Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، ' محمد مجتهد زاده '  رییس انجمن زغالسنگ ایران افزود: کمیته مزبور شب گذشته ( شامگاه سه شنبه) با حضور محمد شریعتمداری وزیر صنعت، جعفر سرقینی معاون امور معادن و صنایع معدنی و مهدی کرباسیان رییس هیات عامل سازمان ایمیدرو در محل وزارتخانه تشکیل و ایجاد چهار مرکز هماهنگی، امداد، ایمنی و نجات در مناطق زغال خیز طبس، کرمان، البرزهای شرقی و مرکزی را مصوب ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: تعیین نرخ زغالسنگ برای سالهای بعد براساس بررسی های فنی و اقتصادی صورت خواهد گرفت.
 
** ایمنی اولویت نخست وزارت صنعت در معادن زغالسنگ
مجتهد زاده یادآور شد: وزیر صنعت، معدن وتجارت در این نشست تاکید کرد، ایمنی اولویت نخست این وزارتخانه در ارتباط با فعالیت در معادن زغالسنگ است و برآن اصرار دارد.
وی اضافه کرد: برپایه این راهبرد، ایجاد چهار مرکز هماهنگی یاد شده مصوب شد و در حقیقت بهترین دستاورد برای بخش زغالسنگ از نشست شب گذشته بود.
 
** مصرف کننده انحصاری زغالسنگ مشکل تولید داخلی
رییس هیات مدیره انجمن زغالسنگ ایران خاطرنشان کرد: اکنون که شرکت ذوب آهن اصفهان مصرف کننده انحصاری زغالسنگ تولیدی کشور محسوب می شود، در واقع مشکل تولید کنندگان این بخش است و بنابراین یک تعامل سه جانبه بین دولت، تولید کننده و مصرف کننده کماکان باید حفظ شود .
برآورد شده تا پایان امسال یک میلیون و 500 هزار تن کنسانتره زغالسنگ از چهار ناحیه طبس، کرمان، البرز شرقی و البرز مرکزی استخراج شود که در مقایسه با پارسال، افزایش 15 درصدی مورد انتظار است .
 
** برند سازی لازمه حضور در بازارهای جهانی
مجتهد زاده اضافه کرد: امروز حضور در بازارهای جهانی زغالسنگ یک موضوع مهم محسوب می شود، اما پیش از آن برند سازی به عنوان یک اصل اساسی باید مورد توجه قرار گیرد .
وی گفت : برند سازی با عنوان زغالسنگ کرمان، طبس، البرزهای شرقی و مرکزی می تواند شکل بگیرد .
به گفته وی، علاوه براین ذوب آهن نیز برای اصلاح کیفیت زغال ایران باید آماده باشد و در چارچوب حمایت از تولید داخلی حرکت کند، ضمن اینکه این واحد بزرگ صنعتی با مشکلاتی نیز روبروست.
 
** راه اندازی کارخانه زرند در سال 97
رییس انجمن مزبور گفت: واقعیت پیش روی در صنعت زغالسنگ کشور، موضوع راه اندازی کارخانه زرند کرمان است که برای سال 97 پیش بینی شده و با فعالیت آن بازار بزرگی ایجاد خواهد شد و در واقع تقاضای زغال وسعت پیدا می کند.
بنا به این گزارش، بررسی ها نشان می دهد میزان ذخیره فعلی زغالسنگ کشور یک میلیارد و 200 میلیون تن زغال کک شو و 1.5 میلیارد تن زغالسنگ حرارتی است و برآورد شده که 2 تا سه برابر این ارقام هم ذخیره احتمالی باشد.
ذوب آهن اکنون سالیانه حدود 1.7 میلیون تن زغالسنگ نیاز دارد و وارد مدارشدن کارخانه زرند کرمان مجموع نیاز به این ماده معدنی را به رقم 3.5 میلیون تن کنسانتره می رساند.
شمار نیروهای فعلی در بخش زغالسنگ به رقم 13 هزار نفر می رسد، در عین حال زمینه اشتغال در مجموع برای اشتغال مستقیم 20 هزار نفر نیز وجود دارد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۲۹۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم

مسلم صالحی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و کاهش مالیات تولیدکننده که در این لایحه هدف قرار گرفته است، گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های دولت بحث عدالت‌محوری در بحث اخذ مالیات است هر کس که درآمد بیشتری دارد باید به همان نسبت مالیات بیشتری هم پرداخت کند.

وی بیان کرد: در حال حاضر عدالت مالیاتی در کشور ما محقق نشده است و خیلی از افراد با درآمد‌های بالا وجود دارند که از کارمند و کارگر مالیات کمتری پرداخت می‌کنند.

صالحی افزود: این امر باعث نوعی نارضایتی در بین عموم مردم به‌خصوص بخش شفاف اقتصاد شده است. کارمند و کارگر قبل از اینکه حقوق خود را دریافت کنند مالیات آن را می‌پردازند، اما برخی از افرادی که درآمد بالایی دارند مالیاتی پرداخت نمی‌کنند و یا به میزان خیلی کمی این مالیات‌ها را پرداخت می‌کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت به همین دلیل لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را به مجلس ارسال کرده تا به وضعیت مالیات‌ستانی در کشور سروسامانی بدهد و هم اینکه شفافیت و عدالت مالیاتی که دو حلقه مفقوده سیستم مالیات‌ستانی هستند، محقق شود.

نماینده مردم اقلید در مجلس بیان کرد: اگر با توجه به وضعیت تورمی موجود میزان مالیات با توجه به سطح توانایی افراد اخذ شود قطعا می‌تواند سطح رضایتمندی بیشتری ایجاد کند.

وی ادامه داد: در شیوه مالیات‌های مستقیم که در کشور‌های پیشرفته دنیا در حال اجرا است شرایط مالیاتدهندگان مثل خانوار، تعداد اعضای خانواده، هزینه‌های تحصیلی و ... لحاظ می‌شود.

صالحی ضمن انتقاد از اینکه در سیستم مالیات‌ستانی فعلی این مسائل لحاظ نمی‌شود، گفت: از سوی دیگر باید سطح معافیت مالیاتی را افزایش دهیم که در لایحه معافیت مالیاتی تولید از ۱۵ درصد به ۲۵ درصد کاهش یافته است از سوی دیگر می‌توانیم مودیان جدید مالیاتی و پایه‌های جدید مالیاتی را شناسایی کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه ما به دنبال کاهش درآمد‌های مالیاتی دولت نیستیم بلکه به دنبال این هستیم که به صورت عادلانه مالیات اخذ کنیم، اظهار کرد: هدف از این لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم است. وقتی بر اساس مجموع درآمد افراد از آنها مالیات اخذ شود خود به خود می‌تواند شرایط مردم را در وضعیت تورمی فعلی بهبود ببخشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • جوان ۳۳ ساله از سقوط در کوه‌های کرمان جان سالم به در برد
  • نجات جوان ٣٣ ساله پس از سقوط از کوه توسط آتش‌نشانان
  • نجات جوان کوهنورد با کمک آتش نشانی وامداد کوهستان
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب
  • طرز پخت دنده گاو درون پوست روی زغال به روش آشپز آذربایجانی (فیلم)
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت
  • زلزله چهار وهفت دهم ریشتری درفاریاب
  • ایجاد چهار هزار شغل جدید در غرب استان سمنان