Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی گفت: زمانی که من از تریبون مجلس اعلام کردم که 70 درصد مراکز تولیدی ما در شهرک‌های صنعتی تعطیل است وزیر صنعت و معدن اعتراض کرد و من ایشان را به این شهرک‌ها بردم تا از نزدیک مشاهده کند. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،‌ سیدحسین نقوی‌حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی امروز 22 دی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه تهران با اشاره به اینکه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی قدرت‌های سلطه‌گر، زورگو و بی‌تمدن روز به روز با ناکامی‌های بیشتر در برابر این انقلاب مواجه می‌شوند،‌گفت: امروز قدرت سلطه‌گری چون آمریکا، رژیم صهیونیستی و قدرت‌های پوشالی اروپایی در منطقه زمین‌گیر شده‌اند و نمی‌توانند سیاست‌های استعماری و استکباری و استبدادی خودشان را اعمال کنند، از این رو روز‌به‌روز دشمنی‌شان علیه جمهوری اسلامی ایران بیشتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه دشمن منابع قدرت ملت ایران را هدف قرار داده است،‌ خاطرنشان کرد: ملت ایران در برابر فتنه‌های دشمن ایستاده است، فتنه‌های مکرری که از بدو پیروزی انقلاب از سوی ملت خنثی شده است.

نقوی‌حسینی در توضیح گفت: فتنه برانگیختن اقوام و قومیت‌ها از سوی ملت خنثی شد؛ به علاوه فتنه منافقین و گروه‌های تروریستی توسط مردم خنثی شد؛ همان‌ها که امروز در فرانسه و در حمایت رژیم این کشور همایش برگزار می‌کنند 17 هزار نفر از مردم ما را از رئیس‌جمهور، رئیس قوه قضائیه،‌نخست‌وزیر، نماینده مجلس و توده‌های مردم به شهادت رساندند مورد حمایت قدرت‌های سلطه‌گر هستند.

وی افزود: در فتنه جنگ تحمیلی 8 سال همه قدرت‌ها پشت صدام قرار گرفتند اما ملت ایران با تقدیم چندصد هزار شهید از این فتنه هم سربلند بیرون آمد؛ پس از آن فتنه تحریم‌های اقتصادی و فشار بر ملت ایران را شاهد بودیم و در فتنه 88 هم همه قدرت‌ها آمدند و همه معاندین را به صحنه آوردند اما ملت ایران با آفرینش حماسه 9 دی این فتنه را هم خنثی کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به فتنه تهاجم فرهنگی و بسیج کردن فضای مجازی علیه منافع جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و با اشاره به اینکه پایداری ملت ایران این فتنه و نیز فتنه انزوای سیاسی کشور را در عرصه بین‌المللی ناکام گذاشت،‌گفت: دشمن تصور می‌کرد با ترور دانشمندان هسته‌ای می‌تواند جلوی پیشرفت کشور را بگیرد اما ملت نشان داد که اینگونه ترورها نمی‌تواند جلوی حرکت‌شان را بگیرد.

وی از فتنه داعش به عنوان فتنه‌ای علیه جهان اسلام نام برد و خاطرنشان کرد: دشمن داعش را پایه‌گذاری کرد تا یک قرن جهان اسلام را درگیر مسائل داخلی خودش کند و جنگ مذهبی در میان کشورهای اسلامی راه بیندازد اما این فتنه هم ریشه‌کن شد.

نقوی‌حسینی در بخش دیگری از سخنان خود به فتنه اخیر اشاره کرد و گفت:‌ فتنه اغتشاش که هدف از آن آشوب و بی‌نظمی و امنیت مردم بود؛ البته همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند در کشور نارضایتی وجود دارد، مردم گرفتار هستند، مشکلات اقتصادی داریم،‌رکود هنوز بر فضای کشور حاکم است و بحران اشتغال همچنان مردم را آزار می‌دهد. گرانی‌ها لجام‌گسیخته است، واردات بی‌رویه کمر تولید را شکسته است.

وی ادامه داد:‌زمانی که من از تریبون مجلس شورای اسلامی اعلام کردم که 70 درصد مراکز تولیدی ما در شهرک‌های صنعتی تعطیل است وزیر صنعت و معدن اعتراض کرد و من ایشان را به این شهرک‌ها بردم تا از نزدیک مشاهده کند و برای خودش جای تعجب بود.

نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی گفت: اعتراضات به حقی از سوی مردم در قبال وضعیت اقتصادی کشور وجود دارد اما این اعتراضات نباید مورد فرصت‌طلبی و بهره‌برداری دشمن واقع شود.

