Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بهزیستی استان بوشهر با تاکید بر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی گفت: در این زمینه ۳۰۰ مرکز مردم نهاد در حوزه برنامه‌های بهزیستی استان بوشهر فعالیت می‌کنند. ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۸ استانها بوشهر نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، علی پولادی‌ریشهری صبح امروز در نشست بررسی اجرای طرح‌ها و برنامه‌های بهزیستی استان بوشهر با اشاره به راه‌اندازی خانه امن و نقش آن در رسیدگی به مشکلات زنان آسیب دیده اظهار داشت: این مکان‌ها در حوزه رسیدگی به زنان و فرزندان آنان که دچار آسیب هستند خدمات ویژه‌ای در عرصه پزشکی، روانشناسی و امور فرهنگی، اجتماعی ارائه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی 123 در رسیدگی به آسیب‌های اجتماعی افزود: این نهاد برای مردم ناشناخته است که لازم است زمینه فعالیت آشنایی آحاد مردم از خدمات اورژانس اجتماعی بیشترشود چرا که این اورژانس در بررسی و حل مشکلات خانوادگی نقش مهم و تاثیرگذاری دارد.

مدیرکل بهزیستی استان بوشهر به نقش مهم سازمان بهزیستی در درمان و رفع مشکلات خانوادگی پرداخت و با تاکید بر پیشگیری از مشکلات و ارتقاء توانمندی آسیب دیده‌ها افزود:  فعالیت سازمان بهزیستی بیشتر توجه به پیشگیری و درمان مشکلات خانوادگی متمرکز است که اجرای برنامه‌ها در این زمینه نیاز به امکانات، ملزومات و اعتبارات است که بودجه بهزیستی کفاف اجرای این برنامه‌ها را نمی‌دهد.

ریشهری با تاکید بر ظرفیت سنجی و استعدادیابی در توانمندسازی خانواده‌های آسیب دیده گفت: هر چند طرح‌های قابل توجهی در استان بوشهر اجرا شده ولی برای رسیدن به برنامه‌های مورد توجه، خیلی فاصله است.

وی،  بهترین سن برای آموزش و توانمندسازی مهارت زندگی را از دوران کودکی و نونهالی دانست و تصریح کرد: با توجه به نقش فرزندان و کودکان در پیشگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی  لازم است این آموزش‌ها از دوران کودکی به جامعه هدف ارائه شود.

مدیرکل بهزیستی استان بوشهر با اشاره به فعالیت 50 سازمان مردم نهاد در استان بوشهر در حوزه برنامه‌های بهزیستی گفت: برای اجرای برنامه‌های بهزیستی با احتساب مهدکودک‌ها و موسسات خیریه در مجموع 300 مرکز مردم نهاد در حوزه برنامه‌های بهزیستی استان بوشهر به ویژه در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند.

پولادی‌ریشهری از تدوین  برنامه آموزش مهارت در عرصه روانی اجتماعی، مدیریتی و مراقبتی مادران خبرداد و تاکید کرد: در این طرح مشکلات کودکان و مادران از نظر عاطفی و رفتاری بررسی می‌شود که در صورت تصویب از بروز مشکلات اجتماعی برای کودکان و مادران جلوگیری می‌کند.

وی، با اشاره به اینکه 50 درصد از طلاق‌های رخ داده در استان بوشهر در 5 سال نحست زندگی است خاطر نشان کرد: 14 درصد از وقوع طلاق‌ها در این استان در سال نخست زندگی ثبت شده است.

مدیرکل بهزیستی استان بوشهر با تاکید بر مقابله با کودک آزاری گفت: برای آگاهی کودکان و نونهالان از کودک آزاری و مقابله با این آسیب،  باید آموزش‌های لازم به کودکان در پیش دبستانی‌ها و مهدهای کودک ارائه شود.

انتهای پیام/

R41363/P1336/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۰۴۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند

ایسنا/گلستان مدیر انجمن ناشنوایان ایران گفت: ناشنوایان در آموزش مهارت نباید از دیگر گروه‌های جهادی عقب بمانند و با شناخت صحنه وارد میدان شوند.

حسین گلعذار مدیر انجمن ناشنوایان ایران  امروز جمعه چهاردهم اردیبهشت در اردوی آموزشی تربیتی ویژه ناشنوایان استان گلستان که در شهرستان بهشهر برکژار شد، اظهار کرد: یکی از کمبودهایی که در حوزه ناشنوایان وجود دارد عدم آموزش آنان در حوزه فعالیت های  اجتماعی و جهادی است.

وی بیان کرد: جامعه ناشنوایان باید بدانند که اگر دنبال کار جهادی و اجتماعی هستند باید در بحث آموزش از دیگر گروه های جهادی عقب نمانند و با آموزش صحیح شناخت از صحنه وارد میدان شوند.

گلعذار ادامه داد: چنانچه  ناشنوایان شناخت صحیح و دقیقی از صحنه نداشته باشند، بی شک کار جهادی معنایی ندارد و بعضاً خودزنی فرهنگی و عقب افتادگی را در پی خواهد داشت.

وی تصریح کرد: فعالیت‌های اجتماعی، جهادی ناشنوایان با هدف خدمت به جامعه ناشنوایان در سطح کشور در حال رشد و تکثیر است.

گلعذار افزود: این اردو با هدف توانمندسازی ناشنوایان و شبکه سازی مردمی و تشکیل کارگروه تخصصی ناشنوایان با حضور ۶۰ فرد ناشنوای کنش‌گر اجتماعی از طرف انجمن اسلامی ناشنوایان ایران با حمایت قرارگاه مردمی تحول اجتماعی استان گلستان برگزار شد.

در این اردو، دکتر لعل آزاد رییس فدراسیون ورزشی ناشنوایان ایران بیان کرد: استان گلستان در حوزه ورزش و فرهنگ جز پیشتازان در این عرصه بوده که شعار سازمان‌های ورزشی ، فرهنگی، اجتماعی  را جامعه عمل پوشانده و بی شک به الگویی برای تمام کشور تبدیل خواهد شد.

وی ادامه داد: قدر این اردو ها و آموزش ها را باید دانست و مسئولین باید از این اقدامات حمایت کنند.

مسئول قرارگاه مردمی تحول اجتماعی استان گلستان نیز در این مراسم گفت: در جمهوری اسلامی همه مسئولیم از عموم مردم تا دولت مردان باید درجهت رفع نیاز ناشنوایان تلاش کنیم.

به گزارش ایسنا، این اردو با حضور دکتر لعل آزاد ریاست فدارسیون ورزشی ناشنوایان ایران و رییس کنفدراسیون ورزش های ناشنوایان آسیا و اقیانوسیه ،دکتر محمد پرزگر، محمد علی معروفی مسئول قرارگاه تحول اجتماعی استان گلستان در مجتمع شهید هاشمی‌نژاد شهرستان بهشهر در منطقه گردشگری عباس آباد برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • لزوم واگذاری امور فرهنگی به مردم/ پیری جمعیت دغدغه جدی است
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • اجرای طرح چهارشنبه‌های اجتماعی در پنج محله گرگان
  • از معلم جان روشن یافتیم‌
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد