Web Analytics Made Easy - Statcounter

نهمین کمیته راهبردی تامین میوه ایام پایانی سال و نوروز 97 استان تهران با حضور نمایندگانی از توسعه بازرگانی سازمان، سازمان تعاون روستایی، استانداری، سازمان صنعت، معدن تجارت استان، تعزیرات حکومتی، سازمان میادین میوه و تره بار و اتحادیه تعاون روستایی استان تشکیل جلسه داد.

معاون مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در این جلسه با بیان اینکه ذخیره سازی میوه شب عید امسال در استان تهران آغاز شده، گفت: امسال ، سال فراوانی و وفور میوه بوده و باغات دماوند و شمال کشورتولید سیب و پرتقال خوبی داشتند؛ بنابراین نگرانی بابت خرید و ذخیره‌سازی سیب و پرتقال وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کوهستانی وظیفه امسال جهاد کشاورزی را تنها تنظیم بازار اعلام کرد و گفت: باتوجه به وفور نعمت و میوه های تولید شده در کشور، جهاد کشاورزی تنها وظیفه تنظیم بازار را برعهده دارد و بخش اعظم میوه مصرفی توسط اتحادیه و صنوف بخش خصوصی تامین خواهد شد.

وی ادامه داد: حجم تولید مرکبات در شمال کشور امسال به بیش از دومیلیون تن و میزان تولید سیب در دماوند به بیش از 250هزارتن رسیده است.

علی کوهستانی تصریح کرد: سیب تولیدی شهرستان دماوند برای عید امسال خریداری و ذخیره‌سازی شده است و خرید و ذخیره سازی پرتقال در استان مازندران انجام شده که حمل و ذخیره سازی در سردخانه های استان تهران درحال اجراست.

وی هم چنین از آغاز طرح تنظیم بازار ایام پایانی سال و شب عید97 تا دوماه دیگر خبر داد و اضافه کرد: تا 20 اسفندماه و آغاز طرح تنظیم بازار میوه شب عید 60 روز باقی است که در این مدت عملیات ذخیره سازی، سورت و بسته بندی میوه خریداری شده انجام خواهد شد.

زربخش، مدیر سازمان تعاون روستایی با بیان اینکه مباشر تامین میوه شب عید امسال از بین تولیدکنندگان تعیین شد، افزود: تمام 2هزارتن سهمیه سیب استان تهران از سوی مباشر تامین، خریداری و در سردخانه های دماوند نگهداری می شود.

وی ادامه داد: برای تامین نیاز پرتقال تنظیم بازار شب عید، 4 هزارتن سهمیه برای استان تهران درنظر گرفته شده است که درحال خرید و ذخیره سازی از باغات شمال هستیم.

هم چنین مباشر تامین میوه شب عید با حضور در این جلسه در مورد جزئیات خرید و ذخیره سازی سیب و پرتقال برای حضار توضیح داد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۵۹۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره‌سازی ۲۸۳۱ تن مرغ در سردخانه‌های مازندران

مدیر کل پشتیبانی امور دام مازندران گفت: برای تنظیم بازار کالاهای اساسی مازندران، دو هزار و ۸۳۱ تن مرغ تحویل سردخانه‌های استان شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، رضا غلامی، عصر امروز_پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با اشاره عملکرد اداره کل پشتیبانی امور دام مازندران از مهرماه سال گذشته تاکنون، اظهار کرد: برای تنظیم بازار کالاهای اساسی مازندران، دو هزار و ۸۳۱ تن مرغ تحویل سردخانه‌های استان شد.

وی با بیان اینکه با توجه به افزایش جوجه‌ریزی در سال گذشته، این شرکت نسبت به انعقاد قرارداد چهار هزار و ۸۹۸ تن مرغ با اتحادیه، شرکت‌های تعاونی، زنجیره‌های تولیدی و تولیدکنندگان عمده اقدام کرد، افزود: دو هزار و ۸۳۱ تن مرغ تحویل سردخانه‌های پشتیبانی امور دام استان شد.

مدیر کل پشتیبانی امور دام مازندران ادامه داد: باوجود مشکلات زیاد در تأمین گوشت قرمز منجمد در سال گذشته این اداره کل نسبت به توزیع ۱۵۱ تن گوشت گوساله منجمد با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان اقدام کرد و توانست در کنترل بازار گوشت قرمز مؤثر باشد.

غلامی با بیان اینکه برای حمایت از مصرف‌کنندگان، ۸۵۵ تن گوشت مرغ منجمد در استان توزیع شد که در تنظیم بازار این کالا نقش مهمی داشت، گفت: با توجه به حجم بالای تولید گوشت مرغ در استان با هماهنگی این اداره کل و همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان، ۲۶ هزار تن گوشت مرغ گرم برای میدان بهمن تهران ارسال شد که تأثیر به‌سزایی در کنترل قیمت مرغ در ایام پایانی سال در استان تهران داشت.

وی با تاکید بر اینکه از موجودی گوشت مرغ منجمد در سردخانه‌های استان و از محل خرید، یک‌هزار و ۹۴ تن به سایر استان‌ها ارسال شد که برای کنترل بازار گوشت مرغ منجمد در کشور نیز اثربخش بود، عنوان کرد: این اداره کل در این مدت ۱۰۱ هزار تن نهاده به مرغداران و دامداران استان توزیع کرد که ۵۰ درصد آن کنجاله بود.

مدیرکل پشتیبانی امور دام مازندران بیان کرد: واردات نهاده‌های دامی از کشورهای همسایه شمالی علاوه بر تأمین بخشی از نیاز کشور به کالا از کریدور شمال جنوب، موجب افزایش فعالیت بنادر استان، ایجاد اشتغال و کاهش هزینه حمل کالا در استان‌های شمالی کشور شد.

غلامی خاطرنشان کرد: در این مدت ۵۵ هزار تن ذرت ثبت سفارش شد و دو کشتی محموله ذرت به وزن شش هزار و ۷۹۰ تن به بندر رسید و ۲۱ مورد بارنامه جو به وزن ۵۲ هزار و ۵۸۷ تن از بندر ترخیص شد.

کد خبر 747897

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • ذخیره‌سازی ۲۸۳۱ تن مرغ در سردخانه‌های مازندران
  • آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد
  • ماجری پیامک ذخیره‌سازی آب چه بود؟
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • واقعیت پیامک ذخیره سازی آب که تهرانی ها را نگران کرد چه بود؟
  • ارسال پیامک ذخیره سازی آب برای شهروندان تهرانی | ماجرا چیست؟
  • قیمت پیاز با مدیریت صادرات متعادل می‌شود
  • ناپایداری آب شرب در سرزمین آب‌ها/ تغییرات اقلیمی از عوامل چالش کمبود منابع پایدار آب در لرستان
  • ایمن سازی و رفع ۴۸۷ نقطه پرحادثه راه‌های کشور