Web Analytics Made Easy - Statcounter

اردبیل - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی نمین گفت: تا پایان سال جاری صندوق های اعتبارات خرد زنان روستایی در مناطق روستایی این شهرستان توسعه می یابد.

محمد حسنی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: انتخابات صندوق خرد زنان روستایی در روستاهای رز و قشلاق چایی شهرستان نمین با موفقیت به پایان رسید و این طرح به حمایت بخش جهاد کشاورزی رونق بیشتری می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یکی از اساسی ترین عوامل توسعه به ویژه توسعه روستایی را توانمندسازی و بهبود کارکرد زنان در مدیریت ، تصمیم گیری و اجرا در محیط خانواده و جامعه روستایی دانست و گفت: ایجاد شرایط مناسب برای دسترسی زنان روستایی به عوامل تولید یکی از مراحل فرایند است.
وی گفت: هدف از تاسیس این صندوق ها توانمند سازی جامعه محل از طریق ایجاد بستری مناسب برای مشارکت جمعی زنان درقالب گروههای اعتباری و پس انداز است.
او از دیگر اهدافی که این صندوق دنبال می کند را ارتقای مهارت ها ی فردی و اجتماعی زنان روستایی از طریق برنامه های آموزشی و نیز تواناسازی زنان روستایی در انجام کارگروهی و افزایش در آمد خانوارهای کم درآمد از طریق پرداخت وام های کوچک برای انجام فعالیت های درآمد زا برای زنان روستایی ذکر کرد.
حسنی در خصوص نحوه فعالیت و خدمات رسانی این صندوق ها افزود: اعضای این صندوق ها را زنان روستایی تشکیل می دهند و اعضای هر صندوق به گروههای 5 تا 7 نفره تقسیم می شوند و حداکثر تعداد اعضای هر صندوق از 50 نفر فراتر نیست.
به گفته وی ، در ادامه این فرایند از طرف سازمان های دولتی مبلغی به عنوان سرمایه اولیه به این صندوق ها اهدا می شود و در تکمیل کار خدمات آموزشی اعم از آموزش های عمومی ، تخصصی و آموزش برای مدیریت صندوق ها از طرف مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی استان داده می شود.
برنامه های اعتبارات خرد از رهیافت های مهم فقر زدایی در دهه های اخیر است که با ایجاد و گسترش فعالیت های درآمدزا به ویژه برای زنان کم درآمد، توسعه جوامع محلی را تسهیل می کند. زادگاه این برنامه ها در کشورهای فقیر آسیایی همچون بنگلادش و هند بوده که به تدریج در بسیاری از کشورهای در حال توسعه و صنعتی گسترش یافته است.
شهرستان نمین در 30 کیلومتری شرق اردبیل قرار دارد.
خبرنگار: گیتی طالبی ** انتشار دهنده:عارف شیرزاد
6018/ 1257

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۴۰۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند

به گزارش خبرنگار مهر، صالح رحیمی سه شنبه شب در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان بوشهر در خصوص توازن توزیع اعتبارات گفت: مطالبات شهرستان بوشهر با توجه به سیاست های شورای برنامه ریزی و توسعه شهرستان، اتمام پروژه های نیمه تمام است و لازمه آن اهتمام جدی دستگاه های اجرایی است.

فرماندار بوشهر با اشاره به اینکه برخی از دستگاه‌های اجرایی از اعتبارات خوبی در سطح ملی برخوردارند، گفت: مدیران دستگاه‌های شهرستان بوشهرباید پیگیری مستمر داشته باشند تا متناسب با پروژه هایی که در دست اجرا دارند سهم شهرستان را اخذ کنند تا افزایش روند رو به رشد شاخص های توسعه های در سطح شهرستان باشیم.

وی در ادامه اولویت‌بندی را یکی از نکات مهم برای حل مشکلات شهرستان بوشهر دانست و بیان کرد: مدیران باید با در نظر گرفتن سطح انتظارات جامعه، برنامه‌ریزی را بر اساس حل مشکلات مردم انجام دهند.

فرماندار شهرستان بوشهر کمیته برنامه‌ریزی را تعیین کننده خط مشی و سند توسعه و نقشه راه شهرستان عنوان کرد و تاکید کرد: هر اندازه که مدیران در جذب اعتبارات، فعال و توانمند باشند، در سالهای آینده، بودجه بیشتری برای شهرستان جذب خواهد شد.

وی افزود: در حوزه شاخص های عمومی، رضایتمندی مردم، نحوه اطلاع رسانی، بهره وری، تعالی و عدالت سازمانی مد نظر بوده و در حوزه شاخص های اختصاصی نیز وظایف و ماموریت های هر یک از دستگاه ها به صورت جداگانه بررسی می شود.

کد خبر 6093661

دیگر خبرها

  • تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی
  • منطقه ویژه سلفچگان با تکمیل فرودگاه قم توسعه می‌يابد
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • زنجیره تولید دارو در البرز باید توسعه یابد
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار افزایش می یابد
  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • خانه‌های هلال در کشور به ۸۰۰۰ خانه افزایش می‌یابد
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