Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت نفت فلات قاره ایران پیرو انتشار خبری در خبرگزاری تسنیم با عنوان «ایران برنامه مشخصی برای توسعه میدان مشترک هنگام ندارد»، توضیحاتی ارائه و عنوان کرد: با توجه به اولویت مباحث مربوط به میادین مشترک برای وزارت نفت و کشور، لازم است از انتشار اظهارات غیرمس

شرکت نفت فلات قاره ایران پیرو انتشار خبری در خبرگزاری تسنیم با عنوان «ایران برنامه مشخصی برای توسعه میدان مشترک هنگام ندارد»، توضیحاتی ارائه و عنوان کرد: با توجه به اولویت مباحث مربوط به میادین مشترک برای وزارت نفت و کشور، لازم است از انتشار اظهارات غیرمسئولانه در این زمینه پرهیز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش انرژی امروز، متن جوابیه شرکت نفت فلات قاره ایران به این خبر که ۱۶ دی‌ماه در خبرگزاری تسنیم منتشر شد، به شرح زیر است:

«میدان هنگام، بین کشور ایران و عمان مشترک بوده و توسعه آن از سال ۱۳۸۸ در شرکت نفت فلات قاره ایران آغاز شده است، به طوری که پس از مدت کوتاهی با انجام حفاری و نصب موقت تسهیلات، تولید از سال ۱۳۸۹ براساس MDP تهیه شده، شروع شد. این امر باعث پیش‌افتادگی در تولید از این میدان مشترک در مقایسه با رقیب عمانی شده است، به گونه‌ای که فعالیت‌های تعریف شده آن مشتمل بر حفاری چاه‌ها، ساخت واحد بهره‌برداری، نصب سکوهای سرچاهی و احداث تأسیسات فرآورش گاز بر اساس مطالعات قبلی انجام پذیرفته یا در حال انجام است. در این راستا بخشی از اهم اقدامات در حال اجرا در توسعه و تولید این میدان مشترک به صورت خلاصه به شرح زیر است:

۱- مراحل ساخت سه سکوی سرچاهی میدان در حال انجام بوده که پس از پایان ساخت، روی چاه‌ها نصب خواهد شد. اهمیت میدان مشترک هنگام باعث شد که تأمین اعتبار این پروژه از محل بند «ل» اعتبارات صندوق توسعه ملی صورت پذیرد و در حال حاضر پروژه از وضعیت پیشرفت مناسبی برخوردار است.

۲- خوشبختانه تأسیسات جمع‌آوری و فرآورش گاز هنگام نیز در مراحل پایانی راه‌اندازی قرار داشته که باعث جمع‌آوری گازهای مشعل میدان هنگام خواهد شد و نقطه عطفی در تاریخ منطقه قشم در راستای اجرای پروژه‌های جلوگیری از سوزاندن گازهای همراه نفت (No Flaring) خواهد بود. این تأسیسات با ظرفیت ۸۰ میلیون فوت مکعب، گاز همراه میدان مشترک نفتی هنگام را فرآورش خواهد کرد.

۳- برای بررسی دقیق وضعیت چاه‌ها و انجام مطالعات جدید، عملیات آزمایش چاه‌های هنگام با برنامه‌ریزی انجام شده در حال انجام بوده که پس از دریافت نتایج و تفسیر آن، تصمیم‌گیری پیرامون تعمیرات احتمالی مورد نیاز چاه‌ها با هدف افزایش و بهبود تولید صورت خواهد پذیرفت.

در پایان ذکر این نکته ضروری است که در موضوعات توسعه و مرتبط با تولید از میادین مشترک که از اولویت‌های وزارت نفت و کشور است، نیاز به همگرایی بین دستگاه‌های مختلف و اصحاب رسانه بوده و لازم است از انتشار اظهارات غیرمسئولانه پرهیز گردد.

براین اساس به آگاهی می‌رساند خبر منتشر شده به نقل از مدیرعامل شرکت مبین سازه گستر خلیج فارس به عنوان یکی از پیمانکاران فرعی پیمانکار ساخت و نصب سکوهای سرچاهی میدان هنگام، به کلی نادرست بوده و صحت ندارد.»

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۹۵۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بنزین از متانول برای کمک به رفع ناترازی بنزین

وزیر نفت از برنامه جدید وزارت نفت برای تولید بنزین از متانول به‌منظور کمک به رفع ناترازی بنزین خبر داد و گفت: بخشی از تولید متانول کشور به‌سمت تولید بنزین و ارزش‌ افزوده سوق داده می‌شود که دانش فنی و توانمندی تولید آن را داریم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، جواد اوجی، وزیر نفت در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه 16 میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سابقه نداشته است شرکت‌های پتروشیمی در زمینه توسعه میدان‌ها ورود کنند، در نمایشگاهی که در حسینیه امام خمینی (ره) با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد، ایشان تأکید کردند که از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ استفاده کنید که امروز الحمدالله این اتفاق مبارک رقم خورد.

وی افزود: استفاده از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میدان‌های گازی اهمیت بسیاری دارد؛ امروز برای توسعه نزدیک به 16 مخزن گازی با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی کشور تفاهم‌نامه امضا شد که به‌سمت قرارداد و اجرایی‌شدن می‌رود.

وزیر نفت تصریح کرد: شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی با کمک شرکت‌های اکتشاف و تولید در توسعه میدان‌های گازی 6 میلیارد و 400 میلیون دلار سرمایه‌گذاری می‌کنند و با توسعه این میدان‌ها، در دو، سه سال آینده بیش از 127 میلیون مترمکعب گاز به تولید گاز کشور افزوده می‌شود که هم تأمین‌کننده خوراک پتروشیمی‌ها خواهد بود و هم به فرایند توسعه میدان‌های گازی کشور کمک می‌کند.

وی ادامه داد: پارسال قراردادهای سازنده‌ای با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی در زمینه جمع‌آوری گازهای مشعل داشتی که بخشی از این‌ها به بهره‌برداری رسیده و بقیه‌ نیز با جدیت درحال پیگیری است.

اوجی از امضای تفاهم نامه با شرکت‌های تولید متانول برای تولید بنزین خبر داد و گفت: در خصوص تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی، به‌ویژه پتروشیمی‌هایی که متانول تولید می‌کنند، با شرکت‌های ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و صنایع پتروشیمی برنامه‌ریزی‌هایی شده و تفاهم‌نامه‌ای با شرکت‌های تولید متانول امضا شده تا با تولید بنزین از متانول، به رفع ناترازی بنزین کمک کند.

وی افزود: ان‌شاءالله بخشی از تولید متانول کشور به‌سمت تولید بنزین و ارزش‌ افزوده سوق داده می‌شود و امروز بسیاری از کشورها از خوراک متانول به تولید بنزین دست یافته‌اند که ما دانش فنی و توانمندی تولید آن را داریم؛ بنابراین در بعضی پتروشیمی‌ها که سهام‌داران آن‌ها تمایل داشتند، با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق مطلوب رقم خواهد خورد و ما بخشی از ظرفیت تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد که اعداد و ارقام آن را در مصاحبه‌های بعدی اعلام خواهم کرد.

وزیر نفت با بیان اینکه "با توجه به افت قیمتی که طی چند سال گذشته در بحث محصولات تولید متانول داشته‌ایم و از طرفی برای جبران ناترازی بنزین، می‌توانیم از بنزینی که از خوراک متانول تولید می‌شود استفاده کنیم"، گفت: این موضوع پیشتر به صورت موفق در کشور چین هم اتفاق افتاده است.

وی افزود: بهره‌برداری از 79 پروژه نیمه‌تمام به ارزش 16 میلیارد دلار در دستور کار قرار دارد و 50 پروژه جدید همسو با ارزش افزوده به ارزش 25 میلیارد دلار را نیز در دستور کار داریم؛ از این پروژه‌ها و پروژه‌هایی که تکمیل می‌شوند یا نیمه‌تمام هستند، روزانه 300 تا 400 هزار بشکه به تولید نفت ما اضافه می‌شود، همچنین روزانه 35 میلیون مترمکعب به تولید گاز و بیش از 50 هزار بشکه در روز نیز به ظرفیت پالایشی کشور اضافه خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • تولید بنزین از متانول برای کمک به رفع ناترازی بنزین
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • نقدینگی‌های جامعه باید به‌سمت بخش مولد اقتصاد یعنی نفت و گاز هدایت شود
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میادین نفت و گاز غرب کارون
  • شرور قمه‌کش در میدان انقلاب بازداشت شد