Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهر- نماینده مردم اهر و هریس در مجلس از روند لاک پشتی احداث کارخانه آهک هیدراته شهرستان اهر انتقاد کرد، گفت: این چه احداث کارخانه ای است که فقط پی کندن آن چهار ماه طول می کشد.

بیت الله عبدالهی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به دیدار خود با مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، اظهار داشت: روند احداث کارخانه آهک هیدراته شهرستان اهر همانند لاک پشتی است که اصلاً حرکتی نمی کند، نیاز است تا در روند احداث این کارخانه تسریع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس افزود: مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران می گوید احداث کارخانه آهک هیدراته شهرستان اهر را آغاز کرده ایم، این چه آغاز کردنی است که فقط در پی کندن آن که ۴ ماه طول کشیده مانده اید، مردم زمانی احداث این کارخانه را می بینند که ماشین آلان بر آن کار کنند.

جزئیات دیدار مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی با معاون اول رئیس جمهور

وی همچنین به دیدار مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی با معاون اول رئیس جمهور نیز اشاره کرد، گفت: بنده و نماینده مردم ورزقان در خصوص وضعیت مس در شهرستان های اهر، هریس و ورزقان مطالبی بیان کردیم که موجب شد جهانگیری به آن واکنش نشان دهد.

عبدالهی ابراز داشت: متاسفانه در زمینه صنعت مس منطقه به گونه ای القاء می شود که مس در شهرستان های اهر و هریس توجیح اقتصادی ندارد و مانع از توسعه آن می شوند امیدواریم معاون اول رئیس جمهوری مانع از تنگ نظری هایی شوند که در توسعه این منطقه می تواند تاثیرگذار باشد.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس با ذکر این که معدن مس انجرد شهرستان اهر یکی از زمینه های اشتغال است، گفت: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است تا فاز نخست معدن مس انجرد شهرستان اهر در دهه فجر امسال به بهره برداری برسد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۱۶۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهادکشاورزی در حاشیه بازدید از شرکت دامداران شهرستان نیشابور  گفت:پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا وبازماند‌های این بخش دارد.

سید احمد رضا سید علیان افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

 معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور  هم دراین بازدید با بیان اینکه شهرستان نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام در خراسان رضوی است گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

علی مبارکی افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده ویا به دور ریخته می‌شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور صدور مجوز‌ها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماند‌ها به چرخه خوراک دامضروری است.

وی گفت: شرکت تعاونی دامداران با داشتن زنجیره‌ای کامل از شیر خام، کارخانه تولید خوراک دام و تاسیس کارخانه تولید خوراک دام از بقایا و پسماند‌های بخش کشاورزی و ارائه مشاوره‌های آموزشی به دامداران، از شرکت‌های نمونه کشوری و استانی در شهرستان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • باید فورا در غزه آتش‌ بس برقرار شود
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • دلارهای خانگی روانه بازار شدند | روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • پایش مزارع خرمشهر پژوهشگران
  • برگزاری میزخدمت و بررسی مشکلات بخش گل تپه با حضور نماینده مردم شهرستان‌های کبودراهنگ
  • جذب نیروی بومی در صنایع شهرستان جم بسیار پایین است
  • انتقاد امام جمعه باخرز از وضعیت تنها بیمارستان شهرستان
  • گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی در خوزستان