Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: تولید سریال «هیئت مدیره» به کارگردانی سید مازیار میری و تهیه کنندگی مهران رسام، مجموعه ای 30 قسمت است. این سریال قصه زوج جوانی را روایت می کند که با نقل مکان به ساختمانی جدید درگیر اتفاقاتی تازه می شوند. نویسنده این مجموعه «علی خودسیانی»، فیلمنامه نویس با سابقه کشور است که مخاطبان او را بیشتر با دنیای شیرین و تولدی دیگر به یاد می‌آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش باشگاه خبرنگاران اما «هیئت مدیره» سومین کار تلویزیونی «سید مازیار میری» است که تا پیش از این 10 فیلم سینمایی نیز مانند «کتاب قانون»، «سعادت آباد» و «حوض نقاشی» را کارگردانی کرده است. این کارگردان در گفتگو با پویا با اشاره به اینکه به کار در تلویزیون بسیار علاقه‌مند است، گفت: «برای من مدیوم تلویزیون مدیوم جذابی است. چرا که مخاطبین خیلی زیادی دارد و راضی کردن آنها قطعاً کار سختی است. من فکر می‌کنم برای هر فیلمسازی این تجربه جذابی است که بتواند این مخاطب میلیونی را راضی نگه دارد. برای همین هر زمان پیشنهادی برای یک کار تلویزیونی به من می‌رسد که موضوعش را دوست داشته باشم و با آن بتوانم فاصله‌ام را با مردم کم کند می‌پذیرم.

میری یکی از جذابیت‌های سریال «هیئت مدیره» را شباهتش به سریال‌های دهه هفتاد عنوان کرد و گفت: ««هیئت مدیره» شبیه سریال‌هایی مانند «همسران» و «خانه سبز» است که در دهه هفتاد ساخته می‌شد. سریال «هیئت مدیره» زبان و لحن شیرینی دارد.»

کارگردان «کتاب قانون» یکی از موارد چالش برانگیز این سریال را تعدد بازیگران آن دانست و گفت: «بازیگران در این مجموعه هر کدام دغدغهها، مشکلات و داستان‌های خودشان را دارند به همین دلیل می‌توانند قصه‌های جذابی را روایت کنند. وی در ادامه تفاوت این «هیئت مدیره» را با دیگر مجموعه‌های تلویزیونی حل مشکل شخصیت‌های داستان این سریال توسط خودشان عنوان کرد و گفت:  شخصیت‌های «هیئت مدیره» قرار است خودشان مشکلاتشان را حل کنند و منتظر ناجی از بیرون نباشند.»

میری در مورد داستان این سریال گفت: « داستان مجموعه «هیئت مدیره» تنها در داخل آپارتمان نمی‌گذرد و قسمت‌های زیادی خارج از ساختمان داریم. کلیت این سریال را نمی‌توان اپیزودیک دانست ولی راجع به شخصیت‌های آن در قصه‌های مختلف به طور مجزا حرف زده می‌شود.»

کارگردان «هیئت مدیره» دلیل پذیرفتن بازیگران مشهور برای حضور در این سریال را اعتماد به گروه تولید و البته قصه خوب آن عنوان کرد. 

این هنرمند یکی از مشکلات امروز تلویزیون را کمبود ژانر در آن دانست و گفت: « برنامه‌ریزی نادرست مدیران و البته سازندگان سریال سازی باعث شده که امروز بین مخاطبان و تلویزیون فاصله بوجود بیاید. این دو باید سعی کنند با همکاری هم این فاصله را بردارند. چرا که امروز در دورانی زندگی می‌کنیم که مردم تلویزیون‌ها را انتخاب می‌کنند. زمانی به خاطر نبود ارتباطات جمعی و فضاهای مجازی مخاطب انتخاب چندانی نداشت ولی امروز که این حق انتخاب وجود دارد مردم انتخاب می‌کنند کدام را تلویزیون را ببینند. البته من معتقدم مردم بیشتر به فضاهای بومی علاقه مند هستند برای همین هرچقدر که سریال‌هایی شبیه خودشان بسازیم بهتر است.» 

میری با انتقاد از برخی کارگردانان که تلویزیون را مدیومی برای تجربه می‌دانند گفت: «کار در تلویزیون تجربه خطرناکی است چرا که با بیننده میلیونی سر و کار دارد.» 

عوامل سریال هیئت مدیره عبارتند از: تهیه کننده: مهران رسام/ کارگردان: سیدمازیار میری/ نویسنده: علی خودسیانی/ جانشین تهیه کننده: مجید پرکار/ ناظر کیفی: علیرضا دباغ/ مشاور پروژه: علی اصغر آزادان/ تصویربردار: مرتضی غفوری/ طراح گریم: مهرداد میرکیانی/ صدابردار: رضا کشاورز/ طراح صحنه: سارا صفری/ طراح لباس: منصوره یزدان جو/ منشی صحنه: نیوشا عبدالله زاده/ دستیار اول کارگردان: نگار جنیدی/ برنامه‌ریز: ایما استمراری/ تدوین گر: سودابه سعیدنیا/ مدیر تولید: حسین عباسی/ دستیار دوم کارگردان: سید فرشاد هاشمی/ دستیار تصویربردار: حمید فرهادی/ دستیار صدابردار: احمد دزفولی/ عکاس: ارمغان رسام/ مدیر روابط عمومی: مهناز رحیمی دانش.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۴۵۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل پرخرج اما قهرمان در راه استقلال؟ | چه کسی جایگزین خطیر می‌شود؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ورزش سه، مهمترین بحث درخصوص این روزهای باشگاه استقلال به انتخاب جانشین علی خطیر بازمی‌گردد. پس از برکناری شبانه مدیرعامل آبی‌ها که با امضای سه عضو هیئت مدیره این باشگاه صورت گرفت، همه در انتظار تصمیم نهایی پتروشیمی خلیج فارس هستند تا به عنوان مالک باشگاه، مدیر جدید استقلال را انتخاب کند.

در مقطع فعلی، زمام امور در باشگاه استقلال به دست فرشید سمیعی سپرده شده است. عضو هیئت مدیره آبی‌ها که در مقام سرپرست مدیرعاملی آبی‌ها بر کارهای مدیریتی نظارت دارد و حتی خود او نیز شانس این را دارد که در قامت مدیرعامل جدید استقلال، جانشین خطیر شود.

با این وجود و پس از برکناری خطیر، بحث و گمانه‌زنی درباره انتخاب جانشین وی نیز افزایش یافت و نام‌های زیادی در فضای مجازی منتشر شده است. نام تعدادی از مدیران مختلف که پیش از این نیز تجربه نشستن روی صندلی ریاست باشگاه استقلال را در کارنامه دارند به همراه نفرات دیگری که در سال‌های اخیر همواره یکی از گزینه‌های مطرح شده در فضای مجازی برای نشستن روی صندلی ریاست باشگاه بوده‌اند، در میان کاندیداها دیده می‌شود.
یکی از این اسامی مصطفی آجورلو است. فردی که در دوره مدیریتی او استقلال توانست به قهرمانی بدون شکست در لیگ برتر دست یابد و به یکباره در میانه‌های نیم فصل نخست لیگ قبل، از کار برکنار شد و جای خود را به علی‌ فتح‌الله‌زاده داد. برکناری پرحاشیه آجورلو با واکنش‌های زیادی همراه شد و از آنجایی که فرهاد مجیدی و ریکاردو ساپینتو همواره در دوره مدیریتی آجورلو از وی تعریف و تمجید کرده‌اند، سبب شده نام او به عنوان یکی از کاندیداها مطرح شود، به‌خصوص اینکه او رابطه بسیار خوبی نیز با جواد نکونام دارد.

نام دیگری که همواره در این سال‌ها به عنوان گزینه مدیریت استقلال مطرح شده، سعید آذری است. مدیر سابق ذوب آهن و فولاد که دست بر قضا از مقبولیت خاصی نیز میان هواداران استقلال برخوردار است. حتی پیش از نشستن علی خطیر روی صندلی ریاست، او یکی از جدی‌ترین گزینه‌های مدیریت باشگاه بود، ولی در نهایت این اتفاق رخ نداد.

اما آنگونه که از گوشه و کنار به گوش می‌رسد، شهریاری که به عنوان نماینده تام الاختیار هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در باشگاه استقلال مشغول به کار شده، از طرف مالک جدید آبی‌ها این قدرت را دارد تا در خصوص مسائل مدیریت و اثرگذار باشگاه استقلال تصمیم‌گیری کند. فردی که پیش از این و در سال‌های گذشته علاوه بر سابقه مدیرعاملی باشگاه صبا باتری، حضور در هیئت مدیره استقلال را نیز در کارنامه دارد. ممکن است حتی خود شهریاری به عنوان رئیس هیئت مدیره در این باشگاه مشغول فعالیت شود و شخص دیگری در سمت مدیرعاملی منصوب شود و عملاً امور مدیریتی باشگاه استقلال از فیلتر شهریاری و هلدینگ خلیج فارس رد شود.

به هر شکل تا زمان قطعی شدن انتخاب مالک باشگاه استقلال و هیئت مدیره آبی‌ها باید منتظر ماند. در حال حاضر فرشید سمیعی که پیش از این نیز یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه بود، به عنوان سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال وظیفه دارد تا مسائل جاری باشگاه را با هماهنگی با مالک آبی‌ها پیش ببرد.

کد خبر 849127 برچسب‌ها ویژه ورزشی باشگاه استقلال

دیگر خبرها

  • سریال «بدل» به تلویزیون می‌رسد
  • پرسپولیس منتظر معرفی عضو هیئت مدیره جدید
  • ۲ بانک رئیس هیئت مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند
  • بازیگر پایتخت در سن ۷۱ سالگی |‌ عکس
  • مدیرعامل آینده باشگاه استقلال مشخص شد؟
  • مدیرعامل آینده استقلال مشخص شد
  • مدیرعامل پرخرج اما قهرمان در راه استقلال؟ | چه کسی جایگزین خطیر می‌شود؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها مشخص شد؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها مشخص شد