وی ادامه داد: اگر تا 10 ـ 15 سال قبل در برابر مجلس شورای اسلامی هر دو سه هفته یکبار یک صنف یا گروه تجمع می‌کردند در دو سال گذشته ما هر هفته بعضاً شاهد حضور 3 یا 4 گروه معترض بودیم و البته باید به این اعتراضات رسیدگی می‌شد و برای حل آنها تلاش می‌شد اما به مجرد آنکه این اعتراضات روزهای اخیر مطرح شد دشمن فرصت‌طلبانه وارد میدان شد و همه نیرو و امکانات خود را به کار گرفت و از آمریکا تا رژیم صهیونیستی و کشورهای همپیمان آنها در منطقه تا سلطنت‌طلب‌ها و منافقین همه دست به دست هم دادند تا از این نمد اعتراض کلاهی برای خود بدوزند و امنیت کشور را به خطر بیندازند.

نقوی‌حسینی با تأکید بر اینکه این اغتشاشات طراحی‌شده بود و کادر برنامه‌ریز داشت، گفت: منافقین محور فعالیت‌های این اعتراضات بودند اما بار دیگر ملت ایران به صحنه آمدند و همچون 40 سال گذشته مقاومت کردند.

وی ادامه داد: مشکلات اقتصادی از قبیل رکود،‌ تورم و واردات بی‌رویه وجود دارد اما مردم هرگز حاضر نیستند از اصل انقلاب اسلامی عبور کنند چرا که این انقلاب به جان ملت ایران بسته است و ملت تا پای جان از آن دفاع خواهند کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ملت به صحنه آمدند و میان اعتراض و اغتشاش تفکیک صورت گرفت چرا که اعتراض منشأ داخلی و فتنه منشأ خارجی دارد.

وی با یادآوری اینکه بیش از 35 درصد پیام‌های اغتشاش را عربستان سعودی صادر می‌کرد،‌عنوان داشت: غرب همه دستگاه‌های تبلیغات مجاز و غیرمجاز خود را در این حوادث فعال کرده بود تا فرصت‌طلبی کنند اما ملت ایران با درایت میان اغتشاش و اعتراض تفکیک قائل شد.

نقوی‌حسینی خشونت‌طلبی و بر هم زدن امنیت داخلی را محور این اغتشاشات خواند و گفت: از همان لحظه اول خشونت،‌ تهاجم و حمله در دستور کار تخریب‌گران بود و 90 شهرستان را در برنامه خود قرار داده بودند اما با هوشیاری ملت و رهبری خردمندانه مقام معظم رهبری بلافاصله فضا مدیریت شد و فتنه مهار شد.

وی تصریح کرد: به عنوان نماینده ملت عرض می‌کنم که صدها پیامک آمد و ده‌ها مورد اعلام شد که ما اعتراض داریم اما با اغتشاش مخالفیم و خودمان در برابر اغتشاش‌گران می‌ایستیم و اجازه نمی‌دهیم که آنها از فرصت‌ها بهره‌برداری کنند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه پس از مهار این فتنه ما باید تلاش‌ها و کارهای بسیاری انجام دهیم، گفت: ما از نیروی انتظامی که بدون سلاح در صحنه حضور یافت و نشان داد که میان نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران و نیروهای امنیتی کشورهای مدعی که معترضان را مستقیماً هدف قرار داده و می‌کشند،‌تفاوت وجود دارد.

وی با یادآوری سالروز دستگیری ملوانان آمریکایی متجاوز به مرزهای دریایی جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: آمریکایی‌ها فراموش نمی‌کنند که ملوانان پرستاره آنها چگونه در برابر بچه‌های ساده ما گریه می‌کردند و سر تعظیم فرود آورده و در مقابل اقتدار ملت ایران به ذلت کشیده شده بودند.

نقوی‌حسینی در ادامه گفت:‌از این به بعد باید در دو حوزه تلاش کنیم و چشم خود را باز نگه داریم؛ اول اینکه در فضای اقتصادی انتظار داریم که مجلس،‌دولت و همه دستگاه‌های خدمت‌رسان رضایتمندی را محور فعالیت‌های خود قرار دهند.

وی تصریح کرد: مهمترین موضوع امنیت ملی کشور، امروز، رضایتمندی مردم است چرا که دشمن در جهت نارضایتی مردم تلاش می‌کند.

نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی گفت:‌ هر مسئولی که امروز با اقدام خود موجب نارضایتی مردم شود حتماً‌ در زمین دشمن بازی کرده است.

وی خاطرنشان کرد: ای کسانی که گاهی اوقات توجه به مسائل ندارید! دشمن بین قومیت‌ها و مذاهب تفکیک قائل نمی‌شود و همه ملت ایران را هدف قرار داده است. وقتی رئیس‌جمهور آمریکا پشت تریبون سازمان ملل متحد به همه ملت ایران توهین کرد،‌ مگر بین اصلاح‌طلب و اصولگرا یا بین شیعه و سنی و میان قومیت‌ها تفکیک قائل شد؟

نقوی حسینی با تأکید با اینکه مشکلات کنونی کشور لاینحل نیست و جمهوری اسلامی ایران مشکلاتی بزرگ‌تر از این را حل کرده است،‌گفت: یکی از میدان‌های آزمایش برای ما همین بودجه سال ۹۷ است و مجلس باید بکوشد بودجه‌ای را تصویب کند که رضایتمندی عمومی، اشتغالزایی، خروج از رکود و تولید ثروت محور کار قرار گیرد.

وی با تأکید بر اینکه باید مدیران متعهد و باانگیزه بر سر کار گمارده شوند، گفت: خانواده معاون یکی از وزارتخانه‌های بسیار مهم که مسئول اشتغال بود، در خارج از کشور ساکن بودند و خودش هم پس از بازنشستگی به خارج از کشور رفته بود! چگونه کسی که پس از بازنشستگی در خارج از کشور زندگی می‌کند را دعوت کرده و به او مسئولیت اشتغال کشور را سپرده‌اند؟ او چه کاری می‌تواند برای این کشور بکند؟

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اصلاً من متعجبم چرا باید اعضای خانواده‌های مدیران ارشد این کشور در خارج از کشور زندگی کنند؟ مدیری که زن و فرزندانش در آمریکا و کانادا هستند، چه دلسوزی می‌خواهد برای مردم ایران داشته باشد؟

وی ادامه داد: باید فضا و کار را به دست جوانان متدین و باانگیزه داد که طرح و برنامه برای پیشرفت کشور دارند؛ چراکه ملت ایران به لحاظ هوش و استعداد برتر است.

نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به جدی بودن بحث نفوذ در کشور گفت: وقتی در بالاترین سطوح دیپلماتیک این کشور جاسوس پیدا می‌شود، پس ممکن است که در هر جای دیگری نیز این اتفاق بیفتد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۵۳۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!

دریافت مالیات بر دستِ داریوش بزرگ شکل گرفته و بعد‌ها در دوران انوشیروان دادگر بازنگری و به‌روزرسانی شده، اما همواره در حدود ده درصد عایدی سالانه وتنها جوامع برده‌دارِ غربی در حد سی تا پنجاه و گاه هفتاد درصد مالیات می‌ستانده‌اند.

به گزارش عصر ایران، کارگروه اجتماعی و سلامت حزب مهستان ایران دربارۀ آنچه «افزایش مهارگسیختۀ مالیات‌ها» خوانده در نامه‌ای سرگشوده به وزیر امور اقتصادی و دارایی نکات متفاوتی را مطرح کرده است.

اگر چه افزایش اتکای بودجه دولت به درآمد‌های مالیاتی را یک موفقیت برای دولت می‌داند، اما از آنجا که نه بین انواع مالیات‌دهندگان نسبت عادلانه برقرار است و نه گاه نسبت مالیات پرداختی به درآمد چنین است و نیز در استقبال از کنش گری یک حزب در عصر رکود جامعه مدنی متن این نامۀ سرگشوده را منتشر می‌کند خاصه این که نکات تاریخی ایران‌گرایانه هم در متن پررنگ است:

با سلام و احترام. با نزدیک شدن به خردادماه و موعد پرداخت مالیات نکته‌های زیر را به عرض می‌رسانیم:

۱. خود نیک می‌دانید که وضعیت کنونی اقتصاد کشور، که در عین افزایش قیمت‌ها شاهد کاهش رشد اقتصادی هستیم و اقتصاددانان به آن رکود تورمی می‌گویند، با افزایشِ بی‌منطقِ مالیات ــ جدا از تالی‌های فسادآور هم‌چون افزایش خدمات، کالا‌ها و ویزیت‌ها یا فرار مالیاتی یا افزایش رشوه و زدوبند ــ در طول زمان به فرار بیشترِ کارآفرینان، افزایش نرخ بیکاری و باز بدتر شدنِ اقتصاد خواهد انجامید و این چرخه‌ی معیوب را، در سالی که «جهش تولید با مشارکت مردم» نامیده شده است، شدیدتر خواهد نمود.

۲. دریافت مالیات و افزایش سالانه‌ی آن باید بر مبنای خرد و عدالت باشد که به نظر نمی‌رسد هیچ کدام از مبانی حقوقی و اقتصادی در این شرایطِ رکود تورمی در نظر گرفته شده باشد.

برای نمونه، دریافت بالاترین ضریب از پزشکان (۳۵ درصد) در میان مشاغل، جدا از آن‌که تبلیغی منفی برای دانش‌اندوزی خواهد بود و به دل‌سرد کردنِ این قشر فرهیخته و خروج بیشترشان از کشور آن‌هم در حالی که آمار این خروج در سال‌های اخیر به سطحی دهشت‌ناک رسیده می‌انجامد، آیا فشار بیشتر به مردمی را در پی نخواهد داشت که در زیرِ بدترین وضعیت اقتصادی کشور در دهه‌های گذشته قرار دارند؟ و آیا از نگاه دولتی که پی‌جویِ «ایران قوی» و «عدالت‌خواهی» است شایسته نیست که با نظارتی دقیق بر تعرفه‌ی خدمات، هزینه‌ی کالا‌ها و نیز ویزیت‌های پزشکان... اگر نمی‌تواند از آن‌ها بکاهد دست‌کم آن‌ها را ثابت نگاه دارد به جای آن‌که بر میزان مالیات بیفزاید و در این وضعیت آشفته به اندیشه‌ی بهره‌برداری خودش باشد و کسری درآمدِ سیستم مدیریتی ناکارآمدش را، به جای بازنگری سیاست‌های کلانش، از این راه جبران نماید؟

۳. افزایش مهارگسیخته‌ی مالیات‌ها در شرایط کاهش سطح درآمدی و نحوه‌ی برخورد اداره‌ی مالیات در کنار تعامل دیگر سازمان‌های ذی‌ربط نشانه‌ی خوبی از کارآمدی نهاد متبوع و زیر دست شما نیست، هم‌چنان که خبری از این سخت‌گیری بر روی بزرگ‌ترین نهاد‌های اقتصادی کشور وجود ندارد. شفاف‌سازی شما در این زمینه مایه‌ی امتنان است، نیز وزیر محترم بهداشت، آن‌هم در سالی که مشارکت مردم مورد طلب است، تا نسبت به چگونگی هزینه‌کردِ سهم یک‌نهمِ مالیات‌ها و عوارض وصولی موضوع ماده‌ی ۷ و بند‌های الف و ب ماده‌ی ۲۸ قانون مالیات ارزش‌افزوده، که می‌بایست به حوزه‌ی سلامت اختصاص یابد، گزارش دهند و به این ترتیب، پزشکان محترم از چگونگیِ تأثیر خود بر آبادانی کشور آگاه شوند.

۴. گفتنی است، دریافت مالیات که از نوآوری‌های تمدن ایرانی بوده و نخستین شکل استانده (استاندارد) و فراگیر آن بر دستِ داریوش بزرگ شکل گرفته و بعد‌ها در دوران انوشیروان دادگر بازنگری و به‌روزرسانی شده است همواره در حدود ده درصد عایدی سالانه‌ی افراد بوده، آن‌هم به شرط رونق زندگی و شرایط کلی جامعه که در آن زمان بیشتر معطوف به آب‌وهوا یا جنگ بوده است؛ و شایسته‌ی توجه است که در همین حد و اندازه ــ زیرِ نامِ زکات ــ به دوران اسلامی هم رسیده است و در تاریخ تنها جوامع برده‌دارِ غربی بوده‌اند که در حد سی تا پنجاه و گاه هفتاد درصد مالیات می‌ستانده‌اند که در واقع معادلِ همان رویه‌ی پیشین‌شان، یعنی غارتگری، بوده است.

از این رو، خواهشمندیم هر چه سریع‌تر جلوی این بی‌داد گرفته شود و برای اصلاح قوانین مربوط و اجرای صحیح و درست آن از برای ایجاد امنیت و آسایش مردم و کارآفرینان کشور اقدام گردد. در آن صورت (عادلانه و منطقی بودن مالیات و شفاف بودن هزینه‌کردها) هم مردم با آن همراهی خواهند داشت و هم امید به بهبود اقتصاد بیشتر خواهد شد، در حالی که بر خلاف این رویه هم امنیت روانی و آسایش جامعه به خطر می‌افتد و هم پایداری نظم موجود.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است
  • امام جمعه شیراز : در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند / شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد / یک دانشمند گفته اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم