Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ادامه این مطلب آمده است:در حالی که بیمارستان امام خمینی(ره) بندر کنگان به عنوان یکی از قطب‌های درمانی جنوب کشور، سالانه به بیش از یک میلیون نفر مراجعه‌کننده مردم جنوب استان های بوشهر و فارس و شمال استان هرمزگان خدمات ارایه می‌دهد اما به دلیل بی‌توجهی‌های انجام شده، در آستانه از دست‌دادن تنها متخصص و جراح مغز و اعصاب خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آمار مراجعین به بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان در سال 95، یک‌میلیون و 168 هزار نفر عنوان شده که با احتساب جمعیت 107 هزار نفری این شهر تقریبا 11 برابر این جمعیت فقط در سال گذشته برای دریافت خدمات پزشکی به این بیمارستان مراجعه‌کرده‌اند.
اگر چه این بیمارستان با 96 تختخواب از سال 1380 رسما به کاروان بیمارستان‌های استان بوشهر پیوست اما طرح توسعه این بیمارستان مدیون سفر مقام معظم رهبری در سال 1390 به شهرستان کنگان است که طی آن توانست به بزرگترین مرکز اورژانس جنوب کشور تبدیل شده و بخش‌های مهمی بیمارستانی با افزایش 100 تخت را تجربه کند.
با این شرایط و پس از مساعی وزارت نفت که هزینه طرح توسعه این بیمارستان را متقبل شد، یکی از جراحان به نام کشور که سوابق متعددی در جراحی مغر و اعصاب در اروپا و امریکا دارد برای کار در این بیمارستان فراخوانده شد تا بتواند به مردم و شاغلین صنعت نفت که به دلیل بافت کاری می‌توانند هر لحظه دچار تروما شوند، ارائه خدمات کند.
کمبود شدید متخصیین و جراحان مغز و اعصاب در ایران و نیازمندی به این رشته فوق حساس، سبب شده که اگر استانی بتواند یک متخصص را جذب کند با چنگ و دندان او را نگه دارد تا از حضور این پزشک، به مردم ارائه خدمات کند.
حال با این شرایط و اورژانسی‌بودن اعمال جراحی مغز و اعصاب پس از هر ضربه که از یک سانحه رانندگی، تا پرت‌شدن از یک بلندی و برخورد شی سخت می‌تواند در محیط ‌های عمومی و صنعتی شامل شود و ورود تیم پزشکی حداقل در 4 ساعت اول می‌تواند به بهای مرگ و زندگی فرد مصدوم منجر شود، مشاهده می‌شود که پزشکی که با همه سختی‌ها توسط وزارت نفت و به کمک دانشگاه علوم پزشکی بوشهر جذب شده، به دلیل امکانات صفر جراحی مغز و اعصاب در اتاق عمل بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان کنگان در حال رفتن از استان بوشهر است.
اگر چه کسی به جز دکتر حسن حیدری از مدیران سخت‌کوش و جهادی بیمارستان امام خمینی(ره) کنگان نتوانسته صدای این پزشک را به گوش مسوولین برساند اما تاکنون اقدامی جهت رفع خواسته منطقی متخصص و جراح مغز و اعصاب این بیمارستان انجام نشده است.
خواسته این پزشک متخصص هم برای تجهیز اطاق عمل بیمارستان کنگان فقط خرید یک ست ابتدایی و اولیه جراحی مغز و اعصاب به میزان 800 میلیون تومان است .
البته متخصص و جراح مغز و اعصاب تمام وقت بیمارستان کنگان یک فرصت 50 روزه به این بیمارستان داده است تا این تجهیزات خریداری و در اختیار اطاق عمل قرار داده شود که تا پایان این مهلت چند روزی دیگر باقی نمانده و منطقی است که با وجود سختی‌های فراوان برای جذب متخصص و جراح مغز و اعصاب، زمینه نگهداری و ماندگاری متخصص کنونی این بیمارستان انجام شود.
شاید اگر این پزشک از امکانات رفاهی و حقوق آن چنانی درخواست‌هایی داشت می‌توان با یک جواب که نداریم و نمی‌شود حرفی زد که البته به دلیل کمبود این نوع تخصص در کشور، چندان هم شایسته نیست اما وقتی که بدور از این داستان‌ها و صرفا برای راه‌اندازی یک دپارتمان جراحی در یک بیمارستانی که سالانه بیش از یک میلیون مراجعه‌کننده دارد این قدر شور می زند و به تکاپو افتاده است باید به این پزشک آفرین گفت و به مسوولان بی‌تفاوت .....
6045

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۰۶۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر

خال های قرمز معمولا مشکلی را برای سلامتی فرد ایجاد نمی کنند. مگر این که به دلیل خاصی مثل همراهی با خارش یا خونریزی، ناراحتی هایی را برای فرد ایجاد کنند. در چنین مواردی ، حتما باید به متخصص مراجعه کنید. شاید برای همه ما بیش از یک بار پیش آمده باشد که از وجود لکه های قرمز روی پوست خود متعجب شده باشیم.

به گزارش نمناک، این لکه ها معمولا ناگهانی ایجاد می شوند و به راحتی هم از بین نمی روند و بعضی از افراد از دیدن آن ها نگران می شوند اما جای نگرانی نیست. این لکه ها گاهی اوقات با خال اشتباه گرفته می شوند اما خال نیستند. طبق مطالعات انجام شده، 50 درصد از جوانان با آن درگیر می شوند اما درمان خاصی برای آن مورد نیاز نیست. 

اطلاعات عمومی در مورد خال های قرمز  این خالها می توانند در هر دوره ای از زندگی روی پوست ایجاد شوند ، البته بعد از 30 سالگی رایج تر هستند.  این خالها به دلیل رنگ قرمزی که دارند توجه دیگران را به خود جلب می کنند.   ژنتیک افراد می تواند در به ارث بردن این خال ها موثر باشد. این خالهای قرمز روی پوست دقیقا چه هستند ؟

خال های قرمز روی پوست، به دلیل گشاد شدن مویرگ های پوست ایجاد می گردند و به دلیل مشکلات بسیار کوچکی در سیستم عروقی ایجاد می شوند. این خال ها اغلب روی قفسه سینه و بازوها دیده می شوند. این خال ها معمولا نرم و برجسته هستند و اندازه قطر آن ها بین 1 الی 5 میلی متر متفاوت است. ظاهر آن ها اغلب به گونه ای است که با خال اشتباه گرفته می شود. گاهی اوقات این لکه ها برعکس خال ها، در موارد نادری نشان دهنده تومور نیز هستند. 

دلایل ایجاد خال های قرمز چیست؟

دلیل اصلی این خال ها ناشناخته است. اگرچه که طبق مطالعات انجام شده، سن، فاکتور مهمی در این مورد است و هرچه سن افراد بالاتر برود، احتمال این خال های قرمز روی پوستشان بیشتر خواهد شد. اگرچه که ژنتیک، تغییرات هورمونی، قرار گرفتن در معرض محصولات شیمیایی و آب و هوا نیز می توانند عاملی برای ایجاد این خال ها باشند.

آیا جای نگرانی است ؟

بسیاری از ما نگران می شویم که شاید این خال های قرمز سرطانی باشند اما واقعا جای نگرانی نیست. شاید نشانه ای از تومور باشند اما هنوز هم باید به ظاهر آن ها توجه کرد و هرگونه تغییری را زیر نظر گرفت تا بتوان خطرناک بودن آن را متوجه شد بنابراین، اگر روی پوست خود خال های قرمز دارید ، موارد زیر را به خاطر بسپارید:

 این خال ها نباید به تعداد خیلی زیاد در یک قسمت خاص از بدن باشند.  خال های قرمز روی پوست نباید ناراحتی برای فرد ایجاد کنند. اگر آسیب زا بودند یا خارش ایجاد کردند، به پزشک مراجعه کنید.  این خال ها نباید خونریزی داشته باشند. اگر با لمس کردنشان خونریزی کردند، حتما به متخصص پوست مراجعه کنید.  به رنگ و شکل این خال ها توجه کنید. اگر خال ها تیره تر شدند و گوشه های آن سفت و نامنظم بودند، حتما با متخصص صحبت کنید. برای از بین بردن خال قرمز چه کاری می توان انجام داد ؟

بدون توجه به خطرات این خال ها در موارد نادر، قطعا وجود آن ها روی پوست خوشایند نیست اما رعایت نکات زیر حائز اهمیت است.

 بسیار مهم است که در خانه با این خال ها ور نروید و با متودهای طبیعی و خودسرانه برای از بین بردن آن ها تلاش نکنید.  خال های قرمز روی پوست اندازه ای بین 6 تا 7 میلی متر دارند. از آن جایی که این خال ها، مویرگ های ورم کرده هستند، نباید با آن ها ور رفت. متخصص پوست بهترین راهکارها را به شما پیشنهاد می کند.  تیغ جراحی یا لیزر معمولا برای سوزاندن خال های قرمز استفاده می شود و در جلوگیری از به وجود آمدن دوباره آن ها نیز موثر است. این تکنیک کاملا امن و بی خطر است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دست‌فروشان در محور مواصلاتی بوشهر به کنگان ساماندهی شوند
  • ۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است
  • زیرساخت های بیمارستان اعصاب و روان امام رضا(ع) کرمان ایجاد می شود
  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • داروین نونیز اعصاب ندارد؛ مهاجم لیورپول به خودی هم رحم نکرد! / عکس
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • جای خانواده‌های این جانبازان در بهشت است
  • سامانه جدید بارشی در استان بوشهر فعال می‌شود
  • محکومیت پزشک جراح برای دریافت اضافه بها
  • دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر