Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-27@23:20:49 GMT

سود بانک سوییس به ۵۵ میلیارد دلار رسید

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۲۵۸۷۲

سود بانک سوییس به ۵۵ میلیارد دلار رسید

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از رویترز، بانک مرکزی سوییس اعلام کرد انتظار می رود سود سالانه آن در سال ۲۰۱۷ میلادی به ۵۴ میلیارد فرانک معادل ۵۵ میلیارد و ۲۵۰ میلیون دلار برسد که بیشترین رقم در تاریخ ۱۱۰ ساله این بانک محسوب می شود.
 
همچنین بانک مرکزی سوییس انتظار سود سالانه ۴۹ میلیارد فرانکی را از موقعیت ارزی خود دارد که به ۷۴۸ میلیارد فرانک تا نوامبر سال ۲۰۱۷ میلادی افزایش یافته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بانک سوییس آمار کامل مالی خود را در روز پنجم مارس سال جاری میلادی منتشر خواهد کرد؛ ضمن اینکه انتظار می رود به ذخایر طلای این بانک هم ۳ میلیارد فرانک افزوده شده باشد.
 
این در حالی است که سود سالانه بانک سوییس در سال ۲۰۱۶ میلادی ۲۴.۵ میلیارد فرانک ثبت شده که رقم فعلی بیش از ۲ برابر آن است و آمار سال ۲۰۱۷ میلادی از رکورد سود سالانه این بانک که در سال ۲۰۱۴ میلادی با رقم ۳۸.۳ میلیارد فرانک اعلام شده بود، فراتر خواهد رفت.   
 
رقم اعلام شده خبر خوبی برای بانک مرکزی سوییس برای مبارزه خود در برابر قدرت فرانک که ارزش بالای آن به صادرات این کشور آسیب وارد کرده است، محسوب می شود. استراتژی بانک مرکزی سوییس تضعیف ارزش فرانک است تا صادرات این کشور رونق بیشتری پیدا کند و در سال گذشته میلادی فرانک تقریبا ۹ درصد ارزش خود را در مقابل فرانک از دست داد.
 
همچنین سود بانک سوییس بازارهای بورس جهانی را هم رونق بخشیده است. بانک سوییس در حدود ۲۰ درصد از سرمایه گذاری خود را در سهام شرکت های بزرگ جهان مانند آمازون، استارباکس و فیس بوک انجام داده است. البته کسب سود بالای بانک سوییس به معنی دریافت سود بالا برای ۲هزار و ۲۰۰ سهام دار آن نیست.
 
زیرا براساس قوانین سوییس حداکثر سود برای هر سهم ۱۵ فرانک است. بر پایه این گزارش، کردیت سوییس اعلام کرد که نتایج سود بانک مرکزی سوییس به در پیش گرفتن سیاست پولی انبساطی آن کمک می کند تا بتواند ارزش فرانک را کاهش دهد.   

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۲۵۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد

مقامات نظارتی آمریکا بانک «ریپابلیک فِرست» (Republic First Bancorp) را تعطیل کردند و به شرکت بیمه سپرده فدرال (FDIC) سپردند.

به گزارش فارس، «ریپابلیک فرست» مستقر در فیلادلفیا که مذاکرات تامین مالی با گروهی از سرمایه‌گذاران را رها کرده بود، توسط دپارتمان بانکداری و اوراق بهادار پنسیلوانیا توقیف شد.

شرکت بیمه سپرده فدرال روز جمعه اعلام کرد، بانک «فولتون»، واحدی از شرکت مالی فولتون برای حمایت از سپرده‌گذاران، تمامی سپرده‌های به عهده می‌گیرد و تمامی دارایی‌های این بانک را می‌خرد.

«ریپابلیک فرِست» که به «ریپابلیک» معروف است، تا ۳۱ ژانویه ۲۰۲۴ در مجموع حدود ۶ میلیارد دلار دارایی و ۴ میلیارد دلار سپرده داشت. شرکت بیمه سپرده فدرال هزینه این ورشکستگی را برای صندوق خود ۶۶۷ میلیون دلار برآورد کرده است.

بانک فولتون در بیانیه‌ای اعلام کرد، «ریپابلیک»، به جز سپرده‌ها، دیون و سایر بدهی‌هایی به ارزش تقریبا ۱.۳ میلیارد دلار هم داشته است.

تمامی ۳۲ شعبه بانک «ریپابلیک» در نیوجرسی، پنسیلوانیا و نیویورک از روز شنبه یا دوشنبه به عنوان شعبه‌های بانک «فولتون» بازگشایی خواهد شد.

قیمت سهام بانک «ریپابلیک»، از کمی بیش از ۲ دلار در ابتدای سال به حدود یک سنت در روز جمعه کاهش یافته است و ارزش بازار آن کمتر از ۲ میلیون دلار شد.

این بانک پنجمین بانک آمریکایی‌ست که ورشکسته می‌شود. سال گذشته ۳ بانک آمریکایی «سیلیکون ولی»، «سیگنیچر» (Signature Bank) در ماه مارس ۲۰۲۳ و «فِرست ریپابلیک» (First Republic Bank) در ماه می‌ورشکست شدند.

تعطیلی بانک «سیگنیچر» چند روز بعد از دستور تعطیلی بانک «سیلیکون ولی» اتفاق افتاد. یک هفته پیش از آن هم بانک سیلورگِیت (Silvergate Bank) اعلام کرده بود به طور داوطلبانه بانک خود را منحل می‌کند.

خبر سقوط بانک «ریپابلیک»، درکنار ۴ ورشکستگی بانکی دیگر در آمریکا در سال (۲۰۲۳)، سال سختی را برای صنعت بانکداری این کشور به دنبال خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد
  • بانک آمریکایی «ریپابلیک فرست» اعلام ورشکستگی کرد
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • سیگنال مهم دبی و عربستان به دلار تهران
  • چرا برخی از دوقلوها یکی چپ‌دست دیگری راست‌دست هستند
  • حراج پشته‌های علف مشهور «مونه»
  • سقوط ین با اقدام بانک ژاپن
  • روسیه به کانادا هشدار داد
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکا را بلوکه کرد
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی