Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست جهاد کشاورزی آشتیان گفت: تاکنون ۵۳۰ هکتار از اراضی این شهرستان تحت پوشش آبیاری تحت فشار قرار گرفته و امسال هم اجرای این طرح در ۱۲۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان در دست مطالعه است که به زودی به مرحله اجرا و بهره برداری می‌رسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هادی آشتیانی، سرپرست جهاد کشاورزی آشتیان در گفتگو با خبرنگار سفیرآشتیان با اشاره به اراضی زیر کشت این شهرستان گفت: از مجموع ۳۴ هزار و ۱۰۰ هکتار اراضی زیر کشت شهرستان ۱۱۰۰ هکتار به کشت آبی و ۳۳ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با در نظر گرفتن کمبود منابع آبی در سال های اخیر، استفاده از روش های نوین آبیاری امری اجتناب‌ناپذیر به نظر می رسد، به همین منظور لازم است تدبیری اندیشیده شود تا روش های نوین و کم مصرف با راندمان بالا جایگزین روش های سنتی آبیاری در بخش کشاورزی شود.

آشتیانی اظهار کرد: تاکنون ۵۳۰ هکتار از اراضی این شهرستان تحت پوشش آبیاری تحت فشار قرار گرفته و امسال هم اجرای این طرح در ۱۲۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان در دست مطالعه است که به زودی به مرحله اجرا و بهره برداری می‌رسد.

سرپرست جهاد کشاورزی آشتیان تصریح کرد: ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به اجرای سیستم آبیاری تحت‌فشار در شهرستان آشتیان تخصیص داده شده است و در صورت افزایش آمار متقاضیان، این اعتبارات افزایش خواهد یافت و محدودیتی برای اجرای طرح‌ها وجود ندارد.

وی گفت: هدف اصلی از اجرای این طرح‌ها استفاده بهینه از منابع آبی، افزایش تولید محصولات کشاورزی، بهبود کیفی خاک و ارتقای میزان بهره‌وری است.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان آشتیان خاطرنشان کرد: جهاد کشاورزی آشتیان آماده ارائه تسهیلات و آموزش به متقاضیان برای ترویج روش‌های نوین آبیاری در مزارع و باغات شهرستان است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۶۳۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور

هودیانی  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بمپور گفت:  مهمترین ارقام کشت شده در منطقه مهرگان، سیروان، سارنگ و نارین است. هودیانی گفت بیش از ۳۰ دستگاه کمباین کار برداشت گندم آبی از سطح ۳۵۰۰ هکتار اراضی کشاورزی بخش‌های مرکزی و کلاتان برعهده خواهند داشت. وی پیش بینی کرد امسال بیش از ۱۱ هزار تن از این محصول برداشت شود.

هودیانی افزود: امسال با هدف حمایت از کشاورزان صددرصد اراضی گندم کشت شده در بمپور بصورت قراردادی کشت شده است و بیش از هزار نفر در کار کاشت، داشت و برداشت گندم در بمپور مشغول به کار هستند.

بمپور از شمال به بخش‌های حومه و بزمان شهرستان ایرانشهر، از مشرق به شهرستان سرباز و از جنوب به شهرستان نیک‌شهر و از مغرب به شهرستان دلگان محدود می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • برداشت کلزا در بهبهان
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • ۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین