Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آقایان رضایی کوچی، بنایی، علوی، کیان پور، کوسه غراوی و افضلی از اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در این بازدید حضور داشتند.
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی بر لزوم استقرار سامانه های هشدار و دستگاه های شتاب نگار توسط شهرداری تهران تاکید کرد.
محمدرضا رضایی کوچی در حاشیه بازدید از سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران با تاکید بر اینکه شهرداری تهران باید امکانات اولیه در خصوص سامانه های هشدار را تهیه کند، گفت: به نظر می رسد تامین این تجهیزات به 10 میلیارد اعتبار نیاز داشته باشد تا تعداد دستگاه های شتاب نگار و لرزه نگار تهران به تعداد قابل قبول برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اگر می خواهیم شرایط تهران را به حد مطلوب رسانده و به شهروندان تهرانی اطمینان خاطر در مورد ایمن سازی بدهیم، باید 30 هزار میلیاردتومان هزینه کنیم که با توجه به بودجه حدود 15 هزار میلیارد تومانی شهرداری تهران، کار بسیار سنگین است.

مجلس به دنبال تقویت ساختار و جایگاه مدیریت بحران کشور و پایتخت است

اعضای کمیسیون عمران مجلس در بازدید از مرکز و ستاد فرماندهی مدیریت بحران تهران با فعالیت های جاری این مرکز، اقدامات شهرداری تهران در حوزه مدیریت بحران و نیز جزئیات 20 پروژه پیشنهادی شهرداری تهران به مجلس برای ارتقای تاب آوری پایتخت در برابر زلزله آشنا شدند و بر تقویت جایگاه و ساختار مدیریت بحران کشور و پایتخت در قانون جدید تاکید کردند.
بنابر گزارش روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، در جریان این بازدید دکتر محمدرضا رضایی کوچی رییس کمیسیون عمران مجلس به ضرورت اصلاح قانون مدیریت بحران در مجلس و تصویب بودجه مناسب طرح های مقاوم سازی شهرها و روستاها در برابر سوانح طبیعی به ویژه زلزله اشاره کرد و گفت: زمینه اجرای طرح های تهیه شده باید فراهم شود و مدیریت بحران پایتخت با تکیه بر ضرورت مدیریت یکپارچه شهری نیاز به تقویت جایگاه و ساختار دارد و باید زمینه هم افزایی و همکاری بیشتر نهادها و سازمان های مسئول در تامین اهداف ترسیم شده این حوزه در تهران براساس قانون جدید فراهم شود.
وی افزود: مجلس به دنبال تقویت جایگاه و ساختار مدیریت بحران در کشور و پایتخت براساس تصویب قانون جدید است و به ابعاد مختلف مخاطرات طبیعی به ویژه زلزله توجه دارد.
دیگر نمایندگان عضو کمیسیون عمران مجلس نیز در سخنانی به بیان ضرورت ها و راهکارهای پیشنهادی خود در این حوزه پرداختند و اقدامات شهرداری تهران در این حوزه را قابل توجه و الگویی برای سایر شهرها توصیف کردند، همچنین تاکید شد که نمایندگان مجلس از پیشنهادات سازمان برای تقویت لایحه مدیریت بحران استقبال می کنند.
همچنین دکتر احمد صادقی رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در سخنانی به آسیب پذیری قابل توجه تهران در برابر سوانح طبیعی به ویژه زمین لرزه اشاره کرد و گفت: شورای هماهنگی مدیریت بحران شهر تهران متشکل از 14 کارگروه با عضویت تمامی سازمان ها و نهادهای حوزه خدمات اضطراری و مدیریت شهری طی نشست های مختلف انواع مخاطرات محتمل و کاستی های موجود را شناسایی و راهکارهای تحقق شهری ایمن و پایدار را ترسیم کرده اند.
جانشین شهردار در شورای هماهنگی مدیریت بحران افزود: بر همین اساس از میان 50 طرح پیشنهادی، 20 پروژه اولویت دار مشخص و در قالب " طرح جامع پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران" با رویکرد زلزله به مجلس شورای اسلامی ارائه شده است که 16 پروژه آن با محوریت شهرداری تهران و 4 پروژه آن با محوریت اجرایی سازمان ها و نهادهای خارج از شهرداری تهران در صورت تصویب و تامین اعتبار در بازه های زمانی 2 تا 5 سال قابل اجراست و در آن صورت میزان تلفات و خسارت وقوع زلزله احتمالی تهران به میزان قابل توجهی کاهش می یابد که برآوردهای آن در این طرح ارائه شده است.
صادقی همچنین به چالش نبودن قانون جامع و فراگیر مدیریت بحران در کشور اشاره کرد و گفت: لایحه تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور از سوی دولت به مجلس ارائه و با وجود تغییراتی که در آن اعمال شده هنوز لایحه مطلوبی برای پاسخگویی به نیازهای مدیریت بحران به شمار نمی آید و به پیشنهادهای
کارشناسان باید در تصویت این قانون که بیشتر رویکرد مقابله دارد و کمتر به جنبه های پیشگیری و کاهش خطر پرداخته است، توجه شود تا مشکلات و کاستی های موجود با قانون مناسب برطرف شود.
وی تاکید کرد باید از تجربیات جهانی و قوانین تدوین شده سایر کشورهای پیشرو در این حوزه استفاده شود تا قانونی جامع و به روز تصویب و زمینه تحول در حوزه مدیریت بحران فراهم شود.  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۴۷۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باز هم هشدار به تهرانی ها | سیلابی شدن مسیل‌ ها و باد شدید در راه

به گزارش پارس نیوز، حامد یزدی مهر؛ مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بعد‌ازظهر یکشنبه از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر وقوع فعالیت متناوب سامانه بارشی و وزش باد شدید از ظهر دوشنبه 17 اردیبهشت ماه تا روز پنج شنبه 20 اردیبهشت ماه خبر داد و اظهار کرد: در مدت مذکور، وقوع مخاطراتی نظیر بارش باران، رگبار و رعد و برق برای همه استان تهران به ویژه نیمه شمالی و ارتفاعات پیش بینی شده است.

یزدی مهر در خصوص لغزندگی جاده‌ها، آب گرفتگی بعضی معابر و اختلال در ترددها، به ویژه در نیمه شمالی استان هشدار داد و گفت: احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها وجود دارد لذا از همه مردم استان تهران و گردشگران احتمالی می‌خواهیم ضمن عدم توقف در بستر مسیل‌ها از حاشیه رودخانه فاصله بگیرند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در رابطه با وقوع مه و محدودیت دید در گردنه‌های کوهستانی نیز هشدار داد و گفت: با توجه به هشدار زرد صادر شده، امکان لغزش سنگ و ریزش بهمن در ارتفاعات بالادست دور از انتظار نیست لذا از همه عزیزانی که قصد تردد در مناطق کوهستانی را دارند می‌خواهیم در صورت عدم ضرورت از تردد در این محورها خودداری کنند.

وی توصیه اکید کرد که از فعالیت‌های کوه نوردی به ویژه صعود به ارتفاعات بالادست در مدت مذکور خودداری شود و با توجه به احتمال وقوع باد شدید در مدت یاد شده در نیمه جنوبی، غربی و ارتفاعات شرقی در فعالیت‌های عمرانی احتیاط و از تردد کنار سازه‌های نیمه کاره پرهیز شود.

یزدی مهر بر ضرورت استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست ها و تابلوهای تبلیغاتی و پاک سازی دهانه پل‌ها لایروبی کانال‌ها و نهرها و آماده سازی و راه اندازی سامانه‌های ضد تگرگ و سایر تجهیزات برای آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی تاکید و عنوان کرد: به همه بهره برداران و پیمانکاران عرصه منابع طبیعی و آبخیزداری توصیه می‌شود تمهیدات لازم را در خصوص هشدار صادر شده بیاندیشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از ابلاغ هشدار زرد صادر شده توسط هواشناسی به همه دستگاه‌های اجرایی و امدادی عضو ستاد مدیریت بحران خبر داد و گفت: با توجه به هشدار ابلاغی، مدیریت بحران تا پایان فعالیت سامانه های مذکور در آماده باش خواهد بود.

دیگر خبرها

  • باز هم هشدار به تهرانی ها | سیلابی شدن مسیل‌ ها و باد شدید در راه
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران/ باد شدید در راه است
  • هشدار برای تهرانی ها در ۴ روز آینده
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در تهران
  • هشدار مدیریت بحران برای تهرانی‌ها
  • هشدار سیلابی شدن مسیل ها در استان تهران
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران / باد شدید در راه است
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران