Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمد رئیس زاده، رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی در نشست مدیریت حوادث و بلایا که صبح امروز 20 دی‌ماه، در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد بر لزوم آموزش همگانی مردم و مسئولین قبل، حین و بعد از بلاها تاکید و تصریح کرد: آموزش همگانی یکی از دغدغه‌های مردم بوده و باید دغدغه مسئولین نیز باشد بر این اساس ما باید براساس مطالعات اجتماعی موضوع آموزش‌های مردمی را فراگیر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برنامه ششم توسعه عنوان کرد: آموزش همگانی باید جدی گرفته شده به ویژه از ظرفیت‌های بسیج، سپاه و نیروهای مسلح در این زمینه استفاده شود. بسیار مهم است که ما آمادگی جامع و کامل برای مدیریت حوادث و بلاها داشته باشیم.

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله عنوان کرد: هزاران گردان مختلف مانند بسیج وجود دارد که توانمندی آموزش همگانی عموم مردم را دارا هستند. از سوی دیگر این آمادگی در میان جامعه پزشکی نیز وجود دارد.

رئیس زاده ادامه داد: ضرورت آموزش همگانی در بلایا و حوادث به این علت است که برای مثال در زلزله اخیر تهران مردم نمی‌دانستند چه کاری کنند و یا نکنند بسیاری به خیابان‌ها هجوم آورده و ترافیک ایجاد کردند. این موضوع قابل توجه است که مردم یاد بگیرند در حین حادثه باید چه رفتاری داشته باشند.

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور با تاکید بر اینکه آموزش همگانی باید به صورت عملی باشد و نه تئوری عنوان کرد: این مسئله از نظر ما که مردم خود بلایا را با آموزش مدیریت کنند بسیار حیاتی است.

وی افزود: صرفا نباید به بودجه‌های خاص اکتفا کرد بلکه با توجه به اینکه ایران در معرض بلایای طبیعی قرار دارد باید هر چه زودتر به صورت خودجوش از ظرفیت افراد و گرو‌های حرفه‌ای برای آموزش همگانی استفاده کرده و به سمت تشکیل تشکل‌های مردمی حرکت کنیم.

رئیس زاده با بیان اینکه تشکل‌های مردمی باید در اولویت قرار بگیرند عنوان کرد: آنچه در کرمانشاه مشاهده کردیم این بود که متاسفانه هماهنگی بین ارگانی وجود ندارد ما باید نخست خطر را ارزیابی کرده و کاهش خطر را درک کنیم. متاسفانه آسیبی که ما می‌بینیم ناشی از عدم درک مسئولیت است.

وی با انتقاد از عدم وجود مدیریت علمی عنوان کرد: هنوز نمی‌دانیم که در حوزه سلامت، مدیریت باید علمی صورت بگیرد یکی از مسائلی که در مدیریت بلایا وجود دارد این است که مسئولان باید علم آن را داشته و از طریق علمی آن را درک کنند.

وی یاد آور شد: مسئولان باید بدانند که برای هر حادثه یک مفاهیم علمی وجود داشته و راهی جز علم برای آن نداریم.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۲۶۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد ما همگانی کردن ورزش در سطح محلات است

رئیس فدراسیون ورزش همگانی گفت: رویکرد ما در سال‌جاری همگانی کردن ورزش در محلات شهری است. امیدواریم با کیفی ساختن برنامه‌ها بتوانیم سطح کم‌تحرکی و فقر حرکتی را در سطح جامعه کاهش دهیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی خلیلی به رقابت‌های جام هواداری اشاره و اظهار کرد: از مهمترین رویکرد این فدراسیون، آشتی مردم با ورزش است و در این خصوص با فراهم کردن برخی زیر ساخت‌ها و فعالیت‌های همگانی در مجتمع‌های مسکونی، فضای خیابانی، پارکی و عمومی، توانستیم رویدادهایی بزرگی از جمله مینی فوتبال، مترو اسپرت، گل‌کوچک، ورزش صبحگاهی و عصرگاهی بوستانی را میزبانی کنیم که مورد استقبال مردم قرار گرفت.

