Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج حضرت روح‌الله(ره) گفت: مساجد و پایگاه‎‌های بسیج تنها جای است که می‌توانیم در مقابل دشمن هم صف‌آرایی خوب و محکمی داشته باشیم و هم این‌که واقعاً می‌توانیم کارهای فرهنگی را بین مردم و جوانان نهادینه کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به‌نقل از پایگاه خبری تحلیلی باقرشهر نیوز؛ اصغر آرزومندی پیش از ظهر امروز در همایش دهه بصیرت که با حضور مسئولان و دریادلان بسیجی در سالن عطریاس باقرشهر برگزار شد، اظهار داشت: حضور مردم در روز 9 دی ماه سال 88مشت محکمی بر دهان یاوه‌گویان و کسانی که به‌دنبال ایجاد ناامنی در ایران اسلامی بودند، زده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: مردم به‌صورت خودجوش و بدون این‌که کسی آن‌ها را هدایت کند، آمدند و پای نظامشان ایستادگی کردند و از آرمان‌های انقلاب اسلامی و ولی‌فقیه خود دفاع کردند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج حضرت روح الله(ره) افزود: ما نیر فرصت دهه بصیرت که از 9 دی تا 19 دی ماه است را غنیمت دانسته و این همایش را برگزار کردیم که در خصوص این همایش مشاهده شد بهترین جا برای بصیرت‌افزایی به مردم مکان مقدسی مثل مسجد است.

وی بیان داشت: این همایش مشترکاً با امور مساجد و پایگاه‌هایی که در مساجد هستند برگزار کردیم، به‌ویژه مساجد الگو، مساجد تراز انقلاب که فرمایش رهبر معظم انقلاب هم هست که ما بتوانیم از این فضا استفاده کنیم و در خصوص مباحث فرهنگی و بصیرتی هم ائمه جماعات‌ما و فرماندهان پایگاه‌ها در این بحث حضور دارند.

آرزومندی در ادامه افزود: برای این‌که نشان دهیم جایگاه مسجد اهمیت ویژه‎‌ای دارد و چه تعاملات خوبی می‌توانند داشته باشند این همایش را برپا کردیم.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج حضرت روح الله(ره) در پایان تصریح کرد: امیدوارم این همایش در این دهه اهمیت دو چندان داشته باشد و بتوانیم خروجی خوبی در  این ایام بگیرم و مردم لمس کنند، به‌ویژه با تبلیغاتی که امروزه بر علیه ایران اسلامی است، ما تنها جایی که میتوانیم در مقابل دشمن صف‌آرایی کنیم مساجد و پایگاه‎‌های بسیج است تا ما بتوانیم هم صف‌آرایی خوب و حکمی داشته باشیم و هم این‌که واقعاً می‌توانیم کارهای فرهنگی را بین مردم و جوانان نهادینه کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۵۶۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا ناجی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران در خصوص دهه کرامت اظهار کرد: سال‌های گذشته ستاد دهه کرامت با مسؤولیت ستاد کانون‌های مساجد اجرا می‌شده و دو سالی است که با ابلاغ وزارت کشور و شورای هماهنگی مرکز، مسؤولیت تشکیل ستاد دهه کرامت به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی واگذار شده است که دبیر آن ستاد کانون‌های مساجد است.

وی ادامه داد: دستورالعمل‌هایی برای دستگاه‌ها تدوین شده است و دستورالعمل‌های دریافتی از تهران نیز بومی‌سازی و استانی شدند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان خاطر نشان کرد: روز آغاز دهه کرامت، مصادف با ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر است که باید با توجه به اجرای طرح نور، فضای ایجابی و اقناع سازی در جامعه به موازات فضای سلبی و قضائی مورد توجه ویژه تمامی دستگاه‌ها قرار گیرد.

وی افزود: از همه دستگاه‌ها خواسته شده برای جایگاه زنان در اسلام و حوزه عفاف و حجاب برنامه‌های تبیینی برگزار کنند و چه بهتر به نام حضرت معصومه (س) و در جشن‌ها این اتفاق بیافتد و ضمن برگزاری جشن این آگاهی‌بخشی نیز رقم بخورد.

ناجی با بیان اینکه هر اداره کل در شهرستان، زیر مجموعه‌ای دارد، گفت: مسوول تشکیل ستاد دهه کرامت شهرستان‌ها، مدیران شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هستند و دبیری ستاد در برخی شهرستان‌هایی که ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد را ندارند با اداره ارشاد است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان با اشاره به رسانه و فضای مجازی به عنوان دیگر محورهای اساسی مورد تأکید در دهه کرامت، تصریح کرد: دو مورد مردمی‌سازی که به معنای تقویت هیئات مذهبی و استفاده از ظرفیت مساجد، بسیج و مردم از جمله نخبگان، اساتید دانشگاه است به همراه نشاط اجتماعی از مطالبات مقام معظم رهبری است باید در دهه کرامت مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 6092856

دیگر خبرها

  • همایش تجلیل از معلمان برگزیده در بوشهر برگزار شد
  • فرمانده سپاه بوشهر: معلم محرک علم و مولد قدرت است
  • برگزاری همایش بزرگ عقیدتی سیاسی در بافق
  • سردار رادان: آرام و قرار نداریم | برای عفت اسلامی درنگ نخواهیم کرد
  • کارگران با روحیه ملی در راه دفاع از ارزش‌های اسلام حرکت می کنند
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است
  • عملیات وعده صادق شمشیر زهرآگین بر قلب دشمن نشست
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • عملیات وعده صادق همه مستضعفان جهان را امیدوار کرد
  • مردم کردستان برای حل اختلاف به صلح‌یاران مراجعه می‌کنند