچند جنوب و شمال استان به دلیل داشتن رشته کوه های الماس(حوزه استحفاظی گیلان) و سبلان به نسبت اندکی از نعمات برف و باران بهره مند می شوند، ولی شهرستان کوثر از این نعمت های الهی تقریباً بی بهره است.

بحرانی که تحت عنوان خشکسالی توسط کارشناسان هشدار داده شده بود و شهرستان کوثر نیز جزو مناطق بحران زده آبی مطرح شده است، موضوعی می باشد که از چند سال گذشته زنگ خطر آن نواخته شده است.

هرچند برخی از اهالی شهر گیوی از آب سد گیوی در مصارف شرب، کشاورزی و باغی استفاده می کنند، اما کاهش 30  درصدی بارندگی های اخیر موجب شده دیگر اهالی روستا نشین شهرستان با بحران جدی آب حتی در مصارف شرب و خانگی دچار مشکل شوند.

در پی این معضل می طلبد مردم نسبت به استفاده درست در مصرف آب شرب، آبیاری سنتی را نیز به آبیاری صنعتی تبدیل کنند؛ آغاز خط انتقال و اتمام پایاب سد و شبکه زهکشی آن نیز از جمله مسئله حیاتی در این خصوص محسوب می شود.

به گزارش کوثرخبر، از جمله عواملی که بحران خشکسالی را در سال‌ های اخیر تشدید کرده و در صورت بی ‌توجهی منجر به افزایش روند رشد این پدیده خواهد شد باید به برداشت و استفاده نادرست از منابع زیرزمینی آب و شیوه‌ های نادرست استفاده از آب‌ ها اشاره کرد.

 همچنین از دیگر دلایلی که در این خصوص باید مورد تأکید قرار داد شیوه‌ های نادرست آبیاری و استفاده نادرست از آب در بخش‌ های مختلف صنعتی و کشاورزی است.

 استفاده از روش ‌های مناسب آبخیزداری و بهره‌گیری از شیوه فنی مناسب در آبیاری کشاورزی یکی از مهمترین برنامه هایی است که کارشناسان پیشنهاد می دهند تا برای جلوگیری از خشکسالی انجام شود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۸۱۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس و مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲ یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوزاد متولد شدند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت اظهار کرد: سال 1401 میزان موالید در سنین 20 تا 24 سال 16.54 درصد بوده که این آمار در سال 1402 به 18.97 درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال 1400 و اجرایی شدن آن از سال 1401 اتفاقات خوبی رقم در حوزه جمعیت خورده است، افزود: میزان موالید در سنین 20 تا 24 سال در سال‌های 1400، 1399 و 1398 به ترتیب 17.05، 17.5 و 18.06 بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین 25 تا 29 سال نیز در سال 1402 نسبت به سال 1401 از عدد 24.12 درصد به 24.39 درصد رسید، گفت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال 98 تا 1402 از عدد 5.1 به 6.42 درصد رسیده است.

بهترین زمان برای بارداری و فرزندآوری چه زمانی است؟

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال 98 تا 1402 از عدد 1.59 به عدد 2.04 رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت درباره کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال 1402 نسبت به سال 1401 شاهد کاهش 1.61 درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن 3.67 درصد بود و نشان‌دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال های 1400، 1401 و 1402 به ترتیب یک میلیون و 114 هزار و 90، یک میلیون 75 هزار و 224 و یک میلیون و 57 هزار و 959 نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال 1402 کاهش موالید نسبت به سال 1401 بالغ بر 17 هزار و 265 نفر بود که این عدد در سال 1401 نسبت به سال 1400 بالغ بر 40 هزار و 966 نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال 1398 رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال 1398 کاهش موالید نسبت به سال 97 به عدد 170 هزار و 356 نفر رسید که کاهش 12.47 درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال 93 تا سال 1402 بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ریزش کوه برخی مسیرهای مواصلاتی استان بوشهر را مسدود کرد
  • فراشبند همچنان صدر نشین ثبت بارش های بهاری
  • پیش‌بینی رگبار باران و وزش باد شدید در همدان
  • قیمت طلا و سکه امروز 12 اردیبهشت 1403
  • قیمت طلا، سکه و دلار در بازار چهارشنبه۱۲ اردیبهشت
  • کم آبی در کمین لرستان/ بارش‌های پرتکرار هم حریف خشکسالی نشد
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد/ ورودی مخازن همچنان دارای ۸ درصد