وی گفت: از برنامه‌های مهمی که در سال گذشته در دستور کار خود قرار دادیم، محلاتی و خیابانی کردن ورزش همگانی بود. هدف مهم ما از این رویکرد، آشتی مردم با ورزش همگانی بود، چرا که با توجه به نبود زیر ساخت‌ها، سالیان متمادی مردم استقبال کمتری از ورزش داشتند. رویکرد و توسعه ورزش همگانی به طور قطع می‌تواند سلامت جسمانی و روحی را برای شهروندان و شهرنشینان به ارمغان آورد. مهمترین رویکرد ما برای سال‌جاری نیز همگانی کردن ورزش در سطح محلات شهری است که در این راستا، برنامه‌های خوبی با سایر نهادهای ورزشی داشتیم. امیدواریم با کیفی ساختن برنامه‌ها بتوانیم سطح کم تحرکی و فقر حرکتی را در سطح جامعه کاهش دهیم.

خلیلی همچنین به مسابقات جام هواداری نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به استقبال علاقه‌مندان مناطق مختلف کشور و هواداران تیم‌های لیگ برتری فوتبال، ثبت نام‌ها این رویداد از اواخر سال گذشته آغاز و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد. حدود ۸۰۰ تیم حضورشان را در این جام نهایی کردند که نیمی از آن مربوط به طرفداران تیم‌های پرسپولیس، استقلال، تراکتور و استقلال خوزستان است. به محض اتمام مهلت ثبت نام‌ها، این رویداد از خردادماه به صورت رسمی آغاز و تا پایان فصل تابستان این جام ادامه خواهد یافت.

رئیس فدراسیون ورزش همگانی گفت: لیگ مینی فوتبال محلات برای نخستین بار در سطح کشور در قالب دسته یک و دو از اردیبهشت کارش را به صورت منطقه‌ای برگزار خواهد کرد. لیگ دسته یک و دو به ترتیب با شرکت ۱۶ تیم برگزار خواهد شد که در نهایت تا پایان امسال تکلیف تیم‌های برتر دستجات مشخص خواهد شد.

وی بیان کرد: رویدادهای بزرگ دیگر ما برگزاری همایش سراسری و خانواده محور در سطح کشور است که ۲۸ اردیبهشت همزمان با میلاد حضرت معصومه (س) و دهه کرامت در تمامی شهرها و مراکز استان‌ها انجام خواهد شد. همچنین برای نخستین بار مسابقات ماجراجویی گذر از جنگل‌های هیرکانی به مسافت ۱۵ کیلومتر در بخش مردان و بانوان به میزبانی استان مازندران از ۲۸ تا ۳۰ اردیبهشت در شهرستان سوادکوه برگزار خواهد شد.

خلیلی خاطرنشان کرد: در راستای سلامت شهروندان تفاهم‌نامه‌ای از سوی این فدراسیون با دفتر آموزش و سلامت وزارت بهداشت به امضا رسید تا ترویج و گسترش فعالیت بدنی میان اقشار مختلف جامعه مد نظر قرار گیرد. در قدم نخست پنج هزار مربی آموزش‌های لازم را فرا خواهند گرفت تا بتوانند در فضاهای پارکی و اماکن ورزشی، آموزش‌هایی را در نوبت صبح و عصر به صورت رایگان در اختیار مخاطبان قرار دهند.

منبع: ایرنا

کد خبر 748607

دیگر خبرها

  • وزیر کشور : تقسیم استان تهران به ۲ استان شرقی و غربی
  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل
  • توضیحات وزیر کشور درباره انسداد مرز‌ها
  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • رویکرد ما همگانی کردن ورزش در سطح محلات است
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد