Web Analytics Made Easy - Statcounter

صومعه سرا-رئیس جهاد کشاورزی صومعه سرا از آغاز اجرای طرح تجهیز و یکپارچه سازی اراضی شالیزاری در ۹ روستای این شهرستان خبرداد و گفت: در این مدت ۸۰۰ هکتار از زمین های کشاورزی تجهیز می شوند.

احمد پادیاب در گفتگو با خبرنگار مهر از آغاز اجرای تجهیز و نوسازی و یکپارچه سازی ۸۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری شهرستان صومعه سرا خبرداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه این طرح در ۹ روستای  مرکیه، گوراب، دگور، نوکاشت، نفوت، صیقلوندان، میانده، ولد و سنگ سر این شهرستان اجرای می شود، افزود: اعتبار در نظر گرفته شده برای اجرای این طرح ۴۵ میلیارد ریال است.

رئیس جهاد کشاورزی صومعه سرا با اشاره به اینکه با اجرای این طرح ۹۵۰ خانوار شالیکار از مزایای آن بهره مند می شوند، گفت: ۲۰ هزار هکتار از اراضی شالیزاری شهرستان صومعه سرا مستعد اجرای این طرح هستند.

 وی در ادامه با بیان اینکه تاکنون این طرح ۱۳ هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری صومعه سرا اجرایی شده است، خاطرنشان کرد: این میزان معادل ۵۰ درصد اراضی شالیزاری شهرستان صومعه سرا است.

پادیاب با اشاره به اینکه شهرستان صومعه سرا در جایگاه نخست اجرای این طرح در سطح استان است، تصریح کرد: احداث جاده دسترسی بین مزارع، آسان کردن کاشت، داشت و برداشت مکانیزه شالیزارها، کاهش هزینه های تولید و افزایش محصول را از مزایای اجرای طرح تجهیز و یکپارچه سازی شالیزارها محسوب می شود.

 وی به وجود ۲۸ هکتار اراضی شالیزاری در شهرستان صومعه سرا اشاره کرد و یاداورشد: این شهرستان سالانه ۷۵ هزار تُن برنج تولید می کند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۰۳۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت گندم از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بمپور گفت: کار برداشت گندم از دهه سوم فروردین ماه در شهرستان بمپور آغاز و تا اواسط خرداد ادامه خواهد یافت.
وی افزود: مهمترین ارقام کشت شده در منطقه مهرگان، سیروان، سارنگ و نارین است.
هودیانی گفت: بیش از ۳۰ دستگاه کمباین کار برداشت گندم آبی از سطح ۳۵۰۰ هکتار اراضی کشاورزی بخش‌های مرکزی و کلاتان برعهده خواهند داشت.
وی با بیان اینکه پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۱۱ هزار تن محصول گندم برداشت شود، افزود: امسال با هدف حمایت از کشاورزان صددرصد اراضی گندم در بمپور بصورت قراردادی کشت شده و بیش از هزار نفر در کار کاشت، داشت و برداشت گندم در بمپور مشغول به کار هستند.
بمپور از شمال به بخش بزمان شهرستان ایرانشهر، از مشرق به شهرستان سرباز و از جنوب به شهرستان نیک‌شهر و از مغرب به شهرستان دلگان محدود می‌شود.

دیگر خبرها

  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • آغاز برداشت گندم از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • ۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • پیش‌بینی ۸۰ درصدی نشاء مکانیزه در بهشهر
  • نخستین نشاء مکانیزه برنج در بهشهر