Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- ۲۰۱۸؛ سالی تعیین‌کننده برای بلندگوی هوشمند خانگی، مهندس مایکروسافت خبر از حیات سرفس فون می‌دهد، گلکسی اس ۹ پلاس با ۶ گیگابایت رم عرضه می‌شود و ... را در بسته فناوری میزان بخوانید.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، ۲۰۱۸؛ سالی تعیین‌کننده برای بلندگوی هوشمند خانگی، مهندس مایکروسافت خبر از حیات سرفس فون می دهد، گلکسی اس 9 پلاس با ۶ گیگابایت رم عرضه می‌شود و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را در بسته فناوری میزان بخوانید.

طراحی ساعت‌های 10 برابر دقیق‌تر از ساعت‌های اتمی با فناوری لیزر

چاینا دیلی: محققان سوئیسی و فرانسوی از فناوری لیزر جدید برای استفاده در ساعت‌های اتمی برای افزایش دقت ساعت استفاده کردند. با این فناوری در هر 6 میلیون سال فقط یک ثانیه از بین می‌رود. دانشمندان آزمایشگاه زمان و فرکانس (LTF) دانشگاه Neuchatel سوئیس و شرکای فرانسوی خود طبقه‌‎بندی جدیدی از ساعت‌های سزیم حرارتی ارائه دادند که 10 برابر دقیق‌تر از ساعت‌های اتمی موجود است. این فناوری شبکه ارتباطی بهتر و هماهنگی بیشتری ایجاد کرده و ارتباطات بین سیستم‌های ناوبری ماهواره‌ای را بهبود می‌بخشد. اساس ساعت‌های اتمی دیودهای لیزر هستند. آنها با بررسی اتم‌ها و ارجاع به زمان، نوری با فرکانس بسیار دقیق برای ارتباط با اتم‌هایی ایجاد شده در مرجع زمان گذشته به وجود می‌آورند. تولید این نوع دیود لیزر نیازمند فناوری پیشرفته و زیرساخت‌های بزرگ مانند اتاق‌های پاکسازی، سیستم‌های رسوب‌گیری لایه‌های نیمه‌هادی و فضای کنترل‌شده است. دیودهای لیزر عملکرد انواع ساعت‌های اتمی را بهبود می‌بخشند. در این تحقیق بر فرآیندهای فیزیکی جدید ایجاد شده با نور لیزر و ویژگی‌های تکنولوژیکی مرتبط با پیشرفت لیزر به عنوان مولفه خاص تاکید شده است. در پیشرفت هر ابزار با استفاده از دیودهای لیزر فرکانس پرتو آن بسیار دقیق بوده و کاربرد آن بیش از اندازه‌گیری زمان است. کاربردهای آینده این روش تجزیه و تحلیل میزان دی‌اکسیدکربن در اتمسفر، تاثیر گازهای گلخانه‌ای و شناسایی امواج گرانشی با زیرساخت فیزیکی است.

۲۰۱۸، سالی تعیین‌کننده برای بلندگوی هوشمند خانگی

زومیت: بر اساس پیش‌بینی‌های رسانه‌ کانالیس، ۲۰۱۸ سالی تعیین‌کننده برای رشد انواع بلندگوی هوشمند خانگی خواهد بود. پیش‌بینی می‌شود این رشد در بازار جهانی، فروش این محصولات را به ۵۶.۳ میلیون دستگاه تا پایان سال خواهد رساند که در مقایسه با فروش ۳۰ میلیون در سال ۲۰۱۷، رشد قابل توجهی است. دو بلندگوی هوشمند آمازون اکو و گوگل هوم به‌ ترتیب رهبر بلندگوهای هوشمند باقی خواهند ماند. علاوه بر محصولات موجود، اپل هوم‌پاد یکی دیگر از چندین محصول تازه‌وارد در بازار بلندگوهای هوشمند خواهد بود که به رشد آن‌ها در سال جاری کمک می‌کند. تقاضای بازار برای بلند‌‌گوهای هوشمند سریع‌تر از هر فناوری مصرفی دیگر که ما اخیرا با آن‌ها مواجه شده‌ایم؛ از قبیل واقعیت افزوده، واقعیت ‌مجازی و دیگر واقعیت‌های پوشیدنی رشد کرده است. درحالی‌که سال ۲۰۱۷ برای بلند‌گوهای هوشمند از لحاظ فروش سخت‌افزاری به‌ویژه برای شرکت‌های گوگل و آمازون سالی پر‌در‌آمد بوده است، بلند‌گوهای هوشمند در سال ۲۰۱۸ فرا‌تر از فروش سخت‌افزاری پیش خواهند رفت و با تلاش‌های راهبردی در ایالات‌متحده و دیگر کشور‌ها درآمد بیشتری کسب خواهند کرد.


