Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: جامعه باید زنده باشد به این معنی که دارای فرهنگ و آداب مربوط به خودش باشد، نه اینکه دنباله‌رو دیگران باشد و دیگران برایش خوراک تهیه کنند. ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۰۶:۲۷ استانها قم نظرات

آیت‌الله حسن ممدوحی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، ضمن اشاره به اهمیت مقوله فرهنگ در زندگی اجتماعی اظهار داشت: شهروندان جامعه به‌واسطه فرهنگ و آداب اجتماعی است که می‌توانند در کنار همدیگر زندگی مسالمت‌آمیز داشته باشند و اگر فردی آداب زندگی را نداند آدم پوچی به‌حساب می‌آید و قطعاً در زندگی به مشکل خواهد خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جامعه باید زنده باشد به این معنی که دارای فرهنگ و آداب مربوط به خودش باشد، نه اینکه دنباله‌رو دیگران باشد و دیگران برایش خوراک تهیه کنند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنوان کرد: جامعه‌ای که دارای فرهنگ باشد هویت مشخص دارد به‌ویژه فرهنگ اسلامی که برگرفته از معارف الهی است، به تجربه نیز ثابت‌شده که هر وقت ما بر اساس فرهنگ خودمان حرکت کردیم پیروز شدیم و هر وقت دنباله‌رو کشورهای غربی بودیم گرفتار شدیم.

نماینده سابق مردم کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری گفت: در مجموع با توجه به اهمیت موضوع فرهنگ در شکل‌گیری هویت یک ملت، باید نسبت به مقوله فرهنگ حساس بود و در ترویج فرهنگ دینی لحظه‌ای غفلت نباید کرد.

وی اظهار داشت: سازمان‌هایی همچون شهرداری و شورای شهر باید ضمن التزام به قوانین و مقررات در برابر تعهدی که به مملکت دارند آگاه باشند و با انگیزه و توکل به خدا و رعایت تقوای الهی به وظایف خود در عرصه شهری رسیدگی کنند.

آیت‌الله ممدوحی در پایان ضمن اشاره به جشنواره فرهنگی- نمایشی «شهر خوب، شهروند خوب» که در حال حاضر با موضوع ترافیک در سطح شهر قم در حال برگزاری است، گفت: اینکه در زمینه ترافیک فرهنگ‌سازی صورت بگیرد خوب است اما باید در مسائل دیگر همچون فرهنگ بچه‌داری، تربیت فرزند، نظام خانوادگی، محرم و نامحرم، عفت و حیا، خودداری از گناه و .. نیز برنامه‌ریزی داشته باشد.

انتهای پیام/

R7854/P1361/S6,62/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۹۹۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت خبرنگار صداوسیمای لرستان از کوچ عشایر

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛طبیعت سرسبز لرستان آغوش پر سخاوت خود را به روی ساکنان همیشگی گشوده و طنین کوچ ایل به عنوان زمزمه‌ای از شور و پویایی زندگی عشایر میان کوه و دشت پیچیده است.
جامعه ی عشایری لرستان هر ساله با آغاز بهار، فصل جدید از زندگی خود را با کوچ به سمت مناطق ییلاقی آغاز می‌کنند تا سبزه زار‌های پهناور این سرزمین علاوه بر اینکه سکونتگاهی پرجلوه و منحصر به فرد برای این خانوار‌ها باشد چراگاهی غنی نیز برای دام‌ها و احشام آنان باشد.
جامعه عشایری لرستان با تمام سختی‌ها و دوری از زندگی مدرن امروزی، اما سهم قابل توجهی از تولیدات و چرخه تولید را در این استان ایفا می‌کند و حدود ت را می‌گذرانند.
 مدیر کل امور عشایر لرستان گفت:یک میلیون و ۵۰۰ هزار دام در لرستان وجود دارد که ۲۵ درصد از مواد پروتینی لرستان را تشکیل می‌دهند.
 هوشنگ نور محمدی افزود: عشایر لرستان سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمر، ۲۹ هزار تن فراورده‌های لبنی، یک هزار تن پشم،۱۵۰ تن عسل و ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می کنند.
در استان لرستان ۱۴ هزار خانوار عشایری وجود دارد که ۱۱ هزار و ۲۰۰ خانوار آن کوچرو هستند.
۹۰۰ کیلومتر از مساحت کل کشور محل تردد ۹۶ ایل از عشایر کوچرو است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



دیگر خبرها

  • «هلال» و دنیایی که از خرده فرهنگ می‌سازد
  • دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند
  • برنامه «امتداد» آماده نمایش شد/ بررسی فلسفی حوزه‌های مختلف فرهنگ عامه 
  • مسجد و هویت‌بخشی به محله
  • نگاهی به فیلم هویت حاتمی‌کیا، به مناسبت بازپخش از شبکه نمایش
  • روایت خبرنگار صداوسیمای لرستان از کوچ عشایر
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • مد خوب، مد بد!
  • کتاب «ادب زندگی» منتشر شد
  • کتاب «ادب زندگی» روانه بازار نشر شد