Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-05@21:27:33 GMT

بیماری‌های آمیزشی رو به افزایش است

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۰۷۹۸۳

رئیس اداره ایدز و بیماری‌های آمیزشی با اشاره به اینکه اطلاعات دقیقی از بیماری‌های آمیزشی در ایران وجود ندارد، گفت: درباره بیماری‌های آمیزشی اطلاع رسانی به جامعه وجود ندارد و براساس یک سری شواهد و گزارشات، بیماری‌های آمیزشی مانند سوزاک، تبخال تناسلی و زگیل تناسی رو به افزایش است.

به گزارش ایلنا، پروین افسر کازرونی، رئیس اداره ایدز و بیماری‌های آموزشی وزارت بهداشت درباره بیماری‌های آمیزشی در ایران گفت: در بحث بیماری‌های آمیزشی در ایران سیستم مراقبت و گزارش‌دهی وجود داشته، اما بسیار محدود بوده است، بنابراین آمار و اطلاعات دقیقی در مورد بیماران آمیزشی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به گزارش‌های بیماری آمیزشی در ایران، افزود: وزارت بهداشت بحث بیماری‌های آمیزشی را از منظر پیشگیری در دستور کار دارد. به طور مثال موضوع HIV یکی از بیماری‌های آمیزشی است. زمانی که درمورد این مسئله به جامعه آموزش داده و بحث پیشگیری از راه انتقال جنسی مطرح می‌شود به نوعی درباره یکی از انتقال بیماری‌های آمیزشی نیز صحبت شده است.

کازرونی با تاکید بر اینکه اطلاعات عموم جامعه درباره بیماری‌های آمیزشی بسیار کم و ضعیف است، گفت: متاسفانه جامعه اطلاعات بسیار پایینی درمورد بیماری‌های آمیزشی دارد به دلیل اینکه به این موضوع به صورت گسترده پرداخته نشده است.

رئیس اداره ایدز و بیماری‌های آمیزشی وزارت بهداشت ادامه داد: برنامه کنترل بیماری‌های آمیزشی جزو برنامه‌‌هایی است که سلامت خانواده را هدف قرار می‌دهد و مسئله سلامت خانواده واحد و بخش مهمی در وزارت بهداشت محسوب می‌شود. وزارت بهداشت برای بحث پیشگیری، مراقبت و درمان بیماری‌های آمیزشی دستورالعمل‌هایی دارد و جزو برنامه‌های آن است، اما از نظر اطلاع‌رسانی به جامعه در این مورد ضعیف کار شده است.

کازرونی با بیان اینکه مسئله بیماری‌های آمیزشی نیاز به مطالعات کشوری و گسترده دارد، گفت: یک سری مطالعاتی خردی در گروه‌های مختلف وجود دارد، اما این مطالعات پراکنده نمی‌تواند آمار یا عدد دقیقی برای کل مسئله بدهد. وزارت بهداشت در حال برنامه‌ریزی برای مطالعات کشور در این زمینه است.

او درباره مطالعات برای گروه‌هایی که در معرض رفتار پرخطر جنسی هستند نیز خاطرنشان کرد: در ارتباط با گروه‌هایی که در معرض رفتار پرخطر جنسی هم هستند، اطلاعات دقیقی وجود ندارد و در این زمینه نیز کم کار شده اما مطالعاتی در رابطه با زنان آسیب‌پذیر انجام شده است. براساس یک سری شواهد و گزارشات پزشکان درمان‌گر برخی بیماری‌های آمیزشی مانند سوزاک، تبخال تناسلی و زگیل تناسی رو به افزایش است.

رئیس اداره ایدز و بیماری‌های آمیزشی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه برمبنای شواهد نمی‌توان آمار دقیقی به دست آورد، گفت: این مسئله نیاز به مطالعه گسترده دارد و باید به شکل دقیق در سطح کشور بررسی شود. البته وزارت بهداشت در حال برنامه‌ریزی برای این مسئله است

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۰۷۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویش سلامت دهان و دندان

 

 رئیس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: این پویش همزمان با  سراسر کشور از فردا ۱۷ اردیبهشت تا ۱۹ ارددیبهشت به مدت سه روز با شعار " دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم" برگزار می‌شود.

دکتر میر شفیعی آموزش بهداشت دهان دندان، معاینه، شناسایی و غربالگری مشکلات دندان بین دانش‌آموزان را از اهداف اجرای این پویش عنوان کرد و افزود: در این پویش دانشجویان دندانپزشک در مدارس حضور پیدا خواهند کرد و خدمات آموزش سلامت دهان و دندان و خدمات فلوراید تراپی را برای دانش آموزان ابتدایی ارائه می‌دهند.

او گفت: پایگاه‌های سلامت، خانه‌های بهداشت، مراقبین سلامت و بهورزان هداشت دهان و دندان و اهمیت آن با سلامت بدن را به مردم اموزش خواهند داد.

میرشفیعی با توجه به اینکه سلامت دهان و دهان با سبلامت بدن از جمله بیماری فشار خون، دیابت و بارداری در ارتباط است، افزود: افرادی که بهداشت دهان ضعیفی دارند دارای بیماری فشار خوهند بود و افرادی که دیابت دارند اگر بیماری آنها کنترل شود، بر روی بیماری‌های دهان و دندان تاثیر بسزایی دارد.

رئیس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک به مردم توثصیه کرد: نسبت به رعایت بهداشت دهان و دندان اهمیت دهند تا بیماری‌هایی که مرتبط با سلامت دهان و دندان است، کمتر شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافت
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۶۲۲ نفر