گلکسی اس 9 پلاس با ۶ گیگابایت رم عرضه خواهد شد

اعلام شده است که سامسونگ، گلکسی اس ۹ پلاس را در سه نسخه ۶۴، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی و ۶ گیگابایت رم عرضه خواهد کرد. سامسونگ هنوز به‌صورت رسمی تأیید نکرده است چه زمانی از گوشی‎های پرچم‎دار گلکسی اس ۹ و گلکسی اس ۹ پلاس رونمایی خواهد کرد. با این ‌حال شایعات و گمانه‌زنی در مورد اعضای جدید سری گلکسی اس ادامه پیدا می‌کند و آخرین اطلاعات به‌دست‌آمده، به تنوع مدل‌های جانشین گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس اشاره دارد. بر اساس اطلاعات به‎دست‌آمده، سامسونگ به دنبال معرفی دو نسخه از گوشی پرچم‎دار گلکسی اس ۹ است. یک مدل از پرچم‌دار ۵.۸ اینچی کُره‌ای‎ها به ۴ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی و مدل دیگر به ۴ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی مجهز خواهد شد. در رابطه با گلکسی اس ۹ پلاس اعلام شده است که فبلت پرچم‏‌دار ۶.۳ اینچی ۲۰۱۸ سامسونگ با ۶ گیگابایت رم همراه خواهد بود و در سه مدل با ۶۴، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت حافظه عرضه می‎شود.


مهندس مایکروسافت در چین خبر از حیات سرفس فون می دهد

دیجیاتو: مایکروسافت هر چند وقت یک بار نشانه هایی از موبایل افسانه ای «سرفس فون» را از مجراهای مختلف به دنیای اخبار تکنولوژی می فرستد تا امید طرفداران را زنده نگه دارد. در تازه ترین اقدام این کمپانی، یکی از مهندسین آنها به صورت ظاهراً تصادفی نه تنها وجود سرفس فون را تأیید کرده، بلکه زمان عرضه آن را «آینده ای نه چندان دور» خوانده است. این مهندس مایکروسافت با استفاده از حساب کاربری «مؤسسه تحقیقاتی مایکروسافت در آسیا» در سایت پرسش و پاسخ چینی Zhihu و در پاسخ به گلایه یکی از کاربران نسبت به کارآیی ضعیف کورتانا روی سیستم عامل اندروید، نوشت که دلیل اصلی این ضعف، فقدان دسترسی های کافی در اندروید است و سپس ادامه داد که عملکرد کامل و یکپارچه کورتانا را روی «سرفس فون» تجربه خواهید کرد. البته پس از دقایقی، این فرد به پست قبلی خود بازگشت و داخل پرانتز اعلام کرد هنوز نمی داند آیا سرفس فون واقعاً وجود دارد یا خیر. با این حال شواهد اخیر نشان می دهند مایکروسافت دستگاهی با نام رمز «اندرومدا» با قابلیت تبدیل سایز از تبلت به موبایل را در دست توسعه دارد. اینکه یکی از مهندسین مایکروسافت با استفاده از حساب رسمی این شرکت در مورد سرفس فون صحبت کرده و سپس از واقعی بودن آن اظهار بی اطلاعی می کند را به دو شیوه می توان تعبیر کرد؛ یا سرفس فون واقعیست و این فرد به صورت ناخواسته (یا حتی عامدانه) حضور آن را تأیید کرده، یا اینکه وضعیت موبایل مورد انتظار مایکروسافت به قدری در هاله ابهام فرو رفته که حتی کارکنان رده بالای این شرکت هم هنوز نمی دانند آیا واقعاً چنین محصولی را در آینده خواهند دید یا خیر.


معرفی فبلت شیائومی می میکس ۲

زوم تک: در سال های گذشته شرکت های تولید کننده گوشی های هوشمند بسیار خوب فعالیت کرده و با تولید محصولات با کیفیت بازار گوشی را بسیار داغ کرده اند. یکی از این محصولات که توانسته جایگاه بسیار خوبی در میان گجت ها برای خود فراهم کند فبلت می میکس ۲ شرکت شیائومی است که تقریبا یک سال از تولید آن می گذرد. در طراحی این فبلت از یک قاب از جنس سرامیک که ضدخش نیز می باشد برای قسمت پشتی استفاده شده است. شیائومی برای صفحه نمایش از Gorilla Glass 4 استفاده کرده که بسیار مناسب بوده و کیفیت صفحه نمایش را ارتقا داده است. قاب اصلی از جنس فلز بوده و بسیار مقاوم و محکم می باشد. اندازه صفحه نمایش ۵.۹۹ اینچ بوده و دارای رزولوشن بالایی برابر با ۱۰۸۰ در ۲۱۶۰ پیکسل می باشد که به تصویر کیفیتی عالی بخشیده است. رنگ‌ها بسیار واضح و طبیعی بوده و از درخشندگی خوبی برخوردار می باشد. باتری این فبلت مقاوم بوده و از قدرت بالایی بهره مند است. توان باتری حدود ۳۴۰۰ اعلام شده و بدون اتصال به اینترنت می تواند یک روز کامل گوشی را روشن نگه دارد.


انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۸۴۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالی خاص در تاریخ زمین؛ این کوه باعث شد تابستان از تقویم حذف شود +تصویر

در سال ۱۸۱۶ مردم در اغلب نقاط نیم‌کره شمالی شاهد سالی بدون تابستان بودند، به طوری که بارش برف و باران در بهار به نابودی محصولات کشاورزی منجر شد.

در فصل تابستان معمولا درخت‌ها به رنگ سبز درمی‌آیند، آسمان آبی است،‌ البته نه در تمام نقاط دنیا و روزهای گرم و طولانی را تجربه می‌کنیم؛ اما مردم ساکن در نیم‌کره‌ی شمالی در سال ۱۸۱۶ شاهد چنین روزهایی نبودند.

سال بدون تابستان چگونه بود؟

براساس گزارش زومیت، سال بدون تابستان دقیقا مانند اسمش است. در مقیاس جهانی، دما بین ۰٫۴ تا ۰٫۷ درجه‌ی سانتی‌گراد کاهش یافت و در پی این افت دما، الگوهای آب و هوایی سراسر جهان مختل شد.

در ایالات متحده به جای اینکه گرمای تابستان جایگزین زمستان شود، آب و هوای سرد به قوت خود باقی ماند. ماه می در شرایط معمولی کمی سرد است، اما در سال ۱۸۱۶ سرمازدگی در بسیاری از ایالت‌های شرقی آمریکا دیده شد. حتی در ماه ژوئن برف بارید. رودخانه‌های پنسیلوانیا هم تا ماه جولای همچنان منجمد بودند.

در اقیانوس اطلس، اروپا در معرض باران‌های سیلابی قرار گرفت به‌طوری‌که در ایرلند، بارش باران به مدت هشت هفته‌ متوالی ادامه یافت. رئیس جمهور ایالات متحده، جان کوینسی آدامز که در آن زمان سفیر بریتانیا بود در لندن زندگی می‌کرد. او در خاطراتش به این مشکل اشاره کرده است.

آثار کاهش دمای جهانی به آسیا هم رسید و فصل باران‌های موسمی معمولی مختل شد و به خشکسالی انجامید.

در سال ۱۸۱۵ خشم کوه تامبورا باعث سرد شدن هوا و خرابی محصولات کشاورزی در سال بعد شد.

پیامدهای سال بدون تابستان

پیامد آب و هوای غیر فصلی، نابودی محصولات کشاورزی در بسیاری از نقاط بود. ایالات متحده به دلیل ادامه‌ی یخبندان در فصل بهار شاهد این مشکل بود که بر اساس یادداشت‌های آن زمان، به از بین رفتن دام‌ها انجامید و در ایرلند، سیل باعث باران‌های سنگینی شد که برداشت سیب‌زمینی را مختل کرد.

نبود باران در آسیا هم به معضلی برای محصولات کشاورزی تبدیل شده بود، چرا که خشکسالی فصل باران‌های موسمی را به تعویق انداخته بود. در بسیاری از مناطق تحت تأثیر نیم‌کره‌ی شمالی، برداشت ناموفق به قحطی منجر شد.

تأثیر سال بی‌تابستان بر محصولات کشاورزی به یکی از بلندمدت‌ترین پیامدها انجامید. طی این مدت بخش قابل توجهی از کشاورزها از شرق ایالات متحده به میانه‌ی غربی مهاجرت کردند که تا امروز به عنوان یکی از نقاط اصلی کشاورزی باقی مانده است.

علت سال بی‌تابستان

ریشه‌ی الگوی آب و هوایی عجیب در سال ۱۸۱۶ را باید سال قبل از آن در سامبوا، جزیره‌ای در اندونزی جستجو کرد. در تاریخ ۵ آوریل ۱۸۱۵ کوه تامبورا به شکل شدیدی فوران کرد. فوران‌های آتشفشانی می‌توانند تا ماه‌ها بر اقلیم زمین تأثیر بگذارند. این اتفاق زمانی رخ می‌دهد که ذرات کوچک و سبک خاکستری در استراتوسفر زمین باقی بمانند و با مسدود کردن نور خورشید موجب سرمایش سیاره شوند.

کاهش دما همچنین می‌تواند به دلیل فوران سولفور دی‌اکسید رخ دهد. این ترکیب همراه با آب موجود در استراتوسفر باعث تولید سولفوریک اسید می‌شود که پرتوهای ورودی خورشید را منعکس می‌کند. با توجه به مقیاس فوران کوه تامبورا که قدرتمندترین فوران ثبت‌شده در تاریخ زمین به شمار می‌رود، به نظر می‌رسد شرایط سال ۱۸۱۶ حاصل این فوران بود؛ گرچه میزان این تأثیر کاملا مشخص نیست.

درسال ۲۰۱۹، دکت اندرو اسکورر، زمین‌شناس و همکارانش با استفاده از مدل‌های اقلیمی بررسی کردند که در صورت حذف فوران آتشفشانی از سال ۱۸۱۵ در سال بعد چه اتفاق‌هایی رخ می‌داد. گرچه نتایج نشان می‌دهند که سال ۱۸۱۶ باز هم به شکل غیرمعمولی در اروپا مرطوب می‌شد، این مدل نشان می‌دهد که فوران آتشفشانی باعث سرد شدن دمای زمین شده است. به نوشته‌ی اسکورر: فوران آتشفشان و تأثیر آن بر اقلیم را می‌توان مقصر سرمایش زمین دانست. بر اساس تخمین‌ها این پدیده احتمال دماهای بسیار سرد را تا ۱۰۰ برابر افزایش می‌دهد. بدون نیروی آتشفشانی، احتمال کمتری برای بارش بالا وجود دارد و سرما در تابستان غیرممکن است.

به طور کلی سال ۱۸۱۶ سال خوبی برای سیاره زمین و مردمش نبود. شاید به همین دلیل است که برخی افراد آن را «هزار و هشتصد و یخ بزن و بمیر» نام‌گذاری کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • خاطرات مهندس جعفر شریف امامی از کار در راه آهن
  • گوشی گلکسی A12 ناچو سامسونگ + قیمت موبایل Samsung Galaxy A12 Nacho
  • قیمت خودرو در بازار آزاد چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه
  • از این مهندس پاس به آن پاسور گل؛ ژاوی و کروس چرا مثل مسی و مولر استعفای خود را پس گرفتند؟
  • قیمت روز انواع خودرو در بازار آزاد +جدول
  • قیمت خودرو در بازار آزاد سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • قیمت گوشی سامسونگ s۲۴ ultra (۱۰ اردیبهشت) + مشخصات، دوربین گوشی Samsung Galaxy S۲۴ Ultra
  • سالی خاص در تاریخ زمین؛ این کوه باعث شد تابستان از تقویم حذف شود +تصویر