Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم- ایرنا - معاون سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، رتبه ایران در حوزه جاذبه های طبیعی و میراث فرهنگی جهان را به ترتیب پنجم و دوازدهم ذکر کرد و گفت: 22 اثر طبیعی و تاریخی کشور به صورت ثبت جهانی درآمده است.

به گزارش ایرنا، سعید اوحدی روز چهارشنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان قم در تالار امام جواد(ع) استانداری قم، ابراز امیدواری کرد: با توجه به درخواست سرمایه گذاری سنگینی که برای دریاچه نمک قم وجود دارد، این اثر نیز در ردیف آثار ملی ثبت جهانی شده قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دریاچه نمک در ناحیه شرقی استان قم و درحد فاصل سه استان قم، سمنان و اصفهان قرار گرفته و بزرگترین دریاچه فصلی و فراشور کشور است که حدود 200 هزار هکتار وسعت داشته و یک سوم آن در محدوده جغرافیایی استان قم قرار گرفته است و دارای ساختار زمین شناختی کم نظیر شامل پوسته نمکی و حاشیه باتلاقی است.
وی سهم سالانه سرمایه گذاری در حوزه گردشگری و صنایع دستی دنیا را یک هزار و 400 میلیارد دلار برشمرد و افزود: گردشگری به عنوان یک الگو و تجربه موفق در جهان شناخته می شود.
وی اضافه کرد: بنابر اعلام سازمان تجارت جهانی امروز گردشگری 10 درصد تولید ناخالص داخلی دنیا را به خود اختصاص داده است و به عنوان کار فرمای نخست دنیا تلقی می شود.
اوحدی در عین حال با اذعان به ضعیف بودن زیرساخت های مرتبط با حوزه گردشگری افزود: رتبه ایران از نظر زیرساخت ها در بین 136 کشور جهان 114 است که به طور حتم با تسهیلات و امکاناتی که دولت دوازدهم در بودجه سال 97 قائل شده یک حرکت جدی را در این زمینه شاهد خواهیم بود.
وی با اشاره به ظرفیت های بسیار بزرگ ایران در حوزه گردشگری و صنایع دستی گفت: باید در جهت تقویت زیرساخت های گردشگری و همچنین اطلاع رسانی و معرفی این ظرفیت ها به جهان تلاش کنیم.
معاون میراث فرهنگی کشور با تاکید بر این که اسناد بالا دستی تعریف شده برای بخش گردشگری باید یک راهبرد تلقی شود، گفت: تعداد گردشگران در کشور باید افزایش یابد که تحقق این امر بیش از هر چیز مستلزم تقویت زیرساخت هاست.
اوحدی مشکلات و موانع موجود در رابطه با جذب سرمایه گذاری های خارجی را ناشی از اسلام هراسی و ایران هراسی دشمن خواند و گفت: تمام شوی تبلیغاتی که ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بر علیه نظام اسلامی به راه انداخته برای این است که تحول و اتفاق بزرگی که بعد از برجام یا برنامه جامع اقدام مشترک داشتیم را کند یا متوقف نماید، ولی برغم همه این کارشکنی ها، مملکت مسیر پیشرفت و توسعه را طی می کند.
وی با اشاره به قراردادهای بسیار خوب منعقد شده فاینانسی با کره حنوبی و چین از سوی بانک توسعه صادرات، با یادآوری موضوع حضور ایران در اجلاس یورومانی افزود: این اجلاس در هفتم فوریه سال 2018 در شهر پاریس پایتخت فرانسه و با حضور 300 سرمایه گذار از کشورهای مختلف اروپایی و آسیایی برگزار می شود و توسط بانک مرکزی نیز زمینه حضور ایران فراهم شده، تا نسبت به معرفی فرصت های سرمایه گذاری در این کشور بویژه در حوزه گردشگری و جذب صاحبان سرمایه اقدام شود.
7403/ 1175 خبرنگار: محسن آقاگلی ** انتشار: رضا علیمحمدی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۳۰۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در دیدار با مسئولان بانک گردشگری اظهار کرد: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

وی افزود: ما از بانک گردشگری به‌عنوان یک بانک تخصصی و متولی در حوزه گردشگری انتظار داریم که در حوزه گردشگری اردبیل با توجه به پتانسیل‌های موجود فعالیت ویژه‌ای داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل حمایت ویژه‌ای از سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری انجام می‌دهد و موافقت اصولی بی‌نام برای مناطق و پروژه‌های مستعد در استان صادر شده است که بانک گردشگری می‌تواند در این راستا با مشارکت سرمایه‌گذاران در این موارد فعالیت کند.

محمدی ادیب ادامه داد: همچنین مطابق توافقات اولیه به‌دست آمده تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری استان با بانک گردشگری در راستای همکاری‌های بیشتر و تعریف ساز و کارهای حمایتی تفاهمنامه امضا می‌کنند تا بتوانیم از ظرفیت مجموعه‌های گردشگری استان و منابع بانک گردشگری برای رونق و توسعه این صنعت در استان استفاده کنیم.

کد خبر 748853

دیگر خبرها

  • جلوه گری دریاچه سد حنا در شهر هزار چشمه + فیلم
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • نمایی از دریاچه طبیعی کیو خرم آباد + تصاویر
  • حضور ۲ هزار بازرگان خارجی و ۸۰ کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • (تصاویر) ترسناک‌ترین جاذبه‌های گردشگری جهان؛ از قلعه اجنه تا جنگل خودکشی!
